• 10 jaar rentevast v.a. 3,6%
  • Vrijblijvende offerte
  • Online werkwijze
  • +5150 tevreden klanten
Inloggen mijn Frisia
Vraag een vrijblijvende offerte aan

Lening berekenen

Bent u nieuwsgierig hoeveel u kunt lenen? Op Frisia Financieringen kunt u uw maximale lening berekenen Met deze rekenmodule krijgt u een indicatie hoeveel u kunt lenen met uw huidige inkomen en lasten. Nadat u de maximale lening berekening kunt u op onze site ook de verschillende maandlasten, behorende bij de productvormen Persoonlijke lening, Doorlopend krediet en WOZ Krediet, berekenen. En u kunt natuurlijk ook direct een offerte voor een lening aanvragen.

Uw Maandlasten berekenen?

Voor de verschillende leenvormen die wij aanbieden hebben wij ook een speciale rekenmodule waarmee u de maandtermijnen en rentepercentages kunt berekenen. Zo kunt u in één oog opslag zien wat u bij de verschillende leenvormen per maand aan maandtermijn zou kunnen betalen. Het is hierbij mogelijk om ook de verschillende consumptief kredietbanken waar wij mee samenwerken naast elkaar te zetten. Zo kunt u per productvorm een vergelijking maken op basis van maandtermijn, de looptijd van de lening en het rentepercentage.

Let op: alle uitkomsten zijn slechts indicaties, die bij benadering het daadwerkelijk te lenen geldbedrag weergeven. Dit betekent dat het resultaat uit de rekenmodule kan afwijken van hetgeen aan u kan worden aangeboden. Dit heeft te maken met het individuele acceptatiebeleid van de verschillende banken. Hierdoor zou een maximaal te lenen bedrag of een rente percentage kunnen afwijken van hetgeen u heeft berekend.

Exact weten wat u kunt lenen en tegen welke condities?

Natuurlijk wilt u weten wat dit voor u betekent? Frisia Financieringen kan het u exact laten weten. Hoe werkt het? Simpel: u kunt geheel online een aanvraag doen voor een vrijblijvende offerte. Dit kost u enkele minuten van uw tijd. Wij gaan vervolgens voor u aan de slag en vragen één of meerdere offertes voor u aan welke per email aan u worden verzonden. U kunt vervolgens op uw gemak bekijken of het aanbod bij u past!