Frisia Financieringen
9.1
1019 mensen geven ons een 9.1
  • Persoonlijke lening
  • Kosten

Persoonlijke lening

Een lening van 45.000 euro afsluiten? De persoonlijke lening is dan de beste keuze:

Vooraf duidelijkheid over de looptijd

Precies weten waar u aan toe bent als u ervoor kiest om 45.000 euro te lenen? Bij Frisia Financieringen weet u vooraf wat de totale looptijd zal zijn. Voorkom verrassingen, omdat u precies weet waar u aan toe bent.

Vast bedrag aan rente en aflossing

De persoonlijke lening van 45.000 euro kunt u vooraf volledig uitrekenen. Met een vast bedrag per maand aan rente en aflossing. Iedere maand opnieuw, om verantwoord geld te lenen binnen uw budget.

Het geld in één keer op uw rekening

Aanvraag gedaan en online de belangrijke documenten aangeleverd? Na akkoord wordt de lening binnen 2 werkdagen in één keer naar u overgemaakt. Ideaal om de leningen over te sluiten of de restschuld volledig te financieren.

Tip: twijfelt u of de persoonlijke lening via Frisia een goed idee is om 45.000 euro te lenen? Stuur ons een e-mail. We horen graag van u.

Lening van 45.000 euro aanvragen

U kunt bij Frisia online uw lening aanvragen wanneer u dat uitkomt. Na uw aanvraag komen de voorstellen in uw eigen Mijn-Frisia omgeving waarna u zelf de beste voorwaarden en de laagste rente kunt uitkiezen. Na akkoord kan de lening binnen twee dagen beschikbaar zijn.

Vrijblijvende offerte

45.000 euro lenen: wat kost het?

Wat kost het om 45.000 euro te lenen? We laten twee voorbeelden zien:

Looptijd: 5 jaar: 45.000 euro lenen met een looptijd van 5 jaar (60 maanden)? Bij een rente van 4,1% kost dat €830 per maand. De totale kosten van de lening na 5 jaar zijn €49.755*.

Looptijd: 10 jaar: 45.000 euro lenen met een looptijd van 10 jaar (120 maanden)? Bij een rente van 4,1% kost dat €457 per maand. De totale kosten van de lening na 10 jaar zijn €54.737*.

* de exacte kosten van uw lening zijn afhankelijk van de leenvorm, de looptijd en uw persoonlijke situatie.

Benieuwd naar de maandlasten of totale kosten bij een andere looptijd? U kunt online de maandlasten berekenen voor een persoonlijke lening van 45.000 euro. Net als voor andere bedragen, bijvoorbeeld voor een verbouwing die mogelijk iets duurder uitpakt.

Tip: let goed op de rente die u betaalt. Vergelijk geldverstrekkers, omdat de rente grote invloed heeft op de maandlasten en de totale kosten.

Maandlasten berekenen

Kan ik €45.000,- lenen?

Benieuwd of u meer dan 45.000 euro kunt lenen of dat dit bedrag mogelijk is met uw inkomen? Aan de hand van een paar eenvoudige vragen laten we u de mogelijkheden zien. Bereken online hoeveel u kunt lenen.

We stellen vragen over of u alleenstaand of samenwonend bent en over het netto inkomen. Dat zijn ook de gegevens die de geldverstrekkers gebruiken. Zij beoordelen op die manier of u 45.000 euro kunt lenen voor een verbouwing, om bestaande leningen over te sluiten of om bijvoorbeeld een restschuld te financieren.

Hoeveel kan ik lenen?

Vanaf 6,6% Rente
Bruto maand inkomen
Bruto maand inkomen partner
Hypotheek per maand
Thuiswonende kinderen?
€ 20.333,-

Dit is een indicatieve berekening, voor een exacte berekening ontvangen wij graag een offerte aanvraag van je.

Online leningen vergelijken

Vergelijk online meerdere geldverstrekkers, zodat u 45.000 euro kunt lenen voor een lage rente. Met een lening die u zelf kunt samenstellen, bijvoorbeeld door aan te geven of u een hoger maandbedrag of liever een langere looptijd wilt. Verantwoord geld lenen, zonder gedoe.

Wat is de rente van een Persoonlijke lening?

Kredietbedrag Termijnbedrag Debetsrente op jaarbasis Jaarlijks kostenpercentage Duur kredietovereenkomst in maanden Totaal door consument te betalen bedrag
€ 75.000 € 844 6,6 % 6,6 % 120 maanden € 101.3417
€ 50.000 € 563 6,6 % 6,6 % 120 maanden € 67.562
€ 30.000 € 345 7,0 % 7,0 % 120 maanden € 41.401
€ 20.000 € 231 7,2 % 7,2 % 120 maanden € 27.832
€ 10.000 € 119 7,9 % 7,9 % 120 maanden € 14.284

Deze tabel/berekening is een richtlijn en je kunt hieraan geen rechten ontlenen. We gaan hierbij uit van de laagste rente die we kunnen aanbieden. De exacte rente hangt af van je persoonlijke omstandigheden en kan variëren. De minimale looptijd is 6 maanden en de maximale looptijd is 180 maanden. De minimale rente is 6,6% en de maximale wettelijke rente is 14% per jaar.

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen over geld lenen

Bij welke banken kan ik geld lenen?

Frisia Financieringen werkt samen met BNP Paribas, Defam, Interbank (Credit Agricole), Nationale-Nederlanden en Qander. Alle leningen kunt u online berekenen, aanvragen en afsluiten.

Hoe snel wordt een lening uitbetaald na afsluiten?

Wanneer u van ons het bericht heeft ontvangen dat de bank definitief akkoord is gegaan met uw leningaanvraag, staat het geld binnen 24 uur (op werkdagen) op uw rekening.

Kan ik als ondernemer ook zakelijk geld lenen?

U kunt via Frisia als ondernemer geld lenen voor Zakelijke en Privé doeleinden. In beide gevallen hebben wij diverse mogelijkheden en werken wij met meerdere partnerbanken samen. U kunt hierbij denken aan doelen als voorraadfinanciering tot en met het zakelijk leasen van machines en auto’s. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op, of dien een aanvraag in voor een vrijblijvende offerte.

Kan ik ook een lening afsluiten zonder partner?

Ja, het is mogelijk om een lening af te sluiten zonder partner. Dit hangt wel af van verschillende factoren, zoals jouw inkomen, kredietgeschiedenis en de specifieke voorwaarden van de lening. Je mag dan niet getrouwd of geregistreerd partner in gemeenschap van goederen zijn. Wel wil de bank je partner toetsen bij het Bureau Krediet Registratie (BKR). Je partner mag geen negatieve coderingen hebben. Als je voldoet aan de vereisten van de kredietverstrekker, kun je in aanmerking komen voor een lening zonder dat je partner hiervoor medeverantwoordelijk hoeft te zijn.

 

 

 

Offerte aanvragen