• 10 jaar rentevast v.a. 3,5%
 • Vrijblijvende offerte
 • Online werkwijze
 • +5150 tevreden klanten
Mijn Frisia
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Onze werkwijze

U kunt bij Frisia Financieringen een lening aanvragen. Frisia Financieringen treedt hierbij op als bemiddelaar en verricht alle werkzaamheden zodat de lening die u aanvraagt wordt ondergebracht bij een van de kredietaanbieders waar Frisia Financieringen mee samenwerkt. Door meerdere kredietaanbieders te selecteren in de offertemodule kunt u zelf de verschillende offertes vergelijken die u per email worden toegezonden. U kiest zelf welke lening het beste bij u past.

Frisia Financieringen bemiddelt in leningen zonder voorafgaand advies. Deze vorm van dienstverlening heet execution only, hierover leest u meer over in onze dienstenwijzer.

Werkwijze

 1. U vult het aanvraagformulier op onze website in
 2. U geeft aan welk bedrag u wilt lenen, welke leningvorm u wenst en welke maandtermijn u wilt betalen. Daarna kiest u bij welke kredietaanbieder u een leningaanvraag wilt doen. U kunt ook kiezen voor meerdere aanbieders zodat u deze kunt vergelijken.
 3. U ontvangt per e-mail een overzicht met de mogelijkheden
 4. U kiest van welke aanbieder(s) u een offerte wenst te ontvangen
 5. Vervolgens ontvangt u deze offerte(s) vrijblijvend per e-mail en per post
 6. Als de offerte aan uw wensen voldoet, dan kunt u deze ondertekenen en met de gevraagde stukken in de bijgesloten antwoordenveloppe terugsturen
 7. De kredietaanbieder controleert de getekende offerte aan de hand van de meegestuurde stukken
 8. Na goedkeuring van de kredietaanbieder informeren wij u dat het geld wordt overgemaakt

Beloning

Voor de werkzaamheden stuurt Frisia Financieringen u geen factuur. Bij Frisia Financieringen betaalt u geen advies- of bemiddelingskosten.

Frisia Financieringen wordt beloond door de kredietaanbieder in de vorm van een maandelijkse provisie. Deze provisie wordt berekend per lening en is met name afhankelijk van de hoogte van de lening. Meer over de beloning van Frisia Financieringen leest u in de dienstenwijzer.

Frisia Financieringen hecht er waarde aan u ook te informeren over het intern beloningsbeleid. De medewerkers van Frisia Financieringen ontvangen allemaal een vast salaris. Bonussen of provisie zijn geen onderdeel van het salaris van de medewerkers. Frisia Financieringen zorgt ervoor dat de focus van haar werknemers volledig bij de klanten ligt. Het aantal tevreden klanten bepaalt uiteindelijk het succes!

Onafhankelijk

Voor het afsluiten van kredieten werkt Frisia Financieringen samen met de volgende kredietaanbieders: Defam, Interbank, Qander en Nationale Nederlanden. Als kantoor zijn wij volledig vrij in onze bemiddeling. Dit betekent dat wij geen enkele contractuele verplichtingen hebben om te bemiddelen voor de financiële producten van bepaalde banken.

Frisia Financieringen is onderdeel van Nr7Finance B.V. Geen enkele bank of financiële instelling heeft enige vorm van zeggenschap of aandelen in deze onderneming.