• 10 jaar rentevast v.a. 3,4%
 • Vrijblijvende offerte
 • Online werkwijze
 • +5150 tevreden klanten
Mijn Frisia
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Vergelijk uw lening

Kies uw
leenbedrag
8.9

675 mensen geven ons een 8.9

NVF Logo Kivid logo wft logo
 • Oversluiten
 • Wat kan ik oversluiten

Uw dure lening(en) oversluiten

Wij weten het al jaren maar uw lening oversluiten loont! Dus heeft u één of meerdere leningen? Dan kunt u zeer waarschijnlijkheid aanzienlijk geld besparen! Dit kan met de huidige historisch lage rente in 2021. Net als bij de rente op hypotheken is de rente voor het lenen van geld historisch laag. Het kan interessant zijn om uw lening(en) bij Frisia over te sluiten naar één nieuwe lening. Of u kunt besparen, is afhankelijk van de rente die u nu betaalt. Hoe ouder uw lening en hoe meer verschillende leningen hoe groter het voordeel is.

Waarom zou u oversluiten?

Hoe goedkoper, hoe beter‘ is ons motto. Het goedkoper maken van uw lening kan gelukkig redelijk eenvoudig. Wanneer u ervoor kiest om uw lening over te sluiten tegen een lagere rente dan kunt u al gauw tientallen zo niet honderden euro’s besparen. Wij bieden de laagst mogelijke rentes die in markt te verkrijgen zijn. Frisia werkt al jaren samen met gerenommeerde banken die gespecialiseerd zijn in consumptief krediet. Voor het oversluiten van uw lopende lening betaalt u ons niets! Wij rekenen geen bijkomende kosten zoals afsluitkosten maar worden rechtstreeks door de banken beloond.

Één goedkope lening

Ook wanneer u meerdere leningen heeft, bent u bij ons aan het juiste adres. Frisia is gespecialiseerd in het samenvoegen van meerdere leningen in één nieuwe lening waarbij u zowel op het rente tarief als in de maandlast zou kunnen besparen. Dit is natuurlijk afhankelijk van uw eigen wensen, zo kan het sneller aflossen van uw lening ook een doelstelling zijn. En dan betaalt u in de regel een hoger maandtermijn.

Waarom Frisia, zijn wij goedkoper dan een ander?

Dat is niet wat wij beweren. Onze ervaring is wel dat wij vaak goedkoper zijn of minimaal een gelijke rente bieden als een concurrent. Of dat in uw situatie ook zo is zouden we graag laten zien. Dit kost u slechts enkele minuten van uw tijd. U kunt desgewenst meerdere offertes ineens opvragen met onze offertemodule, deze ontvangt u dan in uw mailbox. Zo kunt u precies zien wat u kunt lenen en tegen welk rentepercentage. Wij rekenen daarnaast geen bijkomende kosten zoals afsluit- of advieskosten voor onze service en dienstverlening. Een goedkope lening kunt u aanvragen bij Frisia.

Samengevat:

 • U kunt volledig online uw lening oversluiten
 • U krijgt per email inzicht in uw mogelijke besparing
 • Wij bieden u de laagste mogelijke rentes van de banken waar wij voor bemiddelen
 • Wij regelen de volledige oversluiting van uw huidige lening met uw oude bank
 • Kortom wij nodigen u uit uw goedkope lening bij Frisia aan te vragen!

Neem de proef op de som….

U kunt geheel gratis en vrijblijvend de proef op de som nemen door een offerte aan te vragen. U krijgt van ons de offerte per mail. Een offerte verplicht u uiteraard tot niets.

Vrijblijvende offerte

Welke leningen kunt u oversluiten?

Er bestaan allerlei verschillende soorten leningen, van verschillende geldverstrekkers. In bijna alle gevallen kunnen wij u van dienst zijn naar een beter voorstel. Dit geldt onder andere voor de volgende leningen:

 • Persoonlijke lening en Doorlopend krediet van bijvoorbeeld ING, Rabobank, ABN-AMRO, Santander, Finqus, Interbank, Defam, Nationale Nederlanden en Qander
 • Roodstanden op de betaalrekening van grootbanken als ING, Rabobank, ABN-AMRO of SNS
 • Credit Card van Mastercard, VISA of ICS
 • Verzendhuiskrediet (betalen in termijnen) zoals Wehkamp, Neckermann en Otto

Mocht u leningvorm of bank er niet bij zijn neem dan gewoon even contact met ons op, wij kunnen dan gelijk even met u meekijken om te kijken of wij u een goedkoper en beter voorstel kunnen doen.

Online uw lening oversluiten

Bij Frisia kunt u volledig online uw lening oversluiten. Dit start bij het online aanvraagproces en, of u nu een offerte wenst voor een doorlopend krediet, WOZ krediet of persoonlijke lening, bij Frisia krijgt u de meest gunstige mogelijkheden per email thuis gestuurd. Dit alles geheel gratis en vrijblijvend. Wilt u meerdere offertes ontvangen? Dan kunt u dat simpelweg aangeven en wij sturen u dan meerdere offertes toe. U kunt deze dan op uw gemak uitpluizen en bepalen of u hiermee verder wilt.

Onze leningen

Rente Persoonlijke lening

Kredietbedrag Termijnbedrag Debetsrente op jaarbasis Jaarlijks kostenpercentage Duur kredietovereenkomst in maanden Totaal door consument te betalen bedrag
€ 50.000 € 491 3,4 % 3,4 % 120 maanden € 58.906
€ 40.000 € 396 3,6 % 3,6 % 120 maanden € 47.560
€ 30.000 € 297 3,6 % 3,6 % 120 maanden € 35.670
€ 20.000 € 203 4,1 % 4,1 % 120 maanden € 24.327
€ 10.000 € 105 4,8 % 4,8 % 120 maanden € 12.551

Deze berekening is een richtlijn en je kunt hieraan geen rechten ontlenen. We gaan hierbij uit van de laagste rente die we jou kunnen aanbieden. De exacte rente hangt af van uw persoonlijke omstandigheden en kan variëren. De minimale looptijd is 6 maanden en de maximale looptijd is 120 maanden. De minimale rente is 3,4% en de maximale wettelijke rente is 14% per jaar.

Vragen over leningen oversluiten

Betaal ik advies- of bemiddelingskosten voor mijn lening?

Voor de werkzaamheden stuurt Frisia Financieringen u geen factuur. Bij Frisia Financieringen betaalt u geen advies- of bemiddelingskosten. Frisia Financieringen wordt beloond door de kredietaanbieder in de vorm van een maandelijkse provisie. Deze provisie wordt berekend per lening en is met name afhankelijk van de hoogte van de lening.

Meer over de beloning van Frisia Financieringen leest u in de dienstenwijzer.

Hoe snel wordt een lening uitbetaald na afsluiten?

Wanneer u van ons het bericht heeft ontvangen dat de bank definitief akkoord is gegaan met uw leningaanvraag, staat het geld binnen 24 uur (op werkdagen) op uw rekening.

Kan ik een lening aanvragen met een H melding?

Een Herstel (H) codering bij het Bureau Krediet Registratie (BKR) is voor ons reden om de aanvraag af te wijzen. U hoeft geen aanvraag te doen.

Kan ik ook een lening afsluiten zonder partner?

Er zijn een aantal banken waarbij u een lening kunt afsluiten zonder partner wanneer u een partner heeft. U mag dan niet getrouwd of geregistreerd partner in gemeenschap van goederen zijn. Wel wil de bank uw partner toetsen bij het Bureau Krediet Registratie (BKR). Uw partner mag geen negatieve coderingen hebben.

Kan ik ook met een Fase A contract geld lenen?

U kunt geld lenen met een Fase A contract wanneer u minimaal 3 jaar / 157 weken aaneengesloten werkervaring heeft.

Benieuwd wat u nu of straks kunt lenen? Bereken uw lening online.

Wanneer kan ik een Senioren lening afsluiten?

U kunt een Senioren lening afsluiten wanneer één contractant minimaal 60 jaar oud is.

Overige voorwaarden voor een Senioren lening:

 • De Senioren lening kunt u aanvragen tot maximaal 78 jaar oud.
 • De Senioren lening moet voordat u 81 jaar oud bent weer afgelost zijn.
 • Van een Senioren lening kunt u (extra) afgeloste bedragen niet opnieuw opnemen.
 • De rente, het maandtermijn en de looptijd staan vast.