Frisia Financieringen
8.9

717 mensen geven ons een 8.9

Goedkope lening online berekenen

Een lening berekenen om duidelijkheid te krijgen over hoeveel u kunt lenen en wat de kosten van de lening zijn. Het kan online op Frisia Financieringen. Indien gewenst kunt u ook leningen vergelijken zodat u zo goedkoop mogelijk kunt lenen tegen de beste voorwaarden

Lening berekenen

Vanaf 3,3% Rente
Bruto maand inkomen
Hypotheek per maand
Thuiswonende kinderen?
€ 20.333,-

Dit is een indicatieve berekening, voor een exacte berekening ontvangen wij graag een offerte aanvraag van u.

 • Maandlasten
 • Maximale lening

Maandlasten berekenen

Voor de verschillende leenvormen die wij aanbieden hebben wij ook een speciale rekenmodule waarmee u de maandtermijnen en rentepercentages kunt berekenen. Zo kunt u in één oog opslag zien wat u bij de verschillende leenvormen per maand aan maandtermijn zou kunnen betalen. Het is hierbij mogelijk om ook de verschillende consumptief kredietbanken waar wij mee samenwerken naast elkaar te zetten. Zo kunt u per productvorm een vergelijking maken op basis van maandtermijn, de looptijd van de lening en het rentepercentage.

Let op: alle uitkomsten zijn slechts indicaties, die bij benadering het daadwerkelijk te lenen geldbedrag weergeven. Dit betekent dat het resultaat uit de rekenmodule kan afwijken van hetgeen aan u kan worden aangeboden. Dit heeft te maken met het individuele acceptatiebeleid van de verschillende banken. Hierdoor zou een maximaal te lenen bedrag of een rente percentage kunnen afwijken van hetgeen u heeft berekend.

Maandlasten berekenen

Maximale lening berekenen

Met de rekenmodule van Frisia Financieringen kunt u eenvoudig uw maximale lening berekenen. Hoeveel u maximaal kunt lenen is hoofdzakelijk afhankelijk van uw inkomen en vaste lasten. Nadat u de berekening heeft gemaakt kunt u gratis en geheel vrijblijvend een lening aanvragen.

Online berekenen

Bij Frisia kunt u online geld lenen en dus ook online uw lening berekenen. U bepaald zelf wanneer u uw lening wilt berekenen, aanvragen en afsluiten. Zodra u uw lening heeft aangevraagd ontvangt u spoedig een reactie via de mail. Zijn er mogelijkheden om geld te lenen dan ontvangt u een persoonlijke login voor een beveiligde omgeving. Hierin kunt u uw lening definitief afsluiten of eerst nog vergelijken met andere leningen.

Maximaal lenen

Meer duidelijkheid met een vrijblijvende offerte

Natuurlijk wilt u weten wat dit voor u betekent? Frisia Financieringen kan het u exact laten weten. Hoe werkt het? Simpel: u kunt geheel online een aanvraag doen voor een vrijblijvende offerte. Dit kost u enkele minuten van uw tijd. Wij gaan vervolgens voor u aan de slag en vragen één of meerdere offertes voor u aan welke per email aan u worden verzonden. U kunt vervolgens op uw gemak bekijken of het aanbod bij u past!

Veelgestelde vragen

Hoeveel mag ik lenen?

Hoeveel geld u mag lenen hangt van meerdere facturen af. Uw inkomen, het soort inkomen, uw (woon)lasten, het soort woning en uw gezinssamenstelling zijn de belangrijkste factoren. Lees een uitgebreide toelichting op ‘Hoeveel kan ik lenen‘ of bereken direct hoeveel u maximaal kunt lenen.

Is de rente op een persoonlijke lening aftrekbaar?

De rente op een persoonlijke lening is in bepaalde gevallen aftrekbaar. Wanneer u de persoonlijke lening gebruikt voor uw eigen woning, verbouwing of woningverbetering, dan is de rente aftrekbaar in box 1. Voor alle andere doelen, bijvoorbeeld een auto of caravan, is de rente over de lening niet aftrekbaar.

Om in aanmerking te komen voor belastingaftrek op uw verbouwingslening heeft de belastingdienst wel de voorwaarden gesteld dat u moet kunnen bewijzen dat de lening is gebruikt voor de woningverbetering. Bewaar daarom alle rekeningen en bonnen die te maken hebben met de verbouwing.

Overzicht van de leendoelen die aftrekbaar zijn bij een persoonlijke lening:

 • Keuken
 • Verbouwing
 • Tuin
 • Onderhoud, zoals schilderen, nieuwe kozijnen etc
 • Badkamer
 • Aanbouw, serre of overkapping
 • Zonnepanelen
 • Verduurzamen woning, isoleren of verwarming
 • Dakkapel

Rente Persoonlijke lening

Kredietbedrag Termijnbedrag Debetsrente op jaarbasis Jaarlijks kostenpercentage Duur kredietovereenkomst in maanden Totaal door consument te betalen bedrag
€ 50.000 € 489 3,3 % 3,3 % 120 maanden € 58.635
€ 40.000 € 390 3,25 % 3,25 % 120 maanden € 46.905
€ 30.000 € 293 3,25 % 3,25 % 120 maanden € 35.178
€ 20.000 € 199 3,65 % 3,65 % 120 maanden € 23.901
€ 10.000 € 105 4,8 % 4,8 % 120 maanden € 12.551

Deze berekening is een richtlijn en je kunt hieraan geen rechten ontlenen. We gaan hierbij uit van de laagste rente die we jou kunnen aanbieden. De exacte rente hangt af van uw persoonlijke omstandigheden en kan variëren. De minimale looptijd is 6 maanden en de maximale looptijd is 120 maanden. De minimale rente is 3,25% en de maximale wettelijke rente is 14% per jaar.

Rente Doorlopend krediet

Kredietbedrag Termijnbedrag Debetsrente op jaarbasis Jaarlijks kostenpercentage Duur kredietovereenkomst in maanden Totaal door consument te betalen bedrag
€ 50.000 € 750 4,5 % 4,5 % 77 maanden € 57.459
€ 25.000 € 375 4,5 % 4,5 % 77 maanden € 28.730
€ 15.000 € 225 4,8 % 4,8 % 77 maanden € 17.416
€ 10.000 € 150 6,1 % 6,1 % 81 maanden € 12.164

Deze berekening is een richtlijn en je kunt hieraan geen rechten ontlenen. We gaan hierbij uit van de laagste rente die we jou kunnen aanbieden. De exacte rente hangt af van uw persoonlijke omstandigheden en kan variëren. Bij een doorlopend krediet is de minimale looptijd 1 maand. De maximale looptijd is afhankelijk van de rente, extra aflossingen en extra opnames. Bij een Persoonlijke lening is de minimale looptijd 6 maanden en de maximale looptijd 120 maanden. De minimale rente is 4,5 % en de maximale wettelijke rente is 14% per jaar.

Offerte aanvragen