Frisia Financieringen
9.0

930 mensen geven ons een 9.0

  • BMW Financieren
  • Elektrische BMW financieren
  • BMW Motorrad
  • BMW op afbetaling

Geld lenen voor een BMW

Heeft u een nieuwe BMW gevonden maar beschikt u niet over alle financiële middelen? Dan is geld lenen voor de BMW een mogelijkheid om te onderzoeken. Te beginnen met het bedrag wat u kunt lenen. Hoeveel geld u kunt lenen voor uw BMW hangt af van uw persoonlijke en financiële situatie. Frisia heeft hiervoor een handige online-tool ontwikkeld zodat u binnen 1-minuut een goede indicatie krijgt van uw mogelijkheden. Past het leenbedrag binnen uw budget? Dan is de keuze voor de juiste leenvorm de volgende stap.

BMW financieren met een persoonlijke lening

De persoonlijke lening is uitermate geschikt voor het financieren van een BMW. Bijkomend voordeel van de persoonlijke lening van Frisia is dat u hiermee ook direct eigenaar wordt van de uitgekozen BMW. En er zijn meer voordelen van de persoonlijke lening, wij zetten ze graag voor u op een rij:

  • Het geleende bedrag wordt in één keer uitgekeerd
  • Vaste lage rente
  • Vaste looptijd, tussen de 12 en 84 maanden
  • Vaste maandtermijn zodat u exact weet waar u aan toe bent, de hele looptijd lang
  • Boetevrij extra aflossen is altijd mogelijk gedurende de looptijd van de lening

Geld lenen via BMW of de dealer

Een BMW financieren kan ook via BMW zelf. Let in zo een situatie extra goed op de voorwaarden. De kans is groot dat u bijvoorbeeld niet direct eigenaar wordt of dat er extra kosten zijn.

Een financiering via BMW is vaak een vorm van koop op afbetaling. U betaald de auto in termijnen af en bent pas eigenaar zodra de auto volledig is afbetaald. Een bijkomend nadeel is vaak ook een boete als u versneld wilt aflossen. Lost u bijvoorbeeld versneld af uw vakantiegeld, dan kunt u rekening houden met een boete van 0,5 tot 1%.

Naast een boeterente kan er ook sprake zijn van een renteverhoging. U betaald dan extra rente omdat u bijvoorbeeld geen gebruik maakt van de aangeboden autoverzekering. Zelf een goedkopere autoverzekering afsluiten is dan financieel niet aantrekkelijk meer.

Autoleningen vergelijken

Heeft u de keuze uit meerdere autoleningen, dan is het verstandig om deze autoleningen te vergelijken. En dat geldt niet alleen voor de rente en maandtermijn maar juist ook de voorwaarden. Ook via Frisia kunt u verschillende aanbieders met elkaar vergelijken.

BMW-financiering voor particulieren aanvragen

Bij Frisia kunt u online een offerte voor een autolening aanvragen. Door het invullen van het aanvraagformulier geeft u ons de vrijblijvende opdracht om de goedkoopste offerte voor u op te vragen. Heeft u al een lening lopen? Dan bekijken wij graag voor u of wij deze voordeliger kunnen oversluiten. Met onze online-werkwijze is de offerte binnen enkele uren beschikbaar en geplaatst in uw eigen beveiligde mijn-omgeving. Hier kunt u zelf inloggen en de verschillende mogelijkheden op uw gemak bekijken. Heeft u vragen? Gebruik dan de chatfunctie of bel ons gerust.

Benieuwd naar uw mogelijkheden? Vraag hier een vrijblijvende offerte aan.

Vrijblijvende offerte

Elektrische BMW financieren

Bij Frisia Financieringen kunt u ook elektrische auto’s zoals een BMW i3, BMW i4 en natuurlijk ook een Tesla Model 3 financieren. Door gebruik te maken van onze online werkwijze kunt u snel over een vrijblijvende offerte beschikken. Het aanvragen van een offerte kost u slechts enkele minuten.

Laadpaal en accessoires meefinancieren

Met alleen een elektrische BMW bent u er vaak nog niet. Om te kunnen rijden heeft u ook een laadpaal nodig. Een gemiddelde laadpaal kost al gauw € 2.300,-. Wij bekijken graag voor u of deze meegefinancierd kan worden. Wilt u ook winterbanden of zonnepanelen meefinancieren? Ook dit behoort tot de mogelijkheden.

Wat kost het financieren van een BMW i4

Kredietbedrag: € 74.000,-
Looptijd: 5 jaar (60 maanden)
Rente: 3,5%
Rentekosten: € 6.771,35

Totaalbedrag: € 80.771,35

In dit voorbeeld betaalt u voor een periode van 60 maanden € 1.346,18 per maand. De BMW is na aankoop gelijk uw eigendom en heeft na 5 jaar nog een aanzienlijke restwaarde. Bent u van plan om langer in de BMW te gaan rijden? Dan kunt u ook kiezen voor een looptijd van 84 maanden.

De kosten van de financiering voor 84 maanden (7 jaar) zijn:

Kredietbedrag: € 74.000,-
Looptijd: 8 jaar (84 maanden)
Rente: 3,5%
Rentekosten: € 9.542,11

Totaalbedrag: € 83.542,11

In dit voorbeeld betaalt u over een periode van 84 maanden € 994,55 per maand. Ten opzichte van het eerste voorbeeld op 5 jaar betaalt u dan wel meer rente maar een lagere maandtermijn. Ook de restwaarde van de auto zal na 8 jaar lager zijn. Het is maar net waar u voorkeur naar uit gaat.

Auto financieren

BMW Motorrad financiering

Naast auto’s maakt BMW ook motoren onder de naam BMW Motorrad. Ook de motoren hebben altijd ontzettend goede recensies. Niets voor niets heeft BMW al jaren de meest verkochte motor in het assortiment. Een BMW motor kost tussen de € 6.250, — en de € 44.000, –. Een financiering kan hierbij uitkomst bieden.

BMW r1250GS

De BMW r1250GS is al jaren de meest verkochte motor in Nederland en heeft een vanaf prijs van € 20.450,- Mocht u een BMW motor financiering overwegen dan is onder staand voorbeeld een indicatie van wat de financiering zou kunnen kosten.

BMW r1250GS financiering

Kredietbedrag: € 20.000,00
Looptijd: 5 jaar (60 maanden)
Rente: 4,1%
Rentekosten: € 2.154,02

Totaalbedrag: € 22.154,02

In dit voorbeeld betaalt u voor 60 maanden een maandtermijn van € 369,23. De motor is uiteraard direct uw eigendom en mocht u uw lening eerder willen afbetalen, dan kan dit tussentijds en boetevrij.

Nu Motorrijden met een lening

BMW op afbetaling

Een BMW op afbetaling kopen is ook een financieringsmogelijkheid. Het onderscheid met de persoonlijke autolening van Frisia is vooral dat u niet of niet direct eigenaar wordt van de auto. Daarnaast is het vaak een duurdere oplossing als bij een persoonlijke lening.

Is private lease een beter alternatief?

Bij private lease wordt u volledig ontzorgt en heeft u geen bijkomende kosten voor onderhoud of verzekeringen. Daartegenover staat dat u geen eigenaar wordt van de BMW en ook geen restwaarde heeft als u op termijn de BMW zou willen verkopen. Ook is het tussentijds afkopen van een leasecontract duur. De persoonlijke lening kunt u tussentijds boetevrij aflossen, ook bij verkoop van de BMW is dit dus tussentijds mogelijke. Kortom de keuze leasen of lenen is aan uzelf.

Dure autolening oversluiten

Heeft u momenteel één of meerdere (auto)leningen? Bijvoorbeeld een koop of afbetaling, een doorlopend krediet, een persoonlijke lening of een combinatie hiervan? Dan is dit het moment om deze lening(en) te vergelijken of samen te voegen. Één lening is overzichtelijker en vaak ook goedkoper. Frisia bekijkt graag hoeveel u hiermee kunt besparen. Uiteraard nemen we ook de voorwaarden mee in het voorstel.

In termijnen zonder BKR check

Iedereen met een lening, lease of koop op afbetaling wordt geregistreerd bij Bureau krediet registratie (BKR). Een BKR-registratie is in de regel positief en zegt iets over uw kredietwaardigheid. Alleen in het geval u in het verleden betalingsproblemen hebt gehad die enige tijd, minimaal 3 maanden, hebben geduurd leidt dit tot een achterstandscodering bij het BKR. Dit kan negatieve gevolgen hebben voor een financieringsaanvraag.

Mocht u vragen hebben of eens een vrijblijvende offerte van Frisia willen inzien? Neem dan gerust contact met ons op, wij zijn u graag van dienst.

Auto op afbetaling

Voorbeeld Autolening €25.000,-

Kredietbedrag Termijnbedrag Debetsrente op jaarbasis Jaarlijks kostenpercentage Duur kredietovereenkomst in maanden Totaal door consument te betalen bedrag
€25.000,- €386,48 3.59% 3.59% 6 jaar €27.826,32
€25.000,- €455,80 3.59% 3.59% 5 jaar €27.348,12

Veelgestelde vragen over geld lenen

Hoeveel geld kan ik minimaal lenen?

Het minimum leenbedrag wat u kunt lenen bij Frisia is €5.000,-.

Voor persoonlijke leningen is het minimum bedrag bij Frisia € 5.000,–, het maximum bedrag kan zelfs € 250.000,- bedragen, afhankelijk van het leendoel.

Voor zakelijke leningen kan je vanaf € 10.000,– een lening aanvragen tot een bedrag van 2.5 mln euro in het reguliere traject.

Kan ik als zelfstandig ondernemer ook geld lenen?

Ook als zelfstandig ondernemer kunt u online geld lenen bij Frisia Financieringen. Hiervoor hebben wij een samenwerking met verschillende banken. Het is wel belangrijk dat u minimaal 3 jaar zelfstandig ondernemer bent en een positief eigen- en ondernemingsvermogen heeft als u het geld leent voor consumptieve doeleinden bijvoorbeeld in de vorm van een persoonlijke lening.

Wil je geld lenen voor zakelijke doeleinden dan is het ook mogelijk om bij Frisia geld te lenen als ZZP’er of als ondernemer in het MKB. Tot 2.5 mln euro kunnen wij je binnen enkele dagen helpen aan een voordelige offerte. Wil je een zakelijke lening aanvragen? Vul dan ons aanvraagformulier in en wij bekijken direct naar de mogelijkheden.

 

Kan ik een lening afsluiten met een rijbewijs?

Standaard wordt voor het afsluiten van een lening gevraagd om een geldig paspoort of een identiteitskaart (voor- en achterkant). Dit wordt door de banken geaccepteerd als een geldig legitimatiebewijs. Heb jij alleen een rijbewijs, dan is dat helaas niet meer voldoende als legitimatie voor de bank. Neem dan contact op met één van onze medewerkers.

Hoe snel wordt een lening uitbetaald na afsluiten?

Wanneer u van ons het bericht heeft ontvangen dat de bank definitief akkoord is gegaan met uw leningaanvraag, staat het geld binnen 24 uur (op werkdagen) op uw rekening.

Offerte aanvragen