Frisia Financieringen
9.0
986 mensen geven ons een 9.0

10 jaar rentevast vanaf 6,5%;

  • VW Financieren
  • Auto op afbetaling

Geld lenen voor een Volkswagen

Als u een Volkswagen Golf of andere VW type wilt kopen, kunt u deze op meerdere manieren financieren. Veel financieringsopties zijn duur of ze zijn alleen mogelijk als u een auto financiert voor zakelijk gebruik. Bij Frisia leent u online geld om uw auto te financieren; dat gaat eenvoudig en is vaak een goedkope oplossing. U vraagt een offerte bij ons aan en ontvangt daarna een vrijblijvend voorstel. U kiest de lening die bij u past en wij verzorgen de rest, u moet alleen de benodigde informatie en documenten bij ons aanleveren.

Financiering voor particulieren

Frisia is een aanbieder van consumptief krediet; leningen voor particulieren. Wilt u als particulier geld lenen voor de aankoop van een auto, nieuw of tweedehands? U vraagt een lening aan, koopt de auto uit de showroom of via Marktplaats, en ben direct de nieuwe eigenaar van de Volkswagen.

Als u kiest voor een persoonlijke lening, weet u exact vooraf wat de maandlasten zijn. Deze leenvorm biedt zekerheid dankzij de vaste rente en de looptijd. U mag tussentijds altijd boetevrij extra aflossen op de lening en aan het eind van de looptijd is de auto volledig afbetaald. Wilt u de auto verkopen? Dat mag, u bent eigenaar van de auto. Hou er wel rekening mee dat de lening doorloopt tot deze is afgelost.

Volkswagen autofinanciering aanvragen

Een autofinanciering aanvragen voor uw Volkswagen. Hoe werkt dat? Via een beveiligde online omgeving doet u een leenaanvraag bij Frisia. U vult uw persoonlijke gegevens in en de hoogte van het leenbedrag. Wij sturen u vervolgens een aanbod van onze partnerbanken. U kunt vervolgens de offerte accepteren en de benodigde documenten uploaden in de beveiligde mijn-omgeving. Na goedkeuring van uw aanvraag betalen wij het leenbedrag aan u uit zodat u de auto kunt kopen.

Elektrische VW financieren

Uiteraard kunt u met een autolening van Frisia niet alleen de modellen op brandstof (benzine en diesel) financieren maar ook de auto’s met elektrische motor. Dat zorgt voor een afname van 40% aan CO2-uitstoot. Als de auto op groene stroom rijdt, is dat nog beter voor het klimaat en het milieu. Wat betreft de financiering van een auto maakt Frisia geen onderscheid. Ook niet of een elektrische auto nieuw of een occasion is. Voor elk type en soort auto heeft Frisia een passende autofinanciering.

ID.3 (met laadpaal) financieren

Volkswagen heeft met model ID.3 dé elektrische auto van de toekomst geïntroduceerd, die populair moet worden bij het grote publiek. De ID.3 financiert u met een persoonlijke lening tegen een lage rente en gunstige voorwaarden. Bij de auto ook de laadpaal financieren? Dat kan. Uw elektrische auto opladen met behulp van zonnepanelen? Ook dat is mogelijk; u financiert zowel de auto als de zonnepanelen met een consumptief krediet.

Vrijblijvende offerte

Volkswagen maandelijks afbetalen

Een Volkswagen op afbetaling is een optie die vaak wordt geboden voor bijvoorbeeld uw Golf of Passat. Dit is een dure oplossing omdat de berekende rente vaak hoger is. Doorgaans hoger dan de rente van een persoonlijke lening of doorlopend krediet. Als u een autolening afsluit om de Volkswagen te financieren bent u direct eigenaar van de auto. Bij koop op afbetaling kan in de overeenkomst staan dat u niet of niet direct eigenaar bent van de auto. Wilt u wel in termijnen betalen, maar tegen een lage rente én eigenaar zijn? Kies dan voor een persoonlijke lening.

Heeft u een auto gekocht op afbetaling? U kunt hier uw lopende lening vergelijken en deze oversluiten naar een goedkope nieuwe autolening bij Frisia zodat u vanaf dat moment bespaart.

Auto op afbetaling

Goedkope leningen voor uw VW vergelijken

Wat is de rente van een Persoonlijke lening?

Kredietbedrag Termijnbedrag Debetsrente op jaarbasis Jaarlijks kostenpercentage Duur kredietovereenkomst in maanden Totaal door consument te betalen bedrag
€ 75.000 € 844 6,5 % 6,5 % 120 maanden € 101.3417
€ 50.000 € 563 6,5 % 6,5 % 120 maanden € 67.562
€ 30.000 € 340 6,5 % 6,5 % 120 maanden € 40.877
€ 20.000 € 231 6,9 % 6,9 % 120 maanden € 27.742
€ 10.000 € 114 7,6 % 7,6 % 120 maanden € 13.686

Deze tabel/berekening is een richtlijn en je kunt hieraan geen rechten ontlenen. We gaan hierbij uit van de laagste rente die we kunnen aanbieden. De exacte rente hangt af van je persoonlijke omstandigheden en kan variëren. De minimale looptijd is 6 maanden en de maximale looptijd is 180 maanden. De minimale rente is 6,5% en de maximale wettelijke rente is 14% per jaar.

Offerte aanvragen