• 10 jaar rentevast v.a. 3,9%
 • Vrijblijvende offerte
 • Online werkwijze
 • +5150 tevreden klanten
Inloggen mijn Frisia

Direct online afsluiten.

Geld lenen tegen de beste voorwaarden! Maak gebruik van de vergelijkingsmogelijkheden die Frisia biedt. Dankzij onze exclusieve samenwerking met 5 gespecialiseerde kredietbanken kunnen wij u de laagste rentetarieven van de markt bieden. Maak uw vergelijking en ontdek het zelf !!

Goedkope persoonlijke lening aanvragen

Wat is een persoonlijke lening?

Een persoonlijke lening is een consumptief krediet met een vaste looptijd, maandtermijn en rente. Het bedrag van de lening wordt in één keer aan de lener uitbetaald. Deze vorm van lenen geeft zekerheid omdat vooraf vaststaat uit hoeveel termijnen de lening bestaat. Elke termijn bestaat uit een deel aflossing en rente over het uitstaande bedrag.
Een goedkope persoonlijke lening sluit u af bij Frisia Financieringen. Wij tonen u vooraf exact hoe hoog het maandelijkse bedrag aan rente en aflossing is (de maandtermijn). Dat is makkelijk als u bijvoorbeeld een auto of verbouwing wilt financieren.

Rente persoonlijke lening

Let bij het afsluiten van de persoonlijke lening altijd goed op de rente die u betaalt. Hoe hoger de rente hoe duurder de persoonlijke lening. In de rentetabel onderaan de pagina tonen wij de goedkoopste rentes van een persoonlijke lening. De maandtermijn bestaat uit rente en aflossing en staat gedurende de hele looptijd vast. U kunt bij ons meerdere bedragen en maandtermijnen aanvragen.

Kosten persoonlijke lening

Bij een persoonlijke lening betaalt u rente. De rentekosten hangen af van het leenbedrag en de looptijd van de lening. U betaalt bij Frisia geen advies- of afsluitkosten. Voor een duidelijk beeld van uw kosten kunt u het beste uw lening op deze pagina berekenen.

Kenmerken persoonlijke lening

 • Te lenen bedrag ineens op uw rekening
 • De maandtermijn is een vast bedrag aan rente en aflossing
 • De looptijd spreekt u van tevoren af en staat vast
 • Gebruikelijk voor producten met een beperkte levensduur
 • U weet precies waar u aan toe bent
 • Goedkope lening door lage rente
 • Boetevrij versneld aflossen
 • Persoonlijke lening aanvragen vanaf 5.000 EUR

Wilt u weten hoeveel u kunt lenen?

Bereken dan hier uw lening en maandelijkse lasten.

Hoe werkt het – Een offerte aanvragen?

U geeft aan hoeveel u wilt lenen en de kredietspecialisten van Frisia Financieringen bekijken of dit op basis van de door u verstrekte gegevens mogelijk is. Nadat u aanvraagprocedure heeft doorgelopen ontvangt u een offerte in de mailbox. U kunt in onze online omgeving alles bestuderen en de door u aan te tonen stukken uploaden. Wanneer de stukken zijn beoordeeld en goedgekeurd, veelal binnen 2 werkdagen, ontvangt u het leenbedrag in één keer op uw betaalrekening en kunt u uw leendoel realiseren. Direct daarna begint u met het terugbetalen van de lening.

Looptijd van de lening

De looptijd van de persoonlijke lening ligt tussen de 6 en 120 maanden (half jaar tot 10 jaar). Wilt u de lening gebruiken voor het financieren van een restschuld of verbouwing dan kunt u de looptijd verlengen tot maximaal 180 maanden (15 jaar) Houdt er wel rekening mee dat u de looptijd ongeveer gelijkstelt aan de levensduur van het product dat u van uw leenbedrag aanschaft. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat u nog betaald aan de lening Kan ik boetevrij aflossen? Jazeker, dit mag altijd. Zo vaak en zo veel u wilt of kunt. Het grote voordeel van tussentijds aflossen is dat de looptijd van de lening verkort wordt. Uw termijnbedrag blijft wel hetzelfde.

Benieuwd naar uw mogelijkheden? Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een offerte aan bij Frisia Financieringen en bekijk zelf welke mogelijkheden wij u kunnen bieden.

Tarieven Persoonlijke lening 10 jaar rentevast

totaalkredietbedragtermijnbedragdebetrente op jaarbasis (vast)jaarlijks kostenpercentageduur kredietovereenkomst in maandentotaal door consument te betalen bedrag
€ 50.000 € 502 3,9% 3,9% 120 € 60.269
€ 30.000 € 301 3,9% 3,9% 120 € 36.161
€ 20.000 € 205 4,4% 4,4% 120 € 24.658
€ 10.000 € 106 5,1% 5,1% 120 € 12.719

Deze berekening is een richtlijn en u kunt hieraan geen rechten ontlenen. We gaan hierbij uit van de laagste rente die we u kunnen aanbieden. De exacte rente hangt af van uw persoonlijke omstandigheden en kan variëren. De minimale looptijd is 6 maanden en de maximale looptijd is 120 maanden. De minimale rente is 3,9% en de maximale wettelijke rente is 14% per jaar. Kijk hier voor de voorwaarden.