• 10 jaar rentevast v.a. 3,5%
  • Vrijblijvende offerte
  • Online werkwijze
  • +5150 tevreden klanten
Mijn Frisia
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Lening berekenen

Een lening berekenen om duidelijkheid te krijgen over hoeveel u kunt lenen en wat de kosten van de lening zijn. Het kan online op Frisia Financieringen. Indien gewenst kunt u ook leningen vergelijken zodat u zo goedkoop mogelijk kunt lenen tegen de beste voorwaarden

Hoeveel kan ik lenen?

Vanaf 3,5% Rente
Bruto maand inkomen
Hypotheek per maand
Thuiswonende kinderen?
€ 20.333,-
8.9

654 mensen geven ons een 8.9

NVF Logo Kivid logo wft logo
  • Maandlasten
  • Maximale lening

Maandlasten berekenen

Voor de verschillende leenvormen die wij aanbieden hebben wij ook een speciale rekenmodule waarmee u de maandtermijnen en rentepercentages kunt berekenen. Zo kunt u in één oog opslag zien wat u bij de verschillende leenvormen per maand aan maandtermijn zou kunnen betalen. Het is hierbij mogelijk om ook de verschillende consumptief kredietbanken waar wij mee samenwerken naast elkaar te zetten. Zo kunt u per productvorm een vergelijking maken op basis van maandtermijn, de looptijd van de lening en het rentepercentage.

Let op: alle uitkomsten zijn slechts indicaties, die bij benadering het daadwerkelijk te lenen geldbedrag weergeven. Dit betekent dat het resultaat uit de rekenmodule kan afwijken van hetgeen aan u kan worden aangeboden. Dit heeft te maken met het individuele acceptatiebeleid van de verschillende banken. Hierdoor zou een maximaal te lenen bedrag of een rente percentage kunnen afwijken van hetgeen u heeft berekend.

Maandlasten berekenen

Maximale lening berekenen

Met de rekenmodule van Frisia Financieringen kunt u eenvoudig uw maximale lening berekenen. Hoeveel u maximaal kunt lenen is hoofdzakelijk afhankelijk van uw inkomen en vaste lasten. Nadat u de berekening heeft gemaakt kunt u gratis en geheel vrijblijvend een lening aanvragen.

Online berekenen

Bij Frisia kunt u online geld lenen en dus ook online uw lening berekenen. U bepaald zelf wanneer u uw lening wilt berekenen, aanvragen en afsluiten. Zodra u uw lening heeft aangevraagd ontvangt u spoedig een reactie via de mail. Zijn er mogelijkheden om geld te lenen dan ontvangt u een persoonlijke login voor een beveiligde omgeving. Hierin kunt u uw lening definitief afsluiten of eerst nog vergelijken met andere leningen.

Maximaal lenen

Meer duidelijkheid met een vrijblijvende offerte

Natuurlijk wilt u weten wat dit voor u betekent? Frisia Financieringen kan het u exact laten weten. Hoe werkt het? Simpel: u kunt geheel online een aanvraag doen voor een vrijblijvende offerte. Dit kost u enkele minuten van uw tijd. Wij gaan vervolgens voor u aan de slag en vragen één of meerdere offertes voor u aan welke per email aan u worden verzonden. U kunt vervolgens op uw gemak bekijken of het aanbod bij u past!

Tarieven Persoonlijke lening

Kredietbedrag Termijnbedrag Debetsrente op jaarbasis Jaarlijks kostenpercentage Duur kredietovereenkomst in maanden Totaal door consument te betalen bedrag
€ 50.000 € 493 3,5 % 3,5 % 120 maanden € 59.117
€ 40.000 € 398 3,7 % 3,7 % 120 maanden € 47.778
€ 30.000 € 299 3,7 % 3,7 % 120 maanden € 35.833
€ 20.000 € 204 4,2 % 4,2 % 120 maanden € 23.972
€ 10.000 € 110 6,0 % 6,0 % 120 maanden € 13.227

Deze berekening is een richtlijn en je kunt hieraan geen rechten ontlenen. We gaan hierbij uit van de laagste rente die we jou kunnen aanbieden. De exacte rente hangt af van uw persoonlijke omstandigheden en kan variëren. De minimale looptijd is 6 maanden en de maximale looptijd is 120 maanden. De minimale rente is 3,5% en de maximale wettelijke rente is 14% per jaar.

Offerte aanvragen