Frisia Financieringen
9.1
1010 mensen geven ons een 9.1

Over Frisia Financieringen

Frisia Financieringen is al meer dan 35 jaar een specialist in leningen. Frisia Financieringen bemiddelt tussen u als consument en verschillende kredietaanbieders. Frisia Financieringen bemiddelt zonder voorafgaand advies, daarom worden door Frisia Financieringen geen advies- of afsluitkosten in rekening gebracht! Deze dienstverlening wordt execution only genoemd. Het op deze wijze afsluiten van een lening is alleen geschikt voor consumenten die over voldoende kennis en ervaring beschikken met betrekking tot financiële producten en meer specifiek het lenen van geld. Twijfelt u of u over voldoende kennis en ervaring beschikt? Kijk dan op de website van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) en doe de kennistest op weetwatjeweet.

Lees meer over onze dienstverlening in onze dienstenwijzer!

Waarom Frisia Financieringen?

  • Frisia Financieringen werkt volledig online
  • Frisia Financieringen bemiddelt voor kredietaanbieders met scherpe rentetarieven en gunstige voorwaarden
  • Bij Frisia Financieringen beslist u zelf over uw nieuwe lening
  • Frisia Financieringen rekent geen afsluit- of advieskosten

Frisia Financieringen is een handelsnaam van NR7Finance B.V. NR7Finance B.V. is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 529.59.716.

NR7Finance staat onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten en is in het register van de AFM geregistreerd onder nummer 12020777.