Frisia Financieringen
9.0
1028 mensen geven ons een 9.0

Leningen vergelijken op rente en voorwaarden

Het onderstaande overzicht toont de goedkoopste leningen, het betreft een vergelijking van de banken waar Frisia mee samenwerkt. Uw mogelijkheden weten? Bekijk hoeveel u kunt lenen of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Een offerte verplicht u tot niets. Wilt u meer informatie over online leningen vergelijken?

Vergelijk en bespaar

  • Deze berekening is een voorbeeld en je kunt hieraan geen rechten ontlenen. We gaan hierbij uit van de laagste rente die kunnen aanbieden. Het tarief kan wijzigen en is afhankelijk van je persoonlijke situatie.
  • Bij een Persoonlijke lening is de minimale looptijd 6 maanden en de maximale looptijd 120 maanden. Bij bepaalde leendoelen, waaronder caravan, woningverbetering en verduurzaming is een looptijd tot maximaal 180 maanden mogelijk. Bij een Doorlopend krediet is de minimale looptijd 1 maand en de maximale looptijd afhankelijk van de rente, extra aflossingen en opnames.
  • Bij een Persoonlijke lening is minimale rente 6,1%, bij een Doorlopend krediet is dit 8,6%. Voor beiden geldt de maximale wettelijke rente van 12%.
  • Er zijn geen bijkomende kosten.