Frisia Financieringen
9.0
1028 mensen geven ons een 9.0

10 jaar rentevast vanaf 6,6%;

 • 50000 euro lenen
 • Lening aanvragen
 • Lening oversluiten

Wat kost een 50.000 euro lening?

De kosten van een lening worden bepaald door de rente en de gekozen looptijd. Deze variabelen bepalen de totale rentekosten. Hierbij geldt dat hoe lager de rente en hoe korter de looptijd hoe goedkoper je geld leent. Kies je ervoor om de lening over een langere periode terug te betalen dan betaal je meer aan rentekosten. De maandlasten daarentegen zijn dan natuurlijk wel een stuk lager.

Een voorbeeld. Je leent 50.000 euro in de vorm van een persoonlijke lening tegen een rente van 6,9% en een looptijd van 7 jaar. In dat geval betaal je een maandtermijn van € 752,19 en kost de lening u in totaal € 63.184,–.

Dezelfde persoonlijke lening van 50.000 euro met een rente van 6,9% met een looptijd van 9 jaar, kost je per maand € 622,78. Deze lening kost je in totaal € 67.260,–. Je betaalt bij een 2 jaar langere looptijd € 4.076,– euro meer. Bij Frisia kun je nu een lening afsluiten vanaf 6,6%.

Persoonlijke lening

Benieuwd naar de beste manier om een lening van 50000 euro af te sluiten? De persoonlijke lening is daarvoor goed geschikt, dankzij drie duidelijke voordelen:

 • Vast maandbedrag

50000 euro lenen met een persoonlijke lening? Je betaalt een vast maandbedrag, opgebouwd uit rente en aflossing. Het bedrag is iedere maand hetzelfde, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

 • Duidelijke looptijd

De lening voor 50000 euro aflossen in 5 jaar, in 10 jaar of in 15 jaar looptijd? Je bepaalt hoe lang je het geld wilt lenen, om verantwoord en duidelijk geld te lenen.

 • Meteen beschikbaar

De geldverstrekker die je kiest, maakt het geld direct naar jou over. In één keer, zodat je het bedrag beschikbaar heeft en kunt uitgeven op de manier die je wilt. Zonder ingewikkelde vragen en zonder duur taxatierapport.

Tip: twijfel je of de persoonlijke lening van Frisia een goed idee is om 50000 euro te lenen? Vergelijk dan online jouw mogelijkheden en bepaal welke lening passend is.

Lening van €50.000,- vergelijken

Je kunt zelf online 6 verschillende kredietbanken met elkaar vergelijken op rente, looptijden en voorwaarden. Ben je na een uitgebreide vergelijking op maandlasten en rentekosten nog niet overtuigd van het juiste aanbod? Geen probleem, vraag ons gerust om meerdere offertes.

Met de online werkwijze van Frisia is het mogelijk om meerdere offertes aan te vragen. Je krijgt na het aanvragen van de lening van 50.000 euro direct toegang tot uw eigen beveiligde mijn-omgeving. Zodra de voordeligste offertes beschikbaar zijn zetten wij deze voor je klaar in de mijn-omgeving.

Waarom Frisia?

 • Onafhankelijk vergelijken en afsluiten van leningen
 • Historisch vaste lage rente vanaf 6,6%
 • Volledig online, vrijblijvende offerte binnen een 2 uur
 • Klanten waarderen ons met gemiddeld een 9,0
50000 euro lenen? Vrijblijvende offerte

Lening van 50000 euro aanvragen

Een groot bedrag als 50000 euro kunt je bij Frisia eenvoudig en discreet via enkele stappen aanvragen. Na goedkeuring ontvang je een overzicht met aanbiedingen, zodat je de rente en voorwaarden rustig kunt vergelijken. Neem vooral de tijd om weloverwogen keuze te maken. Eenmaal een keuze gemaakt? Dan kun je direct jouw lening van 50000 euro aanvragen in je eigen mijn-Frisia omgeving.

Hoe werkt een lening van 50.000 euro aanvragen?

Een offerte voor een lening aanvragen begint met het invullen van het aanvraagformulier op onze website. Hier kun je jouw wensen ten aanzien van het te lenen bedrag, de looptijd en de maandtermijn aangeven. Wij vragen je ook om een aantal persoonlijke en financiële gegevens in te vullen, dit betreft je adresgegevens maar ook bijvoorbeeld je bruto inkomen. Uiteraard worden deze beveiligd verzonden en wordt jouw privacy gewaarborgd.

Zodra wij de aanvraag binnen hebben gaan wij voor je aan de slag. Wij streven ernaar om je binnen 2 uur de verschillende offertes te kunnen tonen in je eigen persoonlijke gedeelte van de mijn-omgeving.

Waarvoor 50.000 euro lenen?

Een lening van 50.000 euro is geschikt voor grotere uitgaven zoals het verduurzamen van je woning, maar ook leendoelen als een auto, camper of chalet. Voor de offerte is het leendoel van belang. Zo hebben de banken waar wij mee samenwerken verschillende voorwaarden omtrent looptijden en leendoelen. Gaat een leendoel lang mee, zoals bijvoorbeeld een verbouwing dan kun je kiezen voor een langere looptijd tot aan 15 jaar. Kies je voor een leendoel auto, dan wensen bepaalde banken een offerte uit te brengen met een maximale looptijd van 6 of 8 jaar. De gedachte hierachter is dat je waarschijnlijk geen 8 jaar in dezelfde auto blijft rijden. Een afgeloste lening is dan een prettig idee.

Een lening van 50.000 euro oversluiten?

Heb je al een lening van 50.000 euro of heb je meerdere leningen? Dan kan het financieel interessant voor je zijn om deze over te sluiten naar een goedkopere lening. Frisia bekijkt graag wat de mogelijkheden voor je zijn en hoeveel geld jij kunt besparen. Wil je jouw huidige lening oversluiten en extra geld lenen? Ook dit kunnen wij voor je bekijken en meenemen in de offerte. Je kunt dit tijdens het aanvragen van de offerte gewoon online aangeven.

Kan ik 50.000 Euro lenen?

Benieuwd of je 50000 euro kunt lenen of dat er misschien nog meer in zit? Je kunt online berekenen hoeveel je kunt lenen, aan de hand van een paar duidelijke vragen.

Vertel ons over je (bruto) inkomen en dat van jouw eventuele partner, net als de financiële (woon)situatie. We laten je direct zien wat er mogelijk is, bijvoorbeeld om meer of minder dan 50000 euro te lenen of het maximaal haalbare aan te vragen.

Online 50.000 euro lenen

Door onze online werkwijze kun je zelfstandig leningen berekenen, vergelijken en afsluiten. Lenen via Frisia betekent dat je zelf bepaalt wat je wilt lenen en wanneer je dat doet. Dit kan op ieder gewenst moment en zonder gedoe.

De offerte ontvang je in de mijn-omgeving en als deze aan jouw wensen voldoet dan kun je digitaal de bewijsstukken uploaden en de offerte ondertekenen.

50000 euro lenen? Zij gingen je voor!

Wat klanten van ons vinden.

 • 10 "SIMGE DUMAN - Great service"
 • 7 "E - Snel en duidelijk "
 • 10 "Anita - Een wordt heel snel gereageerd op vraag."
Bekijk onze beoordelingen

Vrijblijvende offerte

Vragen over geld lenen

Betaal ik advies- of bemiddelingskosten voor mijn lening?

Voor de werkzaamheden stuurt Frisia Financieringen u geen factuur. Bij Frisia Financieringen betaalt je geen advies- of bemiddelingskosten. Frisia Financieringen wordt beloond door de kredietaanbieder in de vorm van een maandelijkse provisie. Deze provisie wordt berekend per lening en is met name afhankelijk van de hoogte van de lening.

Meer over de beloning van Frisia Financieringen leest u in de dienstenwijzer. Bemiddelingskosten kunnen in rekening worden gebracht als het intermediair je helpt bij het afsluiten van de lening. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn als je een lening aanvraagt via een vergelijkingssite of als je een lening afsluit via een tussenpersoon. De kosten worden meestal betaald direct aan de intermediair en kunnen per  intermediair verschillen. Deze kosten worden vooraf met je besproken.

Kan je zonder onderpand 50.000 euro lenen?

Ja dat kan, bij Frisia werken we niet met een onderpand en beoordelen wij of je op basis van jouw persoonlijke en financiële gegevens een lening kunt afsluiten. Dit begint met het aanvragen van een vrijblijvende offerte.

Hoe lang is een offerte geldig?

De geldigheid van een offerte verschilt per bank. Je offerte is minimaal één en maximaal drie maanden geldig. Op verzoek kunnen wij de offerte voor je verlengen of een nieuwe offerte aanvragen.

Hoe lang duurt het om een lening van 50000 euro af te lossen?

Je kunt een lening afsluiten met een minimale looptijd van 12 maanden en een maximale looptijd van 180 maanden. Je leendoel is hierbij belangrijk, het is verstandig om de looptijd van de lening af te stemmen op de gebruiksduur van je leendoel. Bij een verbouwing of het verduurzamen van de woning kies je eerder voor een looptijd van 180 maanden, terwijl je bij een auto denkt aan 48 tot 96 maanden.

Zijn er specifieke voorwaarden verbonden aan het lenen van 50000 euro?

Aan elke lening zijn voorwaarden verbonden, dat geldt ook voor een lening van 50000 euro. Bij voorwaarden moet je denken aan; minimale en maximale leeftijd, inkomen en leenervaring (BKR). Wanneer je een offerte aanvraagt bekijken wij voor je wat je kunt lenen en bij wie. De beste en voordeligste offerte zetten we binnen 2 uur voor je klaar in je eigen persoonlijke mijn-omgeving.

John Heijen - Directeur & Financieel expert lenen

Vragen? Vraag het onze financieel expert!

De informatie op deze pagina is gecontroleerd door John Heijen. John is een van de vennoten en financieel expert bij Frisia Financieringen.

Heb je vragen?

088 – 777 2333

Of gebruik hier het contactformulier

Wij staan klaar om al je vragen te beantwoorden

Wat is de rente van een Persoonlijke lening?

Kredietbedrag Termijnbedrag Debetsrente op jaarbasis Jaarlijks kostenpercentage Duur kredietovereenkomst in maanden Totaal door consument te betalen bedrag
€ 75.000 € 858 6,9 % 6,9 % 120 maanden € 103.317
€ 50.000 € 570 6,6 % 6,6 % 120 maanden € 68.431
€ 30.000 € 345 6,7 % 6,7 % 120 maanden € 41.241
€ 20.000 € 233 7,1 % 7,1 % 120 maanden € 27.988
€ 10.000 € 119 7,9 % 7,9 % 120 maanden € 14.284

Deze tabel/berekening is een richtlijn en je kunt hieraan geen rechten ontlenen. We gaan hierbij uit van de laagste rente die we kunnen aanbieden. De exacte rente hangt af van je persoonlijke omstandigheden en kan variëren. De minimale looptijd is 6 maanden en de maximale looptijd is 180 maanden. De minimale rente is 6,6% en de maximale wettelijke rente is 14% per jaar.

Offerte aanvragen