Let op! Geld lenen kost geld.
  • Geen afsluit- of advieskosten
  • Gratis offerte
  • Volledig online
  • +8020 tevreden klanten
088 777 23 33

Lening oversluiten

Hoe goedkoper hoe beter is ons motto. Het goedkoper maken van uw lening kan gelukkig redelijk eenvoudig. Wanneer u ervoor kiest om uw lening over te sluiten tegen een lagere rente dan kunt u al gauw tientallen zo niet honderden euro’s besparen. Daarom bieden wij de laagst mogelijke rentes die in markt te verkrijgen zijn. Frisia werkt al jaren samen met gerenommeerde banken die gespecialiseerd zijn in consumptief krediet. Voor het oversluiten van uw lopende lening betaalt u ons niets! Wij rekenen geen advies- of afsluitkosten maar worden rechtstreeks door de banken beloond.

Specialist in het oversluiten van leningen

Wanneer u meerdere leningen heeft bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het samenvoegen van meerdere leningen in één nieuwe lening waarbij u zowel op het rente tarief als in de maandlast zou kunnen besparen. Dit is natuurlijk afhankelijk van uw eigen wensen, zo kan het sneller aflossen van uw lening ook een doelstelling zijn. En dan betaalt u in de regel een hoger maandtermijn.

Online uw lening oversluiten

Bij Frisia kunt u volledig online uw lening oversluiten. Dit start bij het online aanvraagproces en, of u nu een offerte wenst voor een doorlopend krediet, WOZ krediet of persoonlijke lening, bij Frisia krijgt u de meest gunstige mogelijkheden per email thuisgestuurd. Dit alles geheel gratis en vrijblijvend. Wilt u meerdere offertes ontvangen? Dan kunt u dat simpelweg aangeven en wij sturen u dan meerdere offertes toe. U kunt deze dan op uw gemak uitpluizen en bepalen of u hiermee verder wilt.

Waarom Frisia, zijn wij goedkoper dan een ander?

Dat is niet wat wij beweren. Onze ervaring is wel dat wij vaak goedkoper zijn of minimaal een gelijke rente bieden als een concurrent. Of dat in uw situatie ook zo is zouden we graag laten zien. Dit kost u slechts enkele minuten van uw tijd. U kunt desgewenst meerdere offertes ineens opvragen met onze offertemodule, deze ontvangt u dan in uw mailbox. Zo kunt u precies zien wat u kunt lenen en tegen welk rentepercentage. Wij rekenen daarnaast geen afsluit- of advieskosten voor onze service en dienstverlening. Een goedkope lening kunt u aanvragen bij Frisia.

Dus:

  • U kunt volledig online uw lening oversluiten
  • U krijgt per email inzicht in uw mogelijke besparing
  • Wij bieden u de laagste mogelijke rentes van de banken waar wij voor bemiddelen
  • Wij regelen de volledige oversluiting van uw huidige lening met uw oude bank
  • Kortom wij nodigen u uit uw goedkope lening bij Frisia aan te vragen!

Tarieven Persoonlijke lening

totaal kredietbedragtermijnbedragdebetrente op jaarbasisjaarlijks kostenpercentageduur overeenkomst in maandentotaal door consumenten te betalen bedrag
€ 50.000 € 789,00 4,3% 4,3% 72 maanden € 56.680
€ 25.000 € 395,00 4,3% 4,3% 72 maanden € 28.340
€ 15.000 € 238,00 4,5% 4,5% 72 maanden € 17.099

Deze berekening is een richtlijn en u kunt hieraan geen rechten ontlenen. We gaan hierbij uit van de laagste rente die we u kunnen aanbieden. De exacte rente hangt af van uw persoonlijke omstandigheden en kan variëren. De minimale looptijd is 6 maanden en de maximale looptijd is 120 maanden. De minimale rente is 4.3% en de maximale wettelijke rente is 14% per jaar.