Frisia Financieringen
9.0
986 mensen geven ons een 9.0
  • Persoonlijke lening
  • Kosten

Persoonlijke lening 30000 euro

Benieuwd hoe u de lening van 30000 euro kunt afsluiten? Kies bijvoorbeeld voor de persoonlijke lening, met drie belangrijke voordelen:

Direct beschikbaar

30000 euro lenen? Het geld is direct beschikbaar, omdat de geldverstrekker dat in één keer naar u overmaakt. Vanaf dat moment bepaalt u zelf waar u het geld aan wilt uitgeven.

Vast maandbedrag

Precies weten waar u aan toe bent? Dat kan met een persoonlijke lening. Bij Frisia rekenen we graag voor u uit wat u maandelijks aan rente en aflossing betaalt.

Maandelijks aflossen

U lost automatisch maandelijks af. Op die manier betaalt u de persoonlijke lening tijdens de looptijd weer 100% terug. Dat voorkomt onduidelijkheid over hoe lang u er gebruik van maakt.

Tip: twijfelt u of de persoonlijke lening van Frisia een goed idee is om 30000 euro te lenen? Stuur ons een e-mail. We horen graag van u.

Lening van 30000 euro aanvragen

Binnenkort verbouwen of toe aan een nieuwe auto en daar liever geen spaargeld voor gebruiken? U kunt online een lening aanvragen. Doorloop de stappen, waarna we bij Frisia voor u aan de slag gaan. We doen de aanvraag bij de geldverstrekkers en sturen u de voorstellen toe. Door daar een keuze uit te maken staat de lening van 30000 euro vervolgens snel op uw rekening.

Vrijblijvende offerte

Hoeveel kost €30.000,- lenen?

Wat kost een lening van 30000 euro? Een belangrijke vraag, waar we u bij Frisia graag antwoord op geven. Bekijk onze voorbeelden, op basis van 5 of 10 jaar looptijd:

Looptijd: 5 jaar

30000 euro lenen met een looptijd van 5 jaar (60 maanden)? Bij een rente van 4,1% kost dat €553 per maand. De totale kosten van de lening na 5 jaar zijn €33.170*.

Looptijd: 10 jaar

30000 euro lenen met een looptijd van 10 jaar (120 maanden)? Bij een rente van 4,1% kost dat €305 per maand. De totale kosten van de lening na 10 jaar zijn €36.491*.

*de exacte kosten van uw lening zijn afhankelijk van de leenvorm, de looptijd en uw persoonlijke situatie.

Lagere kosten per maand of de looptijd van uw lening verkorten? U kunt online de maandlasten berekenen, die horen bij de looptijd die u in gedachten heeft.

Let op: vergelijk de rente die u betaalt bij de verschillende geldverstrekkers. Dit heeft grote invloed op zowel het maandbedrag als de totale kosten onder de streep.

Maandlasten berekenen

Kan ik €30.000,- lenen?

Benieuwd hoeveel u kunt lenen en of een lening van 30000 euro gaat lukken? U kunt online berekenen hoeveel u kunt lenen. Aan de hand van een paar vragen over uw (netto) inkomen en financiële (woon)situatie laten we dat direct zien.

Bekijk wat er (ongeveer) mogelijk is, aan de hand van de gegevens die u invult. Handig als u 30000 euro wilt lenen, net als wanneer u zoekt naar een eventueel hoger of een lager bedrag.

Hoeveel kan ik lenen?

Vanaf 6,5% Rente
Bruto maand inkomen
Bruto maand inkomen partner
Hypotheek per maand
Thuiswonende kinderen?
€ 20.333,-

Dit is een indicatieve berekening, voor een exacte berekening ontvangen wij graag een offerte aanvraag van je.

Wat is de rente van een Persoonlijke lening?

Kredietbedrag Termijnbedrag Debetsrente op jaarbasis Jaarlijks kostenpercentage Duur kredietovereenkomst in maanden Totaal door consument te betalen bedrag
€ 75.000 € 844 6,5 % 6,5 % 120 maanden € 101.3417
€ 50.000 € 563 6,5 % 6,5 % 120 maanden € 67.562
€ 30.000 € 340 6,5 % 6,5 % 120 maanden € 40.877
€ 20.000 € 231 6,9 % 6,9 % 120 maanden € 27.742
€ 10.000 € 114 7,6 % 7,6 % 120 maanden € 13.686

Deze tabel/berekening is een richtlijn en je kunt hieraan geen rechten ontlenen. We gaan hierbij uit van de laagste rente die we kunnen aanbieden. De exacte rente hangt af van je persoonlijke omstandigheden en kan variëren. De minimale looptijd is 6 maanden en de maximale looptijd is 180 maanden. De minimale rente is 6,5% en de maximale wettelijke rente is 14% per jaar.

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen over geld lenen

Is een doorlopend krediet een aflosvrije lening?


Nee, Het maandelijkse bedrag bestaat bij een doorlopend krediet uit rente en aflossing. Wel mag u bij een doorlopend krediet (extra) afgeloste bedragen weer opnemen.

Kan ik ook een lening afsluiten zonder partner?

Ja, het is mogelijk om een lening af te sluiten zonder partner. Dit hangt wel af van verschillende factoren, zoals jouw inkomen, kredietgeschiedenis en de specifieke voorwaarden van de lening. Je mag dan niet getrouwd of geregistreerd partner in gemeenschap van goederen zijn. Wel wil de bank je partner toetsen bij het Bureau Krediet Registratie (BKR). Je partner mag geen negatieve coderingen hebben. Als je voldoet aan de vereisten van de kredietverstrekker, kun je in aanmerking komen voor een lening zonder dat je partner hiervoor medeverantwoordelijk hoeft te zijn.

 

 

 

Mag ik boetevrij aflossen?

Bij alle leningen via Frisia Financieringen mag je boetevrij (extra) aflossen.

Boetevrij aflossen betekent dat je extra geld kunt aflossen op je lening zonder extra kosten of boetes te betalen. Dit kan aantrekkelijk zijn als je extra geld hebt en je jouw persoonlijke lening sneller wilt afbetalen dan gepland. Dit kan je geld besparen op de totale rentekosten van je lening en je helpen om eerder schuldenvrij te zijn.

Kan mijn rente veranderen?

Of de rente van uw lening kan veranderen is afhankelijk van de gekozen leenvorm.

Bij een persoonlijke lening staat de rente gedurende de looptijd vast. Bij een doorlopend krediet is de rente echter variabel. Deze kan dus stijgen en dalen waardoor u duurder (stijging) of goedkoper (daling) geld leent.

Wanneer kan ik een Senioren lening afsluiten?

Je kunt een Senioren lening afsluiten wanneer één contractant minimaal 65 jaar oud is.

Seniorenleningen zijn speciaal ontworpen voor senioren voor het financieren van grote aankopen of projecten. Ze kunnen worden gebruikt voor van de particuliere aankopen van senioren, zoals de aanschaf van een auto of het financieren van een verbouwing of een reis.

De voorwaarden voor een Senioren lening:

  • De Senioren lening kun je aanvragen tot maximaal 78 jaar oud.
  • De Senioren lening moet voordat je 85 jaar oud bent weer afgelost zijn.
  • Van een Senioren lening kun je (extra) afgeloste bedragen niet opnieuw opnemen.
  • Het betreft een persoonlijke lening waarbij de rente, het maandtermijn en de looptijd vast staan.
Offerte aanvragen