Frisia Financieringen
9.1
1010 mensen geven ons een 9.1
 • BMW Financieren
 • Elektrische BMW financieren
 • BMW Motorrad
 • BMW op afbetaling

Geld lenen voor een BMW

Heeft u een nieuwe BMW gevonden maar beschikt u niet over alle financiële middelen? Dan is geld lenen voor de BMW een mogelijkheid om te onderzoeken. Te beginnen met het bedrag wat je kunt lenen. Hoeveel geld je kunt lenen voor je BMW hangt af van jouw persoonlijke en financiële situatie. Frisia heeft hiervoor een handige online-tool ontwikkeld zodat je binnen 1-minuut een goede indicatie krijgt van je mogelijkheden voor een BMW financiering. Past het leenbedrag binnen je budget? Dan is de keuze voor de juiste leenvorm de volgende stap.

BMW financieren met een persoonlijke lening

De persoonlijke lening is uitermate geschikt voor het financieren van een BMW. Bijkomend voordeel van de persoonlijke lening van Frisia is dat je hiermee ook direct eigenaar wordt van de uitgekozen BMW. En er zijn meer voordelen van de persoonlijke lening, wij zetten ze graag voor je op een rij:

 • Het geleende bedrag wordt in één keer uitgekeerd
 • Vaste lage rente
 • Vaste looptijd, tussen de 12 en 120 maanden
 • Vaste maandtermijn zodat je exact weet waar je aan toe bent, de hele looptijd lang
 • Boetevrij extra aflossen is altijd mogelijk gedurende de looptijd van de lening

Geld lenen via BMW of de dealer

Een BMW financieren kan ook via BMW zelf. Let in zo een situatie extra goed op de voorwaarden. De kans is groot dat je bijvoorbeeld niet direct eigenaar wordt of dat er extra kosten zijn.

Een financiering via BMW is vaak een vorm van koop op afbetaling. Je betaalt de auto in termijnen af en bent pas eigenaar zodra de auto volledig is afbetaald. Een bijkomend nadeel is vaak ook een boete als je versneld wilt aflossen bij koop op afbetaling. Kijk daarom goed naar de voorwaarden.

Autoleningen vergelijken

Heb je de keuze uit meerdere autoleningen, dan is het verstandig om deze autoleningen te vergelijken. En dat geldt niet alleen voor de rente en maandtermijn maar ook de voorwaarden. Via Frisia kun je verschillende aanbieders met elkaar vergelijken.

BMW-financiering voor particulieren aanvragen

Bij Frisia kun je online een offerte voor een autolening aanvragen. Door het invullen van het aanvraagformulier geef je ons de vrijblijvende opdracht om de goedkoopste offerte voor je op te vragen. Heb je al een lening lopen? Dan bekijken wij graag voor je of wij deze voordeliger kunnen oversluiten. Met onze online-werkwijze is de offerte binnen enkele uren beschikbaar en geplaatst in jouw eigen beveiligde mijn-omgeving. Hier kun je zelf inloggen en de verschillende mogelijkheden op je gemak bekijken. Heb je vragen? Gebruik dan de chatfunctie of bel ons gerust.

Benieuwd naar je mogelijkheden? Vraag hier een vrijblijvende offerte aan.

Vrijblijvende offerte

Elektrische BMW financieren

Bij Frisia Financieringen kun je ook elektrische auto’s zoals een BMW i3, I4, IX, I5 en natuurlijk ook een Tesla Model 3 financieren. Door gebruik te maken van onze online werkwijze kun je snel over een vrijblijvende offerte beschikken. Het aanvragen van een offerte kost je slechts enkele minuten.

Laadpaal en accessoires meefinancieren

Met alleen een elektrische BMW ben je er vaak nog niet. Om te kunnen rijden heb je ook een laadpaal nodig. Een gemiddelde laadpaal kost al gauw € 2.500,-. Wij bekijken graag voor je of deze meegefinancierd kan worden. Wil je ook winterbanden of zonnepanelen meefinancieren? Ook dit behoort bij Frisia tot de mogelijkheden.

Wat kost het financieren van een BMW i4

Kredietbedrag: € 74.000,-
Looptijd: 5 jaar (72 maanden)
Rente: 7,1%
Rentekosten: € 17.093

Totaalbedrag: € 91.093

In dit voorbeeld betaal je voor een periode van 72 maanden € 1.265,18 per maand. De BMW is na aankoop gelijk jouw eigendom en heeft na 5 jaar nog een aanzienlijke restwaarde. Bent je van plan om langer in de BMW te gaan rijden? Dan kun je ook kiezen voor een looptijd van 84 maanden.

De kosten van de financiering voor 84 maanden (7 jaar) zijn:

Kredietbedrag: € 74.000,-
Looptijd: 7 jaar (84 maanden)
Rente: 7,1%
Rentekosten: € 20.120

Totaalbedrag: € 94.120

In dit voorbeeld betaal je over een periode van 84 maanden € 1120,48 per maand. Ten opzichte van het eerste voorbeeld op 6 jaar betaal je dan wel meer rente maar een lagere maandtermijn. Ook de restwaarde van de auto zal na 8 jaar lager zijn. Het is maar net waar je voorkeur naar uit gaat en hoe lang je van plan bent om in de auto te gaan rijden.

Auto financieren

BMW Motorrad financiering

Naast auto’s maakt BMW ook motoren onder de naam BMW Motorrad. Ook de motoren hebben altijd ontzettend goede recensies. Niets voor niets heeft BMW al jaren de meest verkochte motor in het assortiment. Een BMW motor kost tussen de € 6.250, — en de € 44.000, –. Een financiering kan hierbij uitkomst bieden.

BMW r1250GS

De BMW r1250GS is al jaren de meest verkochte motor in Nederland en heeft een vanaf prijs van € 24.700,- Mocht je een BMW motor financiering overwegen dan is onder staand voorbeeld een indicatie van wat de financiering zou kunnen kosten.

BMW r1250GS financiering

Kredietbedrag: € 24.700,00
Looptijd: 5 jaar (60 maanden)
Rente: 6,9%
Rentekosten: € 4.575

Totaalbedrag: € 29.275

In dit voorbeeld betaal je voor 60 maanden een maandtermijn van € 487,93. De motor is uiteraard direct jouw eigendom en mocht je jouw lening eerder willen afbetalen, dan kan dit tussentijds en boetevrij.

Nu Motorrijden met een lening

BMW op afbetaling

Een BMW op afbetaling kopen is ook een financieringsmogelijkheid. Het onderscheid met de persoonlijke autolening van Frisia is vooral dat je niet of niet direct eigenaar wordt van de auto. Daarnaast is het vaak een duurdere oplossing als bij een persoonlijke lening.

Is private lease een beter alternatief?

Bij private lease wordt je volledig ontzorgt en heb je geen bijkomende kosten voor onderhoud of verzekeringen. Daartegenover staat dat je geen eigenaar wordt van de BMW en ook geen restwaarde hebt als je op termijn de BMW zou willen verkopen. Ook is het tussentijds afkopen van een leasecontract duur. De persoonlijke lening kun je tussentijds boetevrij aflossen, ook bij verkoop van de BMW is dit dus tussentijds mogelijke. Kortom de keuze leasen of lenen is aan jou.

Lease via Frisia

Mocht je de voorkeur hebben voor een lease offerte? Ook dan kan je gewoon bij ons terecht en kunnen we deze voor je opvragen. Wel zo makkelijk want je kunt deze dan gelijk vergelijken met de offerte voor een persoonlijke lening. Zo heb je een compleet beeld van je mogelijkheden.

Dure autolening oversluiten

Heb je momenteel één of meerdere (auto)leningen? Bijvoorbeeld een koop of afbetaling, een doorlopend krediet, een persoonlijke lening of een combinatie hiervan? Dan is het altijd verstandig om deze lening(en) te vergelijken of samen te voegen. Één lening is overzichtelijker en vaak ook goedkoper. Frisia bekijkt graag hoeveel je hiermee kunt besparen. Uiteraard nemen we ook de voorwaarden mee in het voorstel.

In termijnen zonder BKR check

Iedereen met een lening, lease of koop op afbetaling wordt geregistreerd bij Bureau krediet registratie (BKR). Een BKR-registratie is in de regel positief en zegt iets over je kredietwaardigheid. Alleen in het geval je in het verleden betalingsproblemen hebt gehad die enige tijd, minimaal 3 maanden, hebben geduurd leidt dit tot een achterstandscodering bij het BKR. Dit kan negatieve gevolgen hebben voor een financieringsaanvraag.

Mocht je vragen hebben of eens een vrijblijvende offerte van Frisia willen inzien? Neem dan gerust contact met ons op, wij zijn je graag van dienst.

BMW Financiering bij Frisia? Zij gingen je voor!

Wat klanten van ons vinden.

 • 9 "Arent - Nauwkeurig, gedreven en vakkundig."
 • 10 "Patricia Boogaart - Klantgericht behulpzaam "
 • 8 "Jacquelien - snelle afhandeling zonder gedoe"
Bekijk onze beoordelingen

Auto op afbetaling

Veelgestelde vragen over geld lenen

Hoe lang duurt de aanvraag van een autofinanciering voor een BMW?

Het aanvragen van een lening voor een BMW kan binnen enkele minuten. Nadat je het aanvraagformulier op onze site hebt ingevuld en verstuurd, ontvang je binnen 20-minuten een vrijblijvende offerte in je eigen beveiligde mijn-omgeving. Is de offerte naar wens? Dan kun je deze digitaal ondertekenen en de gevraagde documenten in de mijn-omgeving uploaden. Als het een beetje meezit kun je binnen 1 a 2 werkdagen over de autofinanciering beschikken.

Is er een aanbetaling voor een BMW lening?

Nee er is geen aanbetaling nodig voor een BMW lening. Een aanbetaling bij een auto is ook niet meer van deze tijd. Een BMW lening kan binnen enkele dagen geregeld zijn waardoor een aanbetaling niet nodig lijkt. Binnen 20-minuten kun je een offerte ontvangen en het is zelfs mogelijk om binnen 1 a 2 werkdagen over het geld te beschikken om je BMW aan te schaffen.

Wat als ik problemen ondervind bij het aflossen van de BMW lening?

Wanneer je verwacht in de problemen te komen bij de maandelijkse aflossing van de BMW lening is het verstandig om meteen in contact te treden met ons of de bank. Het liefst voordat de problemen zich openbaren, zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden om betalingsproblemen te voorkomen. Wij kunnen je daarbij ondersteunen en zullen samen met de bank bekijken hoe we hierbij kunnen helpen. Om problemen te voorkomen is tijdig handelen essentieel.

Wat is de looptijd van een autolening voor BMW?

De looptijd varieert tussen de 12 maanden en de maximaal 120 maanden. Het is verstandig om de looptijd van je BMW financiering af te stemmen op de gebruiksduur van je BMW. Of te wel hoelang verwacht je met de auto te rijden? Stem je looptijd hierop af, zodat je niet langer aan een lening betaald terwijl je de auto niet meer rijd. Desgewenst kun je hierbij wel rekening houden met de restwaarde van de auto, waarbij je niet het volledige bedrag aflost.

John Heijen - Directeur & Financieel expert lenen

Vragen over geld lenen? Neem contact op met onze experts

De informatie op deze pagina is gecontroleerd door John Heijen. John is een van de vennoten en financieel expert bij Frisia Financieringen.

Heb je vragen?

088 – 777 2333

Of gebruik hier het contactformulier

Wij staan klaar om al je vragen te beantwoorden

Offerte aanvragen