Frisia Financieringen
9.1
1019 mensen geven ons een 9.1

10 jaar rentevast vanaf 6,6%;

  • Lening aanvragen

Lening voor kunststof kozijnen: dit zijn de opties!

Het vervangen van kozijnen is een dure aangelegenheid en als je niet direct voldoende spaargeld hebt, dan kun je overwegen om geld te lenen. Bij Frisia kan dit goedkoop, online en tegen de beste voorwaarden. Nieuwsgierig naar de goedkoopste lening? Bekijk dan snel onze lening vergelijker voor de beste deal.

Persoonlijke lening

Een persoonlijke lening is fiscaal aftrekbaar en geeft vooraf duidelijkheid over de maandelijkse en totale kosten van de lening. Het is daardoor een verantwoorde lening voor verbouwingen zoals nieuwe kozijnen. Maken de kozijnen onderdeel uit van een grotere verbouwing? Geen probleem; ook dan is een persoonlijke lening geschikt en kun je desgewenst de financiering uitbreiden. Een persoonlijke lening kent een maximale looptijd van 15 jaar.

Persoonlijke lening of doorlopend krediet?

Wilt u meer flexibiliteit bij geld lenen? Bijvoorbeeld omdat de verbouwingskosten onduidelijk zijn? Overweeg dan een lening voor kunststof kozijnen in de vorm van een doorlopend krediet. Je kunt dan afgeloste bedragen opnieuw opnemen en je hoeft niet het gehele kredietbedrag ineens uit te laten betalen. Rente betaal je alleen over het opgenomen bedrag. Op die manier heb je altijd geld achter de hand.

Zijn fiscale voordelen en een vaste rente belangrijk voor je? Dan is een doorlopend krediet minder geschikt. Bij deze leenvorm heeft namelijk geen fiscale voordelen en de rente is variabel. Dit betekent dat het krediet goedkoper kan worden, maar ook duurder als de rente stijgt of daalt.

Lening kunststof kozijnen aanvragen

Het aanvragen van een lening kan volledig online en is geheel vrijblijvend. Je ontvangt binnen 2-uur een offerte in je persoonlijke mijn-omgeving. Is de offerte naar wens? Dan kun je de lening ook online afsluiten met behulp van ons online proces. Frisia heeft speciaal voor dit doel een beveiligde mijn-omgeving ontwikkeld waarin je als klant stap voor stap de offerte kunt inzien en stukken kunt uploaden en de offerte digitaal kunt ondertekenen. Wel zo gemakkelijk!

Volledige verbouwing financieren

Bij Frisia kunt u ook een volledige verbouwing financieren. U sluit dan één verbouwingslening af waarmee u meerdere verbouwingsplannen financiert. Leent u geld voor verbouwingen met een beperkte levens/gebruiksduur zoals een keuken of badkamer, dan is deze financieringsoplossing extra interessant.

Kozijnen financieren

Bij Frisia kun je alle verschillende kozijnen financieren, dit geldt voor zowel houten, aluminium als kunststof kozijnen. Beide materialen gaan soms wel 50 tot 75 jaar mee waardoor er voldoende financieringsmogelijkheden zijn. En een persoonlijke lening kan tot maximaal 180 maanden worden afgesloten. Van belang is om de looptijd van de lening af te stemmen op de levensduur van je bestedingsdoel. In het geval van een lening voor kozijnen is deze looptijd geen belemmering. Houd er wel rekening mee dat hoe langer je lening loopt, hoe meer rente je betaald over de gehele looptijd.

Waar moet je op letten financiering kunststof kozijnen?

Wanneer je geld wilt lenen voor kozijnen is het verstandig om de verschillende leningen voor kozijnen te vergelijken op rente en voorwaarden, waaronder de looptijd. Met behulp van de ‘online vergelijker‘ van Frisia kun je met 1 druk op de knop de verschillende leenvormen, looptijden en maandtermijnen vergelijken.

Rente

Via Frisia kun je geld lenen vanaf 6,6% voor een persoonlijke lening. De rente verschilt per leenvorm en kredietverstrekker, daarnaast wordt de rente bepaalt door de hoogte van het te lenen bedrag. Zo is de rente op een persoonlijke lening van 20.000 euro lager dan de rente op een lening van 10.000 euro.

Wanneer je kiest voor een persoonlijke lening en het de lening gebruikt voor kunststof kozijnen dan is de rente die je betaalt fiscaal aftrekbaar. Voorwaarde is dat je de lening gebruikt voor de eigen woning.

Looptijd

De looptijd bij een persoonlijke lening kun je exact afstemmen op de gebruiksduur van je leendoel. In dit geval kunststof kozijnen, bij de persoonlijke lening kun je kiezen voor een looptijd tot en met 180 maanden, 15 jaar. Hoe langer de looptijd hoe lager je maandtermijn, maar let op een kortere looptijd betekent een goedkopere lening. Immers je betaalt minder rente over een kortere periode.

Dit zeggen andere over Frisia!

Wat klanten van ons vinden.

  • 10 "Brandon - Amazing"
  • 9 "Erik - Goede begeleiding."
  • 10 "Leacky Muchene - Timely service, efficient communication"
Bekijk onze beoordelingen

Vrijblijvende offerte

Veelgestelde vragen bij kozijnen financieren

Hoe lang duurt het voordat ik de lening voor mijn kozijnen ontvang?

Een lening aanvragen en afsluiten kan binnen enkele werkdagen. Na het invullen van het aanvraagformulier gaan wij voor je aan de slag. Binnen enkele uren ontvang je een offerte in de mijn-omgeving. Als deze naar wens is kun je deze digitaal ondertekenen en een aantal bewijsstukken uploaden in de mijn-omgeving. De verwerking hiervan en de uitbetaling volgt in de regel binnen 1 a 2 werkdagen.

Zijn de kosten voor een lening voor kozijnen aftrekbaar?

Wanneer je een persoonlijke lening afsluit voor kozijnen dan is de rente die je betaalt fiscaal aftrekbaar. Voorwaarde is dat het een persoonlijke lening betreft en het geld wordt besteed aan de eigen woning.

Zijn er specifieke voorwaarden verbonden aan een lening voor kozijnen?

Aan elke lening zijn voorwaarden verbonden, dat geldt ook voor een lening voor kozijnen. Bij voorwaarden moet je denken aan; minimale en maximale leeftijd, inkomen en leenervaring (BKR). Wanneer je een offerte aanvraagt bekijken wij voor je wat je kunt lenen en bij wie. De beste en voordeligste offerte zetten we binnen 2 uur voor je klaar in je eigen persoonlijke mijn-omgeving.

Op zoek naar een andere lening?

Dat kan zeker, je kunt bij ons terecht voor bedragen tot aan 150.000 euro en voor verschillende leendoelen. Wil je weten wat je kunt lenen? Bereken dan online je maximale mogelijkheden en krijg direct een goede indicatie van je leencapaciteit.

Wat kost een lening voor kozijnen? Bereken je maandlasten

De kosten voor een lening bestaan uit de te betalen rente. De rente en de gekozen looptijd bepalen samen de maandtermijn. Met onderstaande vergelijkingsmodule kun je zelf berekenen welke rente en maandlasten bij het gewenste lening bedrag en leenvorm horen.

John Heijen - Directeur & Financieel expert lenen

Vragen? Vraag het onze financieel expert!

De informatie op deze pagina is gecontroleerd door John Heijen. John is een van de vennoten en financieel expert bij Frisia Financieringen.

Heb je vragen?

088 – 777 2333

Of gebruik hier het contactformulier

Wij staan klaar om al je vragen te beantwoorden

Wat is de rente van een Persoonlijke lening?

Kredietbedrag Termijnbedrag Debetsrente op jaarbasis Jaarlijks kostenpercentage Duur kredietovereenkomst in maanden Totaal door consument te betalen bedrag
€ 75.000 € 844 6,6 % 6,6 % 120 maanden € 101.3417
€ 50.000 € 563 6,6 % 6,6 % 120 maanden € 67.562
€ 30.000 € 345 7,0 % 7,0 % 120 maanden € 41.401
€ 20.000 € 231 7,2 % 7,2 % 120 maanden € 27.832
€ 10.000 € 119 7,9 % 7,9 % 120 maanden € 14.284

Deze tabel/berekening is een richtlijn en je kunt hieraan geen rechten ontlenen. We gaan hierbij uit van de laagste rente die we kunnen aanbieden. De exacte rente hangt af van je persoonlijke omstandigheden en kan variëren. De minimale looptijd is 6 maanden en de maximale looptijd is 180 maanden. De minimale rente is 6,6% en de maximale wettelijke rente is 14% per jaar.

Offerte aanvragen