Frisia Financieringen
9.1
1010 mensen geven ons een 9.1

Maandlasten berekenen & Leningen vergelijken

Voor de verschillende leenvormen die wij aanbieden hebben wij ook een speciale rekenmodule waarmee u de maandtermijnen en rentepercentages kunt berekenen en vergelijken. Zo kunt u in één oogopslag zien wat u bij de verschillende leenvormen per maand aan maandtermijn zou kunnen betalen. Het is hierbij mogelijk om ook de verschillende consumptief kredietbanken waar wij mee samenwerken naast elkaar te zetten. Zo kunt u per productvorm een vergelijking maken op basis van maandtermijn, looptijd van de lening en het rentepercentage.

Let op: alle uitkomsten zijn slechts indicaties, die bij benadering het daadwerkelijk te lenen geldbedrag weergeven. Dit betekent dat het resultaat uit de rekenmodule kan afwijken van hetgeen aan u kan worden aangeboden. Dit heeft te maken met het individuele acceptatiebeleid van de verschillende banken. Hierdoor zou een maximaal te lenen bedrag of een rente percentage kunnen afwijken van hetgeen u heeft berekend.

Exact weten wat u kunt lenen en tegen welke condities?

Natuurlijk wilt u weten wat dit voor u betekent? Frisia Financieringen kan het u exact laten weten. Hoe werkt het? Simpel: u kunt geheel online een aanvraag doen voor een vrijblijvende offerte. Dit kost u enkele minuten van uw tijd. Wij gaan vervolgens voor u aan de slag en vragen één of meerdere offertes voor u aan welke per email aan u worden verzonden. U kunt vervolgens op uw gemak bekijken of het aanbod bij u past!

Vergelijk en bespaar

  • Deze berekening is een voorbeeld en je kunt hieraan geen rechten ontlenen. We gaan hierbij uit van de laagste rente die kunnen aanbieden. Het tarief kan wijzigen en is afhankelijk van je persoonlijke situatie.
  • Bij een Persoonlijke lening is de minimale looptijd 6 maanden en de maximale looptijd 120 maanden. Bij bepaalde leendoelen, waaronder caravan, woningverbetering en verduurzaming is een looptijd tot maximaal 180 maanden mogelijk. Bij een Doorlopend krediet is de minimale looptijd 1 maand en de maximale looptijd afhankelijk van de rente, extra aflossingen en opnames.
  • Bij een Persoonlijke lening is minimale rente 6,1%, bij een Doorlopend krediet is dit 8,6%. Voor beiden geldt de maximale wettelijke rente van 12%.
  • Er zijn geen bijkomende kosten.