Frisia Financieringen
9.1
1019 mensen geven ons een 9.1

10 jaar rentevast vanaf 6,6%;

  • 20000 euro lenen

Waarvoor 20000 euro lenen?

Een lening van 20000 euro kun je voor ieder gewenst leendoel aanvragen. De leendoelen die veel voorkomen zijn:

  • Autolening 20000 Euro

Wilt je 20000 euro lenen om een auto te financieren? Via Frisia kun je online autoleningen vergelijken en afsluiten en bepaal je zelf de looptijd van de lening. Houd bij het afsluiten van een autolening altijd rekening met de gebruiksduur van de auto. Het is verstandig deze af te stemmen op de looptijd van de lening.

  • Geld lenen voor een verbouwing

Sluit je een persoonlijke lening van 20000 euro af voor een verbouwing? Dan zijn de kosten van de lening – net zoals bij een (tweede) hypotheek – fiscaal aftrekbaar. Dat betekent dat je de rente die je betaalt in aftrek mag brengen op de belasting die je betaalt. Je geeft dit aan tijdens de Aangifte Inkomstenbelasting bij de Belastingdienst. Een belastingadviseur kan je daar meer over vertellen.

Bij Frisia Financieringen kun je zelf bepalen hoe je de verbouwingslening inzet. Bij de persoonlijke lening 20000 euro heb je geen extra kosten zoals afsluitkosten, taxatiekosten of notariskosten.

  • Keuken, tuin of verduurzamen woning

Andere veel voorkomende leendoelen hebben betrekking op de eigen woning. Denk hierbij aan keukens, de tuin of het verduurzamen van de woning. Met deze leendoelen kom je al gauw aan 20k lenen.

Wilt je weten hoeveel je kunt lenen of vermoedt je een hoger bedrag dan 20.000 euro nodig te hebben? In onze bereken-tool kun je online bereken hoeveel je kunt lenen.

Zo bepaal je of je 20000 euro wilt lenen?

Geld lenen kost geld, je betaalt rente en aflossing over het geld wat je van de bank ontvangt na het afsluiten van een lening. Het is belangrijk om je te verdiepen in de mogelijkheden en de kosten van een lening. Maak voor jezelf een inschatting wat je per maand aan een lening van 20000 euro wilt betalen. Hou je aan je eigen plan en ga vervolgens kijken of je hiervoor een vrijblijvende offerte kunt aanvragen.

Wat kost 20000 euro lenen?

De kosten van de lening worden bepaald door de rente en de looptijd. De rente is een vergoeding die je betaalt aan de bank voor het gebruiken van het geld. De looptijd bepaalt de termijn waarin je de lening moet terugbetalen. De uitdaging is het vinden van een lage rente en een zo’n kort mogelijke looptijd, één die past bij je financiële situatie, waardoor je de kosten van het geld lenen zo laag mogelijk houdt.

Bij Frisia kun je exact berekenen wat een lening kost met behulp van de wat kost een lening calculator. Een lening afsluiten kan al vanaf 6,6%.

Persoonlijke lening 20000 euro lenen

Voor bovenstaande leendoelen is de persoonlijke lening een geschikte leenvorm. Zo leen je met een persoonlijke lening op een overzichtelijke en verantwoorde manier 20000 euro. We zetten de belangrijkste eigenschappen voor je op een rij:

Het bedrag in één keer op uw rekening
Keurt de kredietaanbieder je aanvraag goed? Dan ontvang je het geld in één keer op je rekening. En belangrijker, je hebt de vrijheid om dit zelf uit te geven op de manier die je wilt. In één keer of aan de verschillende kosten die je maakt bijvoorbeeld bij het verbouwen van de woning.

Vast bedrag per maand aan rente en aflossing
Geen onduidelijkheid, dankzij een vast bedrag per maand aan rente en aflossing. Iedere maand hetzelfde, zodat je vooraf eenvoudig kunt uitrekenen wat de kosten zijn. Per maand en voor de totale looptijd, zonder vervelende verrassingen.

Vaste looptijd: je weet waar je aan toe bent
De looptijd van een lening staat voor de tijd waarin je de lening wilt aflossen. Bij een persoonlijke lening staat deze vast zodat je precies weet wat de lening jou per maand en in totaal kost.

Boetevrij versneld aflossen
Een meevaller ontvangen en de kosten per maand verlagen? Bij Frisia Financieringen mag je altijd boetevrij versneld aflossen. Je kunt extra aflossingen doen, zonder boetes of andere bijkomende kosten.

Ideaal voor verbouwingen of een nieuwe auto
Wil je 20000 euro lenen voor een verbouwing of een mooie nieuwe auto? Net als voor een aantal andere leendoelen is de persoonlijke lening dan een uitstekende keuze.

In 3 stappen 20000 euro lenen

Heb je besloten om 20000 euro te lenen, dan kan dat in 3 eenvoudige stappen. Doorloop deze stappen en zorg ervoor dat je grondig te werk gaat. Zodat je snel een passend voorstel ontvangt in je eigen beveiligde mijn-omgeving.

  1. Vergelijk je mogelijkheden en vraag de juiste offerte aan
  2. Ontvang vrijblijvend de offerte in je eigen beveiligde deel van de mijn-omgeving.
  3. Sluit je lening af en ontvang binnen 2 dagen het geld op je rekening

Benieuwd naar je mogelijkheden voor een lening van 20000 euro? Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij gaan direct voor je aan de slag.

Goedkoopste lening 20000 euro

Een goedkope lening afsluiten kan door de verschillende leningen met elkaar te vergelijken. Bij Frisia kun je online meerdere leningen en leenvormen met elkaar vergelijken, zodat jij de goedkoopste lening van 20000 euro kunt aanvragen. Met 1 druk op de knop kun je hiervoor een vrijblijvende offerte aanvragen.

Tip! Kijk goed naar de looptijd van de lening, hier geldt namelijk dat hoe korter de looptijd; hoe goedkoper je leent! De maandtermijn is bij een kortere looptijd wel hoger, maar past een kortere looptijd van bijvoorbeeld 6 maanden binnen je budget? Overweeg dit dan en kijk eens hoeveel je dit in kosten scheelt bij een lening van 20000 euro.

20000 euro lenen? Zij gingen je voor!

Wat klanten van ons vinden.

  • 10 "Brandon - Amazing"
  • 9 "Erik - Goede begeleiding."
  • 10 "Leacky Muchene - Timely service, efficient communication"
Bekijk onze beoordelingen

Vrijblijvende offerte

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen over geld lenen

Kan je 20.000 euro lenen zonder onderpand?

Ja dat kan, bij Frisia werken we niet met een onderpand en beoordelen wij of je op basis van jouw persoonlijke en financiële gegevens een lening kunt afsluiten. Dit begint met het aanvragen van een vrijblijvende offerte.

Zijn er specifieke voorwaarden verbonden aan het lenen van 20.000 euro?

Aan elke lening zijn voorwaarden verbonden, dat geldt ook voor een lening van 20.000 euro. Bij voorwaarden moet je denken aan; minimale en maximale leeftijd, inkomen en leenervaring (BKR). Wanneer je een offerte aanvraagt bekijken wij voor je wat je kunt lenen en bij wie. De beste en voordeligste offerte zetten we binnen 2 uur voor je klaar in je eigen persoonlijke mijn-omgeving.

Hoe lang duurt het om een lening van 20.000 euro af te lossen?

Je kunt een lening afsluiten met een minimale looptijd van 12 maanden en een maximale looptijd van 180 maanden. Je leendoel is hierbij belangrijk, het is verstandig om de looptijd van de lening af te stemmen op de gebruiksduur van je leendoel. Bij een verbouwing of het verduurzamen van de woning kies je eerder voor een looptijd van 180 maanden, terwijl je bij een auto denkt aan 48 tot 96 maanden.

Hoe snel wordt een lening uitbetaald na afsluiten?

Wanneer u van ons het bericht heeft ontvangen dat de bank definitief akkoord is gegaan met uw leningaanvraag, staat het geld binnen 24 uur (op werkdagen) op uw rekening.

John Heijen - Directeur & Financieel expert lenen

Vragen? Vraag het onze financieel expert!

De informatie op deze pagina is gecontroleerd door John Heijen. John is een van de vennoten en financieel expert bij Frisia Financieringen.

Heb je vragen?

088 – 777 2333

Of gebruik hier het contactformulier

Wij staan klaar om al je vragen te beantwoorden

Offerte aanvragen

Wat is de rente van een Persoonlijke lening?

Kredietbedrag Termijnbedrag Debetrente op jaarbasis Jaarlijks kostenpercentage Duur kredietovereenkomst in maanden Totaal door consument te betalen bedrag
€ 75.000 € 844 6,6 % 6,6 % 120 maanden € 101.3417
€ 50.000 € 563 6,6 % 6,6 % 120 maanden € 67.562
€ 30.000 € 345 7,0 % 7,0 % 120 maanden € 41.401
€ 20.000 € 231 7,2 % 7,2 % 120 maanden € 27.832
€ 10.000 € 119 7,9 % 7,9 % 120 maanden € 14.284

Deze tabel/berekening is een richtlijn en je kunt hieraan geen rechten ontlenen. We gaan hierbij uit van de laagste rente die we kunnen aanbieden. De exacte rente hangt af van je persoonlijke omstandigheden en kan variëren. De minimale looptijd is 6 maanden en de maximale looptijd is 180 maanden. De minimale rente is 6,6% en de maximale wettelijke rente is 14% per jaar.