Frisia Financieringen
9.0
986 mensen geven ons een 9.0
 • Zakelijke lening aanvragen
 • Wat kost een zakelijke lening?

Zakelijke lening aanvragen?

Bent u op zoek naar de juiste zakelijke financiering om uw ambities te realiseren? Dan bent u bij Frisia aan het juiste adres. Alle ondernemingen in Nederland kunnen bij ons een zakelijk geld lenen. Door onze samenwerking met diverse financieringsmaatschappijen zijn wij in staat om een aantrekkelijke offerte voor uw zakelijke krediet aan te bieden.

 • Een Zakelijke lening afsluiten kan in 3 eenvoudige stappen!

Voorwaarden van een zakelijke lening?

Bij Frisia en haar partners geen moeilijke voorwaarden. Enige echte voorwaarde is dat er voldoende geld (cashflow) moet zijn om de lening terug te betalen en daarnaast moet het bedrijf ingeschreven staan in het handelsregister van de Kamer van Koophandel.

Uiteraard geldt hoe beter uw bedrijf ervoor staat hoe meer mogelijkheden wij voor u hebben. Praktijk leert dat we in heel veel gevallen een oplossing kunnen bieden voor uw financieringsbehoefte. Iedere aanvraag voor een zakelijke lening wordt door Frisia individueel behandeld. Benieuwd naar uw mogelijkheden? Vraag gerust een vrijblijvende offerte bij ons aan.

Hoe werkt een zakelijke lening aanvragen?

 1. Vul het zakelijke aanvraagformulier in.
 2. Wij vragen een aantal gegevens van u, waaronder een korte toelichting op uw bedrijfsvoering en uiteraard uw financieringswensen.
 3. U toont een aantal stukken aan waarmee wij de juiste offerte kunnen aanvragen
 4. Wij streven ernaar om u binnen 24-uur na ontvangst van de stukken te voorzien van een vrijblijvende offerte.
Vrijblijvende offerte

Wat kost een zakelijke lening?

Voor een zakelijke lening betaalt u rente en aflossing in de vorm van een maandtermijn. Het kan zijn dat u afspraken maakt om de eerste periode alleen rente te betalen over de uitstaande schuld. De rente wordt bepaald door het leendoel, de financiële situatie van uw onderneming (het risicoprofiel) maar ook de looptijd van de lening speelt hier een rol. Naast de rente en aflossing die u betaalt aan de bank vragen wij een fee voor onze dienstverlening. Deze (succes)fee is mede afhankelijk van de complexiteit van de zakelijke lening aanvraag. Uiteraard informeren wij u op voorhand over deze vergoeding zodat u exact weet waar u aan toe bent en wat u van ons mag verwachten.

Bent u nieuwsgierig naar uw mogelijkheden? Vul dan eenvoudig het aanvraagformulier in zodat wij direct voor u op zoek kunnen naar de beste zakelijke lening. De offerte is altijd persoonlijk en vrijblijvend. De keuze is aan U.

Zakelijk krediet afsluiten

Is de offerte voor de zakelijke financiering naar wens? Dan kunt u de offerte voorzien van de juiste handtekeningen. Wij zorgen vervolgens voor de verdere afhandeling. Wilt u snel over het geld beschikken? Dat kan; in de regel wordt er, na definitieve goedkeuring van de bank, binnen enkele dagen uitbetaald.

Zakelijke lening via Frisia

 • Alle ondernemingen en sectoren mogelijk
 • Bedragen vanaf € 10.000,– tot € 2.500.000, —
 • Eenvoudig en snel proces
 • Geen businessplan nodig
 • Scherpe tarieven
 • Vergelijkt de verschillende mogelijkheden bij haar partners
Direct offerte aanvragen

Vragen over Zakelijk lenen

Kan ik als ondernemer ook zakelijk geld lenen?

U kunt via Frisia als ondernemer geld lenen voor Zakelijke en Privé doeleinden. In beide gevallen hebben wij diverse mogelijkheden en werken wij met meerdere partnerbanken samen. U kunt hierbij denken aan doelen als voorraadfinanciering tot en met het zakelijk leasen van machines en auto’s. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op, of dien een aanvraag in voor een vrijblijvende offerte.

Hoe lang duurt een zakelijke lening aanvraag?

Een zakelijke lening aanvragen kan snel gaan. U vult het aanvraagformulier in en geeft aan wat uw wensen zijn. Wij vragen vervolgens een aantal stukken bij u op en een toelichting op uw bedrijfsactiviteiten en leendoel. Zodra dit van u hebben ontvangen gaan wij op zoek naar de beste en voordeligste offertes. In het gunstigste geval kunnen wij deze binnen 24-uur aan u presenteren.

Hoeveel kan ik zakelijk lenen?

Wat je kunt lenen is per situatie verschillend. Dit hangt af van jouw leendoel en de financiële positie (cashflow) van je onderneming. Wij hebben mogelijkheden vanaf € 10.000,– tot € 2.500.000,– in het reguliere proces. Voor aanvragen boven de € 2,5 mln gaan wij graag samen met je in gesprek, ook hier hebben wij mogelijkheden echter zijn deze trajecten vaak uitgebreider.

Kan ik als ZZP’er ook zakelijk lenen?

Ook ZZP’ers kunnen wij van dienst zijn met een zakelijke lening. Hier geldt hetzelfde aanvraag proces als voor een V.O.F. of B.V. De branche of bedrijfsvorm maakt voor ons niet uit. Wij kunnen ZZP’ers helpen aan een zakelijke lening. Benieuwd naar uw mogelijkheden? Vraag gerust een offerte aan.

Offerte aanvragen