Frisia Financieringen
9.1
1019 mensen geven ons een 9.1

Online een lening vergelijken

Wanneer u op internet zoekt naar een lening, dan vindt u tientallen partijen die u van dienst willen zijn. Omdat het lenen van geld niet een dagelijks aangelegenheid is heeft Frisia een online tool ontwikkeld om de verschillende leningen te vergelijken.

Rente, looptijd en leenvorm

Door verschillende leningen te vergelijken kunt u een goed beeld krijgen van de mogelijkheden en onmogelijkheden. Op onze website kunt u verder terugvinden welke leenvorm het beste bij u past. In de tool krijgt u een overzicht te zien van de banken waar wij mee samenwerken. Deze banken zijn gespecialiseerde consumptief krediet banken en beschikken over de laagste rente tarieven die er in de markt geboden worden.

Bent u geïnteresseerd in een persoonlijke lening of toch liever een doorlopend krediet? Door te wijzigen van kredietvorm ziet u direct wat de verschillen zijn in rente, looptijd en maandtermijn. Wij raden u aan vooral de tijd te nemen om de verschillende combinaties met elkaar te vergelijken. Zo kunt u goed verschillende leningen vergelijken.

Meteen een offerte aanvragen?

Wilt u weten wat uw mogelijkheden zijn? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte aan. U krijgt van ons per email een overzicht met uw leenmogelijkheden. Op uw aangeven wordt een offerte voor u opgemaakt en aan u verzonden. Mocht u van de offerte gebruik willen maken dan kunt u deze ondertekenen en aan ons retourneren. Na ontvangst duurt het gemiddeld 2 dagen voordat u over uw geld kunt beschikken.

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan.