Frisia Financieringen
9.0
986 mensen geven ons een 9.0
  • €25.000,- lenen
  • Geschikte lening?

Persoonlijke lening €25.000,-

Wilt u 25000 euro lenen en het bedrag in één keer ontvangen? De persoonlijke lening is dan een geschikte keuze:

In één keer op uw rekening
Bij Frisia helpen we u meerdere geldverstrekkers te vergelijken. Zodra u een keuze heeft gemaakt wordt het geld in één keer op uw rekening gestort. Snel beschikbaar, om de aankoop of uitgave te doen die u wilt.

Maandelijks aflossen
De lening van 25000 euro lost u maandelijks in gelijke termijnen af. De looptijd kunt u tijdens het aanvragen van de lening zelf kiezen. Wilt u het geld 5 jaar, 10 jaar of een andere periode lenen? U bepaalt, wij berekenen vervolgens de rente en totale kosten en tonen deze in de offerte.

Duidelijk maandbedrag
Vooraf wordt duidelijk welk bedrag per maand u gaat betalen. Het is de combinatie van rente en aflossing, die gedurende de hele looptijd gelijk blijft. Dat voorkomt vervelende financiële verrassingen. U weet dus exact wat een lening van 25000 euro u gaat kosten.

Tip: twijfelt u of de persoonlijke lening van Frisia een goed idee is om 25000 euro te lenen? Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan en bekijk deze op uw gemak. 

25000 euro lenen: hoeveel kost het?

Stel, u wilt 25000 lenen: wat kost dat? De kosten van het krediet hangen af van de rente die u betaalt en de looptijd die u kiest. De lening betaalt u af met een vast bedrag per maand, de maandtermijn. De maandtermijn bestaat uit rente en aflossing. De kosten van de lening bestaan feitelijk alleen uit het te betalen rentepercentage, de rest is  namelijk aflossing. Hoe goedkoop u leent hangt dus af van de hoogte van de rente. We zetten twee voorbeelden op een rij:

Looptijd: 5 jaar

25000 euro lenen met een looptijd van 5 jaar (60 maanden)? Bij een rente van 4,7% betaalt u een maandtermijn van €468 per maand. Aan rente(kosten) betaalt u € 3.101,–  en de totale kosten van de lening na 5 jaar zijn €28.101*.

Looptijd: 10 jaar

25000 euro lenen met een looptijd van 10 jaar (120 maanden)? Bij een rente van 4,7% betaalt u een maandtermijn van €261 per maand. Aan rente(kosten) betaalt u € 6.381,– en de totale kosten van de lening na 10 jaar zijn €31.881*.

*de exacte kosten van uw lening zijn afhankelijk van de leenvorm, de looptijd en uw persoonlijke situatie.

De lening van 25000 euro liever sneller aflossen of juist langer laten doorlopen? U kunt online de maandlasten berekenen, met de looptijd die u wilt. Of maak hier gebruik van de online module “wat kost geld lenen”.

Bij Frisia helpen we u meerdere geldverstrekkers te vergelijken. Kiest u de goedkoopste aanbieder met de laagste rente? Dat bespaart onnodige kosten, omdat de rente van grote invloed is op zowel het maandbedrag als de totale kosten die u onder de streep betaalt.

Waarom Frisia?

  • Onafhankelijk vergelijken en afsluiten van leningen
  • Historisch vaste lage rente vanaf 6,5%
  • Volledig online, vrijblijvende offerte binnen enkele uren
  • Klanten waarderen ons met gemiddeld een 9,0
Geld lenen

Wanneer is een lening van 25.000 euro geschikt?

Een lening van 25.000 euro is geschikt voor een bestedingsdoel met een eenmalige uitgave. Een bestedingsdoel waarvan op voorhand duidelijk is wat deze gaat kosten en bij voorkeur een bestedingsdoel waarvan u van te voren weet hoe lang u ermee wilt doen. Bijvoorbeeld een auto, boot of camper. Een lening van 25.000 euro, bijvoorbeeld een persoonlijke lening kun je hier perfect op afstemmen qua hoogte, rente en looptijd.

Maar ook een verbouwing, nieuwe keuken of het verduurzamen van uw woning kunt u financieren met een lening van 25.000 euro. Een juiste begroting is wel handig om te bepalen hoeveel u wilt lenen. En mocht de begroting te hoog zijn ingestoken? Geen probleem een persoonlijke lening kunt u te allen tijde boetevrij (extra)aflossen. En een bijkomend voordeel is dat de rente die u betaalt voor de lening bij het leendoel woningverbetering aftrekbaar is voor de inkomstenbelasting in box 1.

Hoe werkt een lening van 25.000 euro aanvragen?

Een lening aanvragen start met het invullen van het online aanvraagformulier, hiermee geeft u ons de opdracht om de goedkoopste en beste offerte voor u aan te vragen. De offerte tonen wij u binnen enkele uren in uw persoonlijke mijn-omgeving.

Online 25.000 euro lenen

Frisia heeft een unieke online werkwijze waarbij u als klant toegang krijgt tot uw eigen beveiligde mijn-omgeving. Nadat u het aanvraagformulier heeft ingevuld gaan wij voor u aan het werk. U ontvangt een e-mail met wachtwoord waarmee u kunt inloggen. De offerte zetten wij zo snel mogelijk voor u klaar.

Is de offerte naar wens? Dan betekent online 25.000 euro lenen ook dat u in de mijn-omgeving uw bewijsstukken kunt uploaden. De laatste stap is het accepteren van de offerte door deze digitaal te tekenen. Frisia controleert de stukken en stuurt deze door naar de bank voor uitbetaling. Dit gebeurt in de regel binnen 2 werkdagen.

 

Vrijblijvende offerte

Hoeveel kan ik lenen?

Bezig met een verbouwing of wilt u de tuin grondig aanpakken? Ontdek online hoeveel u kunt lenen, aan de hand van een paar vlotte vragen. We vragen u naar uw (netto) inkomen en dat van uw eventuele partner. Net als naar uw woonsituatie en andere verplichtingen die u financieel heeft. Dat geeft een goed beeld van de mogelijkheden. Ontdek op die manier wat u maximaal kunt lenen en of er misschien meer in zit dan een lening van 25000 euro.

Goedkope lening van 25.000

Maak gebruik van de online vergelijker om een goedkope lening van 25.000 euro te kiezen. Feit is dat de persoonlijke lening de goedkoopste vorm van lenen is, de rente op deze lening is lager dan bijvoorbeeld een roodstand of doorlopend krediet. De looptijd van de lening heeft ook een grote invloed op de totale rentekosten. Hier geldt de simpele stelregel; een kortere looptijd betekent dat de lening eerder is afbetaald. Dus goedkoper.

De online werkwijze van Frisia zorgt ervoor dat wij u de offerte aanbieden met de laagst mogelijke rente. Waardoor u zo voordelig mogelijk geld kunt lenen.

Hoeveel kan ik lenen?

Vanaf 6,5% Rente
Bruto maand inkomen
Bruto maand inkomen partner
Hypotheek per maand
Thuiswonende kinderen?
€ 20.333,-

Dit is een indicatieve berekening, voor een exacte berekening ontvangen wij graag een offerte aanvraag van je.

Wat is de rente van een Persoonlijke lening?

Kredietbedrag Termijnbedrag Debetsrente op jaarbasis Jaarlijks kostenpercentage Duur kredietovereenkomst in maanden Totaal door consument te betalen bedrag
€ 75.000 € 844 6,5 % 6,5 % 120 maanden € 101.3417
€ 50.000 € 563 6,5 % 6,5 % 120 maanden € 67.562
€ 30.000 € 340 6,5 % 6,5 % 120 maanden € 40.877
€ 20.000 € 231 6,9 % 6,9 % 120 maanden € 27.742
€ 10.000 € 114 7,6 % 7,6 % 120 maanden € 13.686

Deze tabel/berekening is een richtlijn en je kunt hieraan geen rechten ontlenen. We gaan hierbij uit van de laagste rente die we kunnen aanbieden. De exacte rente hangt af van je persoonlijke omstandigheden en kan variëren. De minimale looptijd is 6 maanden en de maximale looptijd is 180 maanden. De minimale rente is 6,5% en de maximale wettelijke rente is 14% per jaar.

Veelgestelde vragen 25.000 euro lenen

Hoeveel geld kan ik minimaal lenen?

Het minimum leenbedrag wat u kunt lenen bij Frisia is €5.000,-.

Voor persoonlijke leningen is het minimum bedrag bij Frisia € 5.000,–, het maximum bedrag kan zelfs € 250.000,- bedragen, afhankelijk van het leendoel.

Voor zakelijke leningen kan je vanaf € 10.000,– een lening aanvragen tot een bedrag van 2.5 mln euro in het reguliere traject.

Betaal ik advies- of bemiddelingskosten voor mijn lening?

Voor de werkzaamheden stuurt Frisia Financieringen u geen factuur. Bij Frisia Financieringen betaalt je geen advies- of bemiddelingskosten. Frisia Financieringen wordt beloond door de kredietaanbieder in de vorm van een maandelijkse provisie. Deze provisie wordt berekend per lening en is met name afhankelijk van de hoogte van de lening.

Meer over de beloning van Frisia Financieringen leest u in de dienstenwijzer. Bemiddelingskosten kunnen in rekening worden gebracht als het intermediair je helpt bij het afsluiten van de lening. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn als je een lening aanvraagt via een vergelijkingssite of als je een lening afsluit via een tussenpersoon. De kosten worden meestal betaald direct aan de intermediair en kunnen per  intermediair verschillen. Deze kosten worden vooraf met je besproken.

Hoelang duurt een leningaanvraag?

Nadat je de aanvraag heeft verstuurd ontvang je in de regel binnen enkele uren een vrijblijvende offerte in je eigen beveiligde mijn-omgeving van mijnfrisia.nl. Is de offerte naar wens? Dan kun je de gevraagde documenten gewoon uploaden. De banken waar wij mee samenwerken beoordelen jouw documenten in de regel binnen 24 uur. Bent u zelfstandig ondernemer dan duurt de verwerking een leningaanvraag meestal een dag langer.

Offerte aanvragen