Frisia Financieringen
9.0
1028 mensen geven ons een 9.0

10 jaar rentevast vanaf 6,6%;

  • 80000 euro

Persoonlijke lening

Een persoonlijke lening is in de meeste gevallen de beste keuze voor een verantwoorde lening met lage rente:

Geld in één keer beschikbaar

De geldverstrekker maakt de lening na akkoord in één keer naar u over. Het bedrag kan binnen 2 werkdagen op uw rekening staan. Ideaal om meerdere leningen over te sluiten of voor de financiering van een restschuld.

Vast bedrag aan rente en aflossing per maand

De persoonlijke lening voor 80.000 euro zorgt voor maximale duidelijkheid. Dankzij een vast bedrag aan rente en aflossing per maand. Iedere maand opnieuw, iets wat we u vooraf graag helpen uit te rekenen. Het voorkomt vervelende verrassingen.

Onbeperkt extra aflossen

Heeft u een meevaller, gaat u meer verdienen of wilt u om een andere reden extra aflossen? De persoonlijke leningen bij Frisia Financieringen mag u altijd en onbeperkt boetevrij extra aflossen.

Bovendien heeft u vooraf duidelijkheid over de precieze looptijd. Sterker nog, u kunt zelf aangeven of u een kortere looptijd met hogere maandbedragen of liever een langere looptijd met lagere maandbedragen wilt voor uw lening.

Tip: twijfelt u of de persoonlijke lening via Frisia een goed idee is om 80.000 euro te lenen? Stuur ons een e-mail. We horen graag van u.

Wat kost een lening van 80.000 Euro?

U wilt 80.000 lenen: wat kost dat? We zetten twee voorbeelden voor u onder elkaar:

Looptijd: 5 jaar: 80.000 euro lenen met een looptijd van 5 jaar (60 maanden)? Bij een rente van 4,4% kost dat €1.487 per maand. De totale kosten van de lening na 5 jaar zijn €89.268*.

Looptijd: 10 jaar: 80.000 euro lenen met een looptijd van 10 jaar (120 maanden)? Bij een rente van 4,4% kost dat €825 per maand. De totale kosten van de lening na 10 jaar zijn €99.030*.

* de exacte kosten van uw lening zijn afhankelijk van de leenvorm, de looptijd en uw persoonlijke situatie.

Een lening van 80.000 euro aanvragen met een andere looptijd? U kunt online de maandlasten berekenen, zodat u niet voor verassingen komt te staan.

Let goed op de rente die u betaalt als u online een lening aanvraagt. Voor een groot bedrag als 80.000 euro heeft dit veel invloed op zowel het maandbedrag als de totale kosten van het krediet.

Hoeveel kan ik lenen?

Wilt u 80.000 euro lenen, of zoveel als verantwoord is in uw situatie? Dat kunt u met onze rekentool eenvoudig uitrekenen.

We stellen u een paar vragen over of u alleenstaand of samenwonend bent en wat uw netto inkomen per maand is. Die informatie gebruiken we om aan te geven of u een lening van 80.000 euro kunt afsluiten. En wat er anders maximaal mogelijk is, binnen de normen om verantwoord geld te lenen.

Lening van 80000 euro aanvragen

Een lening van 80000 euro kunt u zelf online aanvragen wanneer u dat uitkomt. De voorstellen van onze kredietverstrekkers zijn beschikbaar in uw Mijn Frisia-omgeving. Na akkoord kan het geld binnen 2 werkdagen op uw rekening staan.

Vrijblijvende offerte

Vragen over geld lenen

Kan ik als zelfstandig ondernemer ook geld lenen?

Ook als zelfstandig ondernemer kunt u online geld lenen bij Frisia Financieringen. Hiervoor hebben wij een samenwerking met verschillende banken. Het is wel belangrijk dat u minimaal 3 jaar zelfstandig ondernemer bent en een positief eigen- en ondernemingsvermogen heeft als u het geld leent voor consumptieve doeleinden bijvoorbeeld in de vorm van een persoonlijke lening.

Wil je geld lenen voor zakelijke doeleinden dan is het ook mogelijk om bij Frisia geld te lenen als ZZP’er of als ondernemer in het MKB. Tot 2.5 mln euro kunnen wij je binnen enkele dagen helpen aan een voordelige offerte. Wil je een zakelijke lening aanvragen? Vul dan ons aanvraagformulier in en wij bekijken direct naar de mogelijkheden.

 

Kan ik ook een lening afsluiten zonder partner?

Ja, het is mogelijk om een lening af te sluiten zonder partner. Dit hangt wel af van verschillende factoren, zoals jouw inkomen, kredietgeschiedenis en de specifieke voorwaarden van de lening. Je mag dan niet getrouwd of geregistreerd partner in gemeenschap van goederen zijn. Wel wil de bank je partner toetsen bij het Bureau Krediet Registratie (BKR). Je partner mag geen negatieve coderingen hebben. Als je voldoet aan de vereisten van de kredietverstrekker, kun je in aanmerking komen voor een lening zonder dat je partner hiervoor medeverantwoordelijk hoeft te zijn.

 

 

 

Kan mijn rente veranderen?

Of de rente van uw lening kan veranderen is afhankelijk van de gekozen leenvorm.

Bij een persoonlijke lening staat de rente gedurende de looptijd vast. Bij een doorlopend krediet is de rente echter variabel. Deze kan dus stijgen en dalen waardoor u duurder (stijging) of goedkoper (daling) geld leent.

Mag ik boetevrij aflossen?

Bij alle leningen via Frisia Financieringen mag je boetevrij (extra) aflossen.

Boetevrij aflossen betekent dat je extra geld kunt aflossen op je lening zonder extra kosten of boetes te betalen. Dit kan aantrekkelijk zijn als je extra geld hebt en je jouw persoonlijke lening sneller wilt afbetalen dan gepland. Dit kan je geld besparen op de totale rentekosten van je lening en je helpen om eerder schuldenvrij te zijn.

Wat is de rente van een Persoonlijke lening?

Kredietbedrag Termijnbedrag Debetsrente op jaarbasis Jaarlijks kostenpercentage Duur kredietovereenkomst in maanden Totaal door consument te betalen bedrag
€ 75.000 € 858 6,9 % 6,9 % 120 maanden € 103.317
€ 50.000 € 570 6,6 % 6,6 % 120 maanden € 68.431
€ 30.000 € 345 6,7 % 6,7 % 120 maanden € 41.241
€ 20.000 € 233 7,1 % 7,1 % 120 maanden € 27.988
€ 10.000 € 119 7,9 % 7,9 % 120 maanden € 14.284

Deze tabel/berekening is een richtlijn en je kunt hieraan geen rechten ontlenen. We gaan hierbij uit van de laagste rente die we kunnen aanbieden. De exacte rente hangt af van je persoonlijke omstandigheden en kan variëren. De minimale looptijd is 6 maanden en de maximale looptijd is 180 maanden. De minimale rente is 6,6% en de maximale wettelijke rente is 14% per jaar.

Offerte aanvragen