• 10 jaar rentevast v.a. 3,6%
  • Vrijblijvende offerte
  • Online werkwijze
  • +5150 tevreden klanten
Inloggen mijn Frisia

Autolening berekenen en vergelijken

Auto financieren met een autolening? Dan wilt u waarschijnlijk ook uw maandlasten weten. Op Frisia kunt u online uw maanlasten berekenen en vergelijken voor uw autolening. Het maakt daarbij niet uit of uw autolening een doorlopend krediet of een persoonlijke lening is.

Persoonlijke lening

Als u een autofinanciering afsluit is het verstandig om een lening af te sluiten met een vaste rente en looptijd. Door de looptijd goed af te stemmen op de levensduur van de auto kunt u een restschuld voorkomen. U kunt dan voorkomen dat u aflost op een auto die er niet meer is.

Auto financieren

Wilt u meer tips over het financieren van een auto of wilt u meer informatie over bijvoorbeeld het financieren met 0% rente? Bekijk dan onze pagina Auto financieren.

Autolening online berekenen en aanvragen

Bij Frisia Financieringen kunt u online geld lenen zodat u uw auto kunt financieren met de laagste rente. Heeft u een keuze gemaakt, dan kunt u direct uw autolening online aanvragen. Liever eerst uw lening vergelijken? Ook dat is mogelijk.

Zodra uw leningaanvraag is goedgekeurd ontvangt u van ons een voorstel per email. De autolening kunt u daarna online afsluiten.

Wat kan ik lenen?

Huwelijkse staat
Bruto maand inkomen
Bruto maand inkomen partner
Woning
Hypotheek per maand
Thuiswonende kinderen?
U kunt
lenen
€ 20.333,-