Frisia Financieringen
9.0

907 mensen geven ons een 9.0

Tesla financieren

Bij Frisia Financieringen kunt u als particulier geld lenen om een Tesla te financieren. Elektrisch rijden met een Tesla model 3, S, X of model Y. Kies zelf het model en de uitvoering en eventuele extra’s. Geld lenen kan al tegen een rente vanaf 6,6%.

Vrijblijvende offerte
  • Tesla financiering
  • Auto financieren

Tesla financiering particulieren

Gebruikt u uw Tesla (hoofdzakelijk) voor particulier gebruik, dan kunt u deze financieren met een consumptief krediet. Sluit u dit consumptief krediet af in de vorm van een persoonlijke lening, dan weet u exact wat de maximum kosten van uw lening worden.

Persoonlijke lening

Een verantwoorde autolening voor uw Tesla is een persoonlijke lening. Deze leenvorm heeft een vaste rente en looptijd waardoor u deze kunt afstemmen op de gebruiksduur van uw Tesla. Geen verrassingen als het gaat om de kosten. Lost u extra af, dan bespaart u kosten van uw lening.

Overweegt u om vaker geld te lenen? Bekijk dan ook ons doorlopend krediet. De rente en looptijd van deze lening staan niet vast, maar u heeft wel de mogelijkheid om vaker geld te lenen. Extra geld lenen door het krediet te verhogen behoort ook tot de mogelijkheden*.

*Hoeveel geld u kunt lenen is afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Lees meer over hoeveel u kunt lenen.

Tesla afbetalen in 10 jaar

Bij Frisia kunt u leningen afsluiten met looptijden van 10 jaar en soms zelfs tot 15 jaar (hoofdzakelijk verbouwingsleningen). Het is echter aanbevolen om looptijden van autoleningen zo kort mogelijk te houden of deze goed af te stemmen op de restwaarde. Hiermee kunt u een eventuele restschuld voorkomen.

Lening aanvragen voor uw Tesla

Een Tesla-financiering/Autolening kunt u bij Frisia online aanvragen én afsluiten. U hoeft hiervoor niet naar de bank of in gesprek met een financieel adviseur. Het enige wat nodig is, is een computer, iPad of telefoon met een werkende internetverbinding.

Zodra uw lening is aangevraagd ontvangt u gemiddeld binnen 8 uur een offerte op maat. Deze wordt aan u getoond in uw eigen beveiligde mijn-omgeving. Leningen kunt u direct online afsluiten of eerst vergelijken.

Vrijblijvende offerte

Auto financieren

Bij Frisia Financieringen kunt u alle type van alle merken auto’s financieren. Een elektrische BMW financieren behoort dus ook tot de mogelijkheden.

De autofinanciering wordt verstrekt op basis van uw persoonlijke situatie en de auto wordt direct uw eigendom. U hoeft dus niet te wachten totdat u alle termijnen heeft voldaan. Tussentijds verkopen en uw lening aflossen (boetevrij) behoort dus ook tot de mogelijkheden.

Van oldtimer tot elektrische (schade)auto

Doordat uw auto geen onderpand wordt kunt u zelf beslissen wat u wilt rijden. Een oldtimer zonder motorblok of een schadeauto is dus ook mogelijk. Wel moet u goed de waarde van uw voertuig nu en in de toekomst inschatten. Het zou immer zonde zijn als u nog afbetaald op uw auto terwijl u er niet meer inrijdt.

Liever toch een elektrische auto? Dat kan. U kunt zelfs besluiten om zowel de auto als de laadpaal met een autolening van Frisia te financieren.

Autofinanciering

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen over geld lenen (voor een auto).

Hoe snel wordt een lening uitbetaald na afsluiten?

Wanneer u van ons het bericht heeft ontvangen dat de bank definitief akkoord is gegaan met uw leningaanvraag, staat het geld binnen 24 uur (op werkdagen) op uw rekening.

Kan ik als ondernemer ook zakelijk geld lenen?

U kunt via Frisia als ondernemer geld lenen voor Zakelijke en Privé doeleinden. In beide gevallen hebben wij diverse mogelijkheden en werken wij met meerdere partnerbanken samen. U kunt hierbij denken aan doelen als voorraadfinanciering tot en met het zakelijk leasen van machines en auto’s. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op, of dien een aanvraag in voor een vrijblijvende offerte.

Kan ik ook een lening afsluiten zonder partner?

Ja, het is mogelijk om een lening af te sluiten zonder partner. Dit hangt wel af van verschillende factoren, zoals jouw inkomen, kredietgeschiedenis en de specifieke voorwaarden van de lening. Je mag dan niet getrouwd of geregistreerd partner in gemeenschap van goederen zijn. Wel wil de bank je partner toetsen bij het Bureau Krediet Registratie (BKR). Je partner mag geen negatieve coderingen hebben. Als je voldoet aan de vereisten van de kredietverstrekker, kun je in aanmerking komen voor een lening zonder dat je partner hiervoor medeverantwoordelijk hoeft te zijn.

 

 

 

Mag ik boetevrij aflossen?

Bij alle leningen via Frisia Financieringen mag je boetevrij (extra) aflossen.

Boetevrij aflossen betekent dat je extra geld kunt aflossen op je lening zonder extra kosten of boetes te betalen. Dit kan aantrekkelijk zijn als je extra geld hebt en je jouw persoonlijke lening sneller wilt afbetalen dan gepland. Dit kan je geld besparen op de totale rentekosten van je lening en je helpen om eerder schuldenvrij te zijn.

Rente Persoonlijke lening

Kredietbedrag Termijnbedrag Debetsrente op jaarbasis Jaarlijks kostenpercentage Duur kredietovereenkomst in maanden Totaal door consument te betalen bedrag
€ 50.000 € 568 6,7 % 6,7 % 120 maanden € 68.137
€ 40.000 € 456 6,6 % 6,6 % 120 maanden € 54.747
€ 30.000 € 341 6,7 % 6,7 % 120 maanden € 40.882
€ 20.000 € 234 7,2 % 7,2 % 120 maanden € 28.114
€ 10.000 € 120 7,8 % 7,8 % 120 maanden € 14.432

Voor de laagste rente geldt dat dit alleen geboden kan worden bij het leendoel verduurzaming woning. Deze berekening is een richtlijn en je kunt hieraan geen rechten ontlenen. We gaan hierbij uit van de laagste rente die we jou kunnen aanbieden. De exacte rente hangt af van uw persoonlijke omstandigheden en kan variëren. De minimale looptijd is 6 maanden en de maximale looptijd is 120 maanden. De minimale rente is 6,6% en de maximale wettelijke rente is 12% per jaar.

Offerte aanvragen