• 10 jaar rentevast v.a. 3,4%
  • Vrijblijvende offerte
  • Online werkwijze
  • +5300 tevreden klanten
Mijn Frisia
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Tesla financieren

Bij Frisia Financieringen kunt u als particulier geld lenen om een Tesla te financieren. Elektrisch rijden met een Tesla model 3, S, X of model Y. Kies zelf het model en de uitvoering en eventuele extra’s. Geld lenen kan al tegen een rente vanaf 3,4%.

Vrijblijvende offerte
8.9

687 mensen geven ons een 8.9

NVF Logo Kivid logo wft logo
  • Tesla financiering
  • Auto financieren

Tesla financiering particulieren

Gebruikt u uw Tesla (hoofdzakelijk) voor particulier gebruik, dan kunt u deze financieren met een consumptief krediet. Sluit u dit consumptief krediet af in de vorm van een persoonlijke lening, dan weet u exact wat de maximum kosten van uw lening worden.

Persoonlijke lening

Een verantwoorde autolening voor uw Tesla is een persoonlijke lening. Deze leenvorm heeft een vaste rente en looptijd waardoor u deze kunt afstemmen op de gebruiksduur van uw Tesla. Geen verassingen als het gaat om de kosten. Lost u extra af, dan bespaart u kosten van uw lening.

Overweegt u om vaker geld te lenen? Bekijk dan ook ons doorlopend krediet. De rente en looptijd van deze lening staan niet vast, maar u heeft wel de mogelijkheid om vaker geld te lenen. Extra geld lenen door het krediet te verhogen behoort ook tot de mogelijkheden*.

*Hoeveel geld u kunt lenen is afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Lees meer over hoeveel u kunt lenen.

Tesla afbetalen in 10 jaar

Bij Frisia kunt u leningen afsluiten met looptijden van 10 jaar en soms zelfs tot 15 jaar (hoofdzakelijk verbouwingsleningen). Het is echter aanbevolen om looptijden van autoleningen zo kort mogelijk te houden of deze goed af te stemmen op de restwaarde. Hiermee kunt u een eventuele restschuld voorkomen.

Lening aanvragen voor uw Tesla

Een Tesla financiering/Autolening kunt u bij Frisia online aanvragen én afsluiten. U hoeft hiervoor niet naar de bank of in gesprek met een financieel adviseur. Het enige wat nodig is, is een computer, iPad of telefoon met een werkende internetverbinding.

Zodra uw lening is aangevraagd ontvangt u gemiddeld binnen 8 uur een offerte op maat. Deze wordt aan u getoond in uw eigen beveiligde mijn-omgeving. Leningen kunt u direct online afsluiten of eerst vergelijken.

Vrijblijvende offerte

Auto financieren

Bij Frisia Financieringen kunt u alle type auto’s financieren. De auto financiering wordt verstrekt op basis van uw persoonlijke situatie en de auto wordt direct uw eigendom. U hoeft dus niet te wachten totdat u alle termijnen heeft voldaan. Tussentijds verkopen en uw lening aflossen (boetevrij) behoort dus ook tot de mogelijkheden.

Van oldtimer tot elektrische (schade)auto

Doordat uw auto geen onderpand wordt kunt u zelf beslissen wat u wilt rijden. Een oldtimer zonder motorblok of een schadeauto is dus ook mogelijk. Wel moet u goed de waarde van uw voertuig nu en in de toekomst inschatten. Het zou immer zonde zijn als u nog afbetaald op uw auto terwijl u er niet meer inrijdt.

Liever toch een elektrische auto? Dat kan. U kunt zelfs besluiten om zowel de auto als de laadpaal met een autolening van Frisia te financieren.

Auto financieren

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen over geld lenen (voor een auto).

Hoe snel wordt een lening uitbetaald na afsluiten?

Wanneer u van ons het bericht heeft ontvangen dat de bank definitief akkoord is gegaan met uw leningaanvraag, staat het geld binnen 24 uur (op werkdagen) op uw rekening.

Kan ik als ondernemer ook zakelijk geld lenen?

U kunt als ondernemer geld lenen voor privé doeleinden, maar niet voor zakelijke doeleinden. U tekent daar ook een aparte verklaring voor.

Op Frisia.nl kunt u consumptieve kredieten afsluiten. Deze kunt u als ondernemer gebruiken voor privé doeleinden zoals een auto of verbouwing.

Kan ik ook een lening afsluiten zonder partner?

Er zijn een aantal banken waarbij u een lening kunt afsluiten zonder partner wanneer u een partner heeft. U mag dan niet getrouwd of geregistreerd partner in gemeenschap van goederen zijn. Wel wil de bank uw partner toetsen bij het Bureau Krediet Registratie (BKR). Uw partner mag geen negatieve coderingen hebben.

Rente Persoonlijke lening

Kredietbedrag Termijnbedrag Debetsrente op jaarbasis Jaarlijks kostenpercentage Duur kredietovereenkomst in maanden Totaal door consument te betalen bedrag
€ 50.000 € 491 3,4 % 3,4 % 120 maanden € 58.906
€ 40.000 € 396 3,6 % 3,6 % 120 maanden € 47.560
€ 30.000 € 297 3,6 % 3,6 % 120 maanden € 35.670
€ 20.000 € 200 3,8 % 3,8 % 120 maanden € 24.071
€ 10.000 € 105 4,8 % 4,8 % 120 maanden € 12.551

Deze berekening is een richtlijn en je kunt hieraan geen rechten ontlenen. We gaan hierbij uit van de laagste rente die we jou kunnen aanbieden. De exacte rente hangt af van uw persoonlijke omstandigheden en kan variëren. De minimale looptijd is 6 maanden en de maximale looptijd is 120 maanden. De minimale rente is 3,4% en de maximale wettelijke rente is 14% per jaar.

Offerte aanvragen