Frisia Financieringen
9.1
1010 mensen geven ons een 9.1
  • Goedkopere lening
  • Oversluiten
  • Lenen bij Frisia

Goedkopere persoonlijke lening

Een bestaande dure persoonlijke lening kunt u oversluiten naar een goedkopere lening met betere voorwaarden. Een lagere rente en/of betere voorwaarden staan gegarandeerd vast voor de gehele looptijd. U leent met zekerheid omdat de rente en de looptijd vaststaan en hiermee uw maandlasten.

Goedkoper doorlopend krediet

Niet alleen een dure persoonlijke lening kunt u oversluiten naar een goedkopere lening; dit geldt ook voor een doorlopend krediet. Is de rente van uw krediet de afgelopen jaren gestegen en wilt u weten waar u het goedkoopste doorlopend krediet afsluit? Vergelijk dan alle doorlopende kredieten in onze lening vergelijker. De rente staat historisch laag dus de kans is groot dat u goedkoper kunt lenen. U kunt dit doorlopend krediet direct online aanvragen. Met dit krediet heeft u altijd extra financiële ruimte.
Wilt u blijvend goedkoper lenen? Sluit dan een persoonlijke lening af. De rente van een persoonlijke lening staat in tegendeel tot een doorlopend krediet voor de hele looptijd vast.

Goedkoop lenen

Goedkoop geld lenen? Stap nu over naar Frisia en profiteer van de laagste rente.

Goedkoop lenen

Goedkoper lenen door oversluiten

Hoe sluit u een dure lening over naar een goedkopere lening? Dat kan eenvoudig in een paar stappen. Via ons aanvraagformulier vult u online alles in: uw persoonlijke gegevens, het leenbedrag, de leenvorm, looptijd en het aantal lopende leningen die u over wilt sluiten. Op basis hiervan krijgt u een overzicht van de rentetarieven die Frisia biedt.

Stuur uw aanvraag volledig vrijblijvend en gratis in. Binnen enkele uren na ontvangst sturen wij u een offerte. Als u akkoord geeft op de offerte van uw keuze en alle benodigde stukken aanlevert, kunnen wij snel de voordelige nieuwe lening goedkeuren en uitbetalen. U leent vanaf dat moment tegen de gunstige lage rente.

Meerdere leningen samenvoegen

Heeft u niet één maar meerdere dure leningen bij andere aanbieders? Sluit alle losse leningen over naar één lening. Dat geeft overzicht en u leent tegen de laagste rente; hoe hoger het leenbedrag hoe gunstiger de rente. Als u alle leningen oversluit naar een persoonlijke lening dan staat de lage rente ook nog eens voor de hele looptijd vast. Dat betekent lenen met zekerheid. Tussentijds extra aflossen op de lening? Dat mag altijd boetevrij.

Lening oversluiten

Goedkoop geld lenen bij Frisia

Een consumptief krediet afsluiten? Via online geld lenen leent u goedkoper. Dit geldt voor zowel een persoonlijke lening als een doorlopend krediet. Via onze lening vergelijker ziet u in een duidelijk overzicht alle rentetarieven en bijbehorende maandlasten.

Bij Frisia leent u zonder extra kosten, u betaalt alleen rente en aflossing aan de bank waar u lening is ondergebracht. Wij werken samen met vijf top banken die de laagste rentes bieden en tegen gunstige voorwaarden. Hoe lager de rente, hoe goedkoper de lening. Wij geven u graag meer informatie over de opbouw van de kosten voor een lening zodat u zo voordelig mogelijk geld leent.

Onze werkwijze

Lening vergelijken

Hoe lager het rentetarief, hoe goedkoper u geld kunt lenen. Simpel, maar hoe krijgt u snel inzicht in de goedkoopste leningen van Nederland? Frisia heeft hier een oplossing voor; een online tool waarmee u zowel persoonlijke leningen als doorlopende kredieten vergelijkt. Op basis van uw leendoel, bijvoorbeeld een autolening of lening voor een verbouwing kunt u zelf berekenen wat een passende leenvorm is.

Heeft u de goedkoopste lening gevonden, dan kunt u deze direct online aanvragen. U kunt deze tool ook gebruiken voor het oversluiten van één of meerdere leningen.

Veelgestelde vragen

Betaal ik advies- of bemiddelingskosten voor mijn lening?

Voor de werkzaamheden stuurt Frisia Financieringen u geen factuur. Bij Frisia Financieringen betaalt je geen advies- of bemiddelingskosten. Frisia Financieringen wordt beloond door de kredietaanbieder in de vorm van een maandelijkse provisie. Deze provisie wordt berekend per lening en is met name afhankelijk van de hoogte van de lening.

Meer over de beloning van Frisia Financieringen leest u in de dienstenwijzer. Bemiddelingskosten kunnen in rekening worden gebracht als het intermediair je helpt bij het afsluiten van de lening. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn als je een lening aanvraagt via een vergelijkingssite of als je een lening afsluit via een tussenpersoon. De kosten worden meestal betaald direct aan de intermediair en kunnen per  intermediair verschillen. Deze kosten worden vooraf met je besproken.

Mag ik boetevrij aflossen?

Bij alle leningen via Frisia Financieringen mag je boetevrij (extra) aflossen.

Boetevrij aflossen betekent dat je extra geld kunt aflossen op je lening zonder extra kosten of boetes te betalen. Dit kan aantrekkelijk zijn als je extra geld hebt en je jouw persoonlijke lening sneller wilt afbetalen dan gepland. Dit kan je geld besparen op de totale rentekosten van je lening en je helpen om eerder schuldenvrij te zijn.

Moet ik bij een persoonlijke lening het volledige rentebedrag betalen als de lening eerder wordt afgelost?

Nee; U betaalt niet het volledige rentebedrag als u uw persoonlijke lening eerder aflost dan de afgesproken looptijd. Hetzelfde geld voor andere leningen van Frisia Financieringen zoals het doorlopende krediet.

Banken zijn wettelijk verplicht om inzicht te geven over hoeveel geld een persoonlijke lening of ander consumptief krediet kan kosten. Het totaalbedrag  van uw lening (leenbedrag+rente) vermeld in uw offerte of overeenkomst is gebaseerd op een situatie waarbij u niet versneld aflost. Lost u meer af dan maandelijks is afgesproken, dan betaalt u minder rente en leent u dus goedkoper geld.

Alle leningen bij Frisia Financieren mogen boetevrij afgelost worden. Lees meer over boetevrij aflossen.

Waar kan ik berekenen hoeveel ik kan lenen?

Frisia heeft een online tool ontwikkeld waarmee u als consument kan berekenen wat uw maximale leenmogelijkheden zijn. De uitkomst is een goede indicatie van hoeveel u kan lenen. Door het invullen van een beperkt aantal gegevens zoals, bruto inkomen van u en uw eventuele partner, de huur- of hypotheeklasten en of u kinderen heeft thuiswonen, krijgt u direct het gewenste inzicht.

Past de uitkomst binnen uw wensen en wilt uw exact weten hoeveel u kan lenen? En tegen welke rente en maandlasten dit kan? Dan kunt u overwegen om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Wij gaan dan direct voor u op zoek naar de voordeligste kredietaanbieder en rente. In de regel kunt u dan binnen 2 uur inloggen in uw speciaal hiervoor aangemaakte persoonlijke mijn-omgeving, hier staan de verschillende offertes voor u klaar.

Wat is de rente van een Persoonlijke lening?

Kredietbedrag Termijnbedrag Debetsrente op jaarbasis Jaarlijks kostenpercentage Duur kredietovereenkomst in maanden Totaal door consument te betalen bedrag
€ 75.000 € 844 6,6 % 6,6 % 120 maanden € 101.3417
€ 50.000 € 563 6,6 % 6,6 % 120 maanden € 67.562
€ 30.000 € 340 6,6 % 6,6 % 120 maanden € 40.877
€ 20.000 € 231 6,9 % 6,9 % 120 maanden € 27.742
€ 10.000 € 114 7,6 % 7,6 % 120 maanden € 13.686

Deze tabel/berekening is een richtlijn en je kunt hieraan geen rechten ontlenen. We gaan hierbij uit van de laagste rente die we kunnen aanbieden. De exacte rente hangt af van je persoonlijke omstandigheden en kan variëren. De minimale looptijd is 6 maanden en de maximale looptijd is 180 maanden. De minimale rente is 6,6% en de maximale wettelijke rente is 14% per jaar.

Offerte aanvragen