Let op! Geld lenen kost geld.
 • Geen afsluit- of advieskosten
 • Gratis offerte
 • Volledig online
 • +8200 tevreden klanten
Inloggen mijn Frisia

Met een persoonlijke lening kiest u voor zekerheid.

Persoonlijke lening

Een persoonlijke lening sluit u af bij Frisia Financieringen. Bij ons weet u vooraf hoe hoog het maandelijkse bedrag aan rente en aflossing is. Dat is makkelijk als u bijvoorbeeld een auto of verbouwing wilt financieren. En zo weet u vooraf exact waar u aan toe bent.

Kenmerken persoonlijke lening

 • Te lenen bedrag ineens op uw rekening
 • De maandtermijn is een vast bedrag aan rente en aflossing
 • De looptijd spreekt u van tevoren af en staat vast
 • Gebruikelijk voor producten met een beperkte levensduur
 • U weet precies waar u aan toe bent
 • Vaste lage rente
 • Boetevrij versneld aflossen
 • Persoonlijke lening aanvragen vanaf 5.000 EUR

Voor wie is de persoonlijke lening geschikt?

 1. Als u op zoek bent naar zekerheid
 2. Als u de looptijd van de lening wilt afstemmen op de looptijd van een product
 3. Als u een vast leendoel hebt

Voor wie is de persoonlijke lening minder geschikt?

 1. Als u een steeds terugkerende leenbehoefte hebt en bijvoorbeeld geld zou willen opnemen van uw krediet
 2. Als u behoefte hebt aan meer flexibiliteit Lening berekenen

Wilt u weten hoeveel u kunt lenen?

Bereken dan hier uw lening en maandelijkse lasten.

Hoe werkt het – Een offerte aanvragen?

U geeft aan hoeveel u wilt lenen en de kredietspecialisten van Frisia Financieringen bekijken of dit op basis van de door u verstrekte gegevens mogelijk is. Nadat u aanvraagprocedure heeft doorgelopen ontvangt u een offerte in de mailbox. U kunt in onze online omgeving alles bestuderen en de door u aan te tonen stukken uploaden. Wanneer de stukken zijn beoordeeld en goedgekeurd, veelal binnen 2 werkdagen, ontvangt u het leenbedrag in één keer op uw betaalrekening en kunt u uw leendoel realiseren. Direct daarna begint u met het terugbetalen van de lening.

Looptijd van de lening

De looptijd van de persoonlijke lening ligt tussen de 6 en 120 maanden (half jaar tot 10 jaar). Wilt u de lening gebruiken voor het financieren van een restschuld of verbouwing dan kunt u de looptijd verlengen tot maximaal 180 maanden (15 jaar) Houdt er wel rekening mee dat u de looptijd ongeveer gelijkstelt aan de levensduur van het product dat u van uw leenbedrag aanschaft. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat u nog betaald aan de lening Kan ik boetevrij aflossen? Jazeker, dit mag altijd. Zo vaak en zo veel u wilt of kunt. Het grote voordeel van tussentijds aflossen is dat de looptijd van de lening verkort wordt. Uw termijnbedrag blijft wel hetzelfde.

Benieuwd naar uw mogelijkheden? Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een offerte aan bij Frisia Financieringen en bekijk zelf welke mogelijkheden wij u kunnen bieden.

Tarieven Persoonlijke lening 6 jaar rentevast

totaalkredietbedragtermijnbedragdebetrente op jaarbasis (vast)jaarlijks kostenpercentageduur kredietovereenkomst in maandentotaal door consument te betalen bedrag
€ 75.000 € 1.167 3,9% 3,9% 72 € 84.071
€ 50.000 € 778 3,9% 3,9% 72 € 56.074
€ 25.000 € 391 4,0% 4,0% 72 € 28.182
€ 15.000 € 238 4,6% 4,6% 72 € 17.147
€ 10.000 € 164 5,8% 5,8% 72 € 11.814

Deze berekening is een richtlijn en u kunt hieraan geen rechten ontlenen. We gaan hierbij uit van de laagste rente die we u kunnen aanbieden. De exacte rente hangt af van uw persoonlijke omstandigheden en kan variëren. De minimale looptijd is 6 maanden en de maximale looptijd is 120 maanden. De minimale rente is 3,9% en de maximale wettelijke rente is 14% per jaar. Kijk hier voor de voorwaarden.