Frisia Financieringen
9.1
1010 mensen geven ons een 9.1
  • Geld lenen
  • Persoonlijke lening
  • Auto op afbetaling
  • Lening voor rijbewijs
  • Lenen zonder BKR

Geld lenen voor een auto

Droomt u van een bepaald automerk, wilt u overstappen naar een elektrische auto of gewoon een nieuwe betrouwbare auto om mee naar het werk en terug te rijden? Ontdek de mogelijkheden met een financiering, ook inclusief alle mooie opties om trots op te zijn in de auto.

Bij Frisia kunt u zelf online uw autolening berekenen, aanvragen en afsluiten. Voor het bedrag dat u nodig heeft, met maandlasten die u kunt betalen en natuurlijk met de laagste rente. Dankzij een goede vergelijking van geldverstrekkers, en met een online aanbod dat meteen voor u klaarstaat. En levert u de belangrijke documenten snel aan in uw eigen beveiligde mijn-omgeving? Dan kunt u de auto financieren met geld dat binnen 2 werkdagen op uw rekening staat.

Autolening

Lening voor een auto: vind het type dat bij u past

Gebruik maken van een consumptief krediet voor een auto? Ideaal als u een andere auto wilt kopen, maar daar (nog) niet het spaargeld voor heeft. Of als u dat liever achter de hand houdt, bijvoorbeeld voor het onderhoud en bijvoorbeeld een set winterbanden.

Geld lenen voor een auto, dat kan op een paar verschillende manieren. Het meest gebruikt is de persoonlijke lening. Beschikbaar bij diverse geldverstrekkers, die we bij Frisia graag vergelijken om u het beste aanbod te presenteren.

Persoonlijke lening

Het best geschikt om een auto te financieren? Dat is de persoonlijke lening. U profiteert daarmee van drie belangrijke voordelen:

Duidelijke looptijd

De persoonlijke lening heeft een duidelijke looptijd, die we vooraf aan u voorstellen. Zodat u precies weet hoe lang de lening loopt. Hiermee kunt u voorkomen dat u nog steeds voor de auto betaalt als deze niet meer in uw bezit is.

Boetevrij extra aflossen

Heeft u een meevaller of stijgt uw inkomen? Het is altijd mogelijk om boetevrij extra af te lossen. Prettig, zelfs als u de hele autofinanciering in één keer wilt terugbetalen.

Vaste maandlasten

Dankzij de persoonlijke lening betaalt u vaste maandlasten. De eerste, tweede en laatste maand, u betaalt altijd hetzelfde bedrag. Belangrijk, zodat u vooraf goed weet waar u aan toe bent.

Persoonlijke lening

Auto kopen op afbetaling

Bij Frisia helpen we u graag een verantwoorde autolening samen te stellen. Belangrijk, omdat u dan niet te veel betaalt en erop kunt vertrouwen dat het goed komt. Met een autofinanciering, in plaats van een auto op afbetaling.

Merken die een auto op afbetaling aanbieden berekenen daarvoor soms hoge rentepercentages (soms tot wel 14% rente). We vinden het bij Frisia belangrijk om de rente en de voorwaarden goed te vergelijken. Op die manier maakt u zowel een voordelige als een verstandige keuze, zonder dat de kosten te hoog oplopen.

Auto op afbetaling

Ook voor accessoires en rijbewijs

Geld lenen voor een auto, net als voor de accessoires en het rijbewijs? Het is mogelijk om meer te lenen dan het bedrag dat u nodig heeft voor het financieren van de auto zelf. Bijvoorbeeld om er een set winterbanden of sportvelgen bij te bestellen. Of om het rijbewijs te halen, zodat u er meteen mee de weg op kunt.

Geef ons aan wat u met de lening wilt financieren. Bijvoorbeeld als het gaat om de accessoires, het rijbewijs, de banden of de kosten voor onderhoud dat u bij de dealer wilt laten doen. Mogelijk bij onze geldverstrekkers, waar we u graag meer over vertellen.

Online geld lenen

Auto financieren zonder bkr

Geld lenen voor een auto zonder BKR toetsing? Dat is onverstandig. En bovendien niet mogelijk in Nederland. Het Bureau Krediet Registratie voorkomt dat u onverantwoorde bedragen leent.

Tip: een BKR-registratie is niet automatisch negatief. Het gaat standaard om een neutrale registratie, waarmee niets aan de hand is. Pas na een betalingsachterstand of andere problemen ontstaat er een negatieve registratie.

Zodra u een autolening aanvraagt vindt er een BKR-toetsing plaats. Dat nemen we u bij Frisia netjes uit handen, zodat u daar zelf geen omkijken naar heeft. Op die manier kunt u rekenen op een verantwoorde persoonlijke lening.

Veelgestelde vragen

Autolening aanvragen

Klaar om in uw nieuwe auto te gaan rijden? U kunt online de financiering voor de auto aanvragen. En levert u de belangrijke documenten op tijd aan? Dan staat het geld waarschijnlijk al op uw rekening voordat u de favoriete kleur van uw nieuwe auto heeft uitgezocht.

Hoeveel kan ik lenen voor mijn auto?

Een auto financieren en benieuwd wat u maximaal kunt lenen? Daarvoor kijken we goed naar een paar belangrijke gegevens om de situatie in te schatten:

Netto maandinkomen – Uw netto maandinkomen is belangrijk voor de autofinanciering. We kijken goed naar uw inkomen, om de maximale lening te berekenen.

(Hypotheek)lasten per maand – Naast uw inkomen kijken we naar de huidige (hypotheek)lasten per maand. Daarmee voorkomen we dat de maandlasten te hoog oplopen.

Woonsituatie – Heeft u een koop- of een huurwoning? We houden rekening met uw woonsituatie, om de geschikte autolening voor te stellen.

Precies weten wat er mogelijk is om uw auto te financieren? Bereken online hoeveel u kunt lenen. De makkelijkste manier om te bepalen hoeveel u kunt lenen, zodat u meteen weet of het haalbaar is om de auto van uw dromen te financieren.

Hoeveel kan ik lenen

Hoeveel kan ik lenen?

Vanaf 6,6% Rente
Bruto maand inkomen
Bruto maand inkomen partner
Hypotheek per maand
Thuiswonende kinderen?
€ 20.333,-

Dit is een indicatieve berekening, voor een exacte berekening ontvangen wij graag een offerte aanvraag van je.

Offerte aanvragen