Frisia Financieringen
9.0
1028 mensen geven ons een 9.0

10 jaar rentevast vanaf 6,6%;

  • krediet oversluiten
  • Lening oversluiten

Online uw krediet oversluiten

Het oversluiten van je krediet is bij Frisia volledig geautomatiseerd. U kunt daardoor 24/7 een aanvraag doen om uw doorlopend krediet over te sluiten. Zijn er mogelijkheden om uw krediet over te sluiten, dan krijgt u binnen twee uur een reactie.

Wilt u liever eerst de rentes vergelijken, ook dat is online mogelijk.

Wanneer is een krediet goedkoper?

Een krediet is goedkoper als de rente lager is bij een vergelijkbare looptijd. U betaalt dan minder rentekosten in dezelfde periode.

Heeft u een traditioneel doorlopend krediet, dan is uw rente variabel. Dit doorlopend krediet is lastiger te vergelijken, maar oversluiten naar Frisia is meestal een verstandige en voordelige keuze. Zo krijgt u bijvoorbeeld een vaste lage rente en wordt de lening na 2 jaar automatisch omgezet naar een annuïtaire lening. Kortom flexibel lenen met zekerheid van aflossing.

Doorlopend krediet omzetten

Heeft u geen behoefte aan extra geld opnemen, dan kunt u ook kiezen voor een persoonlijke lening. Uw doorlopend krediet wordt dan tijdens het oversluiten omgezet naar een lening met vaste rente en looptijd. U weet dan vooraf precies hoeveel uw lening kost én wat de einddatum is. Bijkomend voordeel is dat de persoonlijke lening een lagere rente kent als een doorlopend krediet.

Wilt u gaan verbouwen met uw lening? Dan is een persoonlijke lening extra interessant. Lees er alles over op Verbouwing financieren.

Leningen samenvoegen

Heeft u meerdere kredieten, leningen of een combinatie hiervan? We helpen u graag bij het samenvoegen van deze leningen. U krijgt daardoor meer overzicht en bespaart vaak ook veel rentekosten. Onze ervaring is dat juist in deze gevallen de besparing kan oplopen tot wel duizenden euro’s over de gehele looptijd van de lening.

Extra geld lenen

Een doorlopend krediet oversluiten kan samengaan met extra geld lenen. U sluit dan een nieuw krediet af met een hoger leenbedrag. Het geld wat overblijft na het aflossen van uw oude lening is het geld wat u extra leent.

Het maximale leenbedrag wat u bij Frisia kunt lenen is € 150.000,-. U bepaalt zelf waaraan u dit bedrag besteed. Zo kunt u het bijvoorbeeld gebruiken voor het financieren van een recreatiewoning, maar een boot financieren behoort ook tot de mogelijkheden.

Lening offerte aanvragen

Een offerte aanvragen bij Frisia is geheel vrijblijvend. U krijgt binnen enkele uren antwoord of u uw doorlopend krediet kunt oversluiten en tegen welke voorwaarden.

Vrijblijvende offerte

Lening oversluiten

Heeft u een dure persoonlijke lening of bent u op zoek naar betere leenvoorwaarden? Ook dan bent u welkom bij Frisia. U kunt bij ons goedkoop lenen met een rente vanaf [rente-laagst-pl] en boetevrij versneld aflossen. Zo kunt ugoedkoper lenen en zelfs kosten besparen door versneld af te lossen.

Lening omzetten naar doorlopend krediet

Besluit u uw lening om te zetten naar een doorlopend krediet, dan krijgt u meer flexibiliteit bij het lenen van geld. Afgeloste bedragen kunt u dan opnieuw opnemen indien dat nodig is. Dit kan handig zijn als u niet precies weet hoeveel geld u op voorhand nodig heeft. Bijvoorbeeld bij een verbouwing of een restauratie.

Een doorlopend krediet kan ook een dure koop op afbetaling vervangen. Dit kan bijvoorbeeld een verzendhuiskrediet van bijvoorbeeld de Mediamarkt of de Wehkamp zijn. Door deze verzendhuiskredieten over te sluiten naar een krediet met een lagere rente kunt u veel geld besparen. De rente op verzendhuiskrediet is namelijk procenten hoger als de rente die Frisia u kan bieden.

Doorlopend krediet

Meer informatie over doorlopende kredieten kunt u vinden op onze pagina over doorlopende kredieten.

Doorlopend krediet
Offerte aanvragen

Rente Doorlopend krediet

Kredietbedrag Termijnbedrag Debetrente op jaarbasis Jaarlijks kostenpercentage Duur kredietovereenkomst in maanden Totaal door consument te betalen bedrag
€ 50.000 € 750 8,7 % 8,7 % 92 maanden € 68.560
€ 25.000 € 375 8,7 % 8,7 % 92 maanden € 34.280
€ 15.000 € 225 8,9 % 8,9 % 93 maanden € 20.769
€ 10.000 € 150 8,6 % 8,6 % 91 maanden € 13.646

Deze berekening is een richtlijn en je kunt hieraan geen rechten ontlenen. We gaan hierbij uit van de laagste rente die we jou kunnen aanbieden. De exacte rente hangt af van uw persoonlijke omstandigheden en kan variëren. Bij een doorlopend krediet is de minimale looptijd 1 maand. De maximale looptijd is afhankelijk van de rente, extra aflossingen en extra opnames. Bij een Persoonlijke lening is de minimale looptijd 6 maanden en de maximale looptijd 120 maanden. De minimale rente is 8,6% en de maximale wettelijke rente is 12% per jaar.