Frisia Financieringen
9.0
986 mensen geven ons een 9.0

10 jaar rentevast vanaf 6,5%;

 • Wat kost 50000 euro lenen
 • Lening aanvragen
 • Lening oversluiten

Hoeveel kost 50.000 euro lenen?

De kosten van een lening worden bepaald door de rente en de gekozen looptijd. Deze variabelen bepalen de totale rentekosten. Hierbij geldt dat hoe lager de rente en hoe korter de looptijd hoe goedkoper u geld leent. Kies je ervoor om de lening over een langere periode terug te betalen dan betaal je meer aan rentekosten. De maandlasten daarentegen zijn dan natuurlijk wel een stuk lager.

Een voorbeeld. U leent 50.000 euro in de vorm van een persoonlijke lening tegen een rente van 4,9% en een looptijd van 7 jaar. In dat geval betaalt u een maandtermijn van € 704,35 en kost de lening u in totaal € 58.772,–.

Dezelfde persoonlijke lening van 50.000 euro met een rente van 4,9% met een looptijd van 9 jaar, kost u per maand € 573,45. Deze lening kost u in totaal € 61.933,–. U betaalt bij een 2 jaar langere looptijd € 3221,– euro meer. Bij Frisia kun je nu een lening afsluiten vanaf 6,5%.

Persoonlijke lening

Benieuwd naar de beste manier om een lening van 50000 euro af te sluiten? De persoonlijke lening is daarvoor goed geschikt, dankzij drie duidelijke voordelen:

 • Vast maandbedrag

50000 euro lenen met een persoonlijke lening? U betaalt een vast maandbedrag, opgebouwd uit rente en aflossing. Het bedrag is iedere maand hetzelfde, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

 • Duidelijke looptijd

De lening voor 50000 euro aflossen in 5 jaar, in 10 jaar of een andere looptijd? U bepaalt hoe lang u het geld wilt lenen, om verantwoord en duidelijk geld te lenen.

 • Meteen beschikbaar

De geldverstrekker die u kiest, maakt het geld direct naar u over. In één keer, zodat u het bedrag beschikbaar heeft en kunt uitgeven op de manier die u wilt. Zonder ingewikkelde vragen en zonder duur taxatierapport.

Tip: twijfelt u of de persoonlijke lening van Frisia een goed idee is om 50000 euro te lenen? Vergelijk dan online uw mogelijkheden en bepaal welke lening passend is.

Lening van €50.000,- vergelijken

U kunt zelf online 7 verschillende kredietbanken met elkaar vergelijken op rente, looptijden en voorwaarden. Bent u na een uitgebreide vergelijking op maandlasten en rentekosten nog niet overtuigd van het juiste aanbod? Geen probleem, vraag ons gerust om meerdere offertes.

Met de online werkwijze van Frisia is het mogelijk om meerdere offertes aan te vragen. U krijgt na het aanvragen van de lening van 50.000 euro direct toegang tot uw eigen beveiligde mijn-omgeving. Zodra de voordeligste offertes beschikbaar zijn zetten wij deze voor u klaar in de mijn-omgeving.

Waarom Frisia?

 • Onafhankelijk vergelijken en afsluiten van leningen
 • Historisch vaste lage rente vanaf 6,5%
 • Volledig online, vrijblijvende offerte binnen een dagdeel
 • Klanten waarderen ons met gemiddeld een 9,0
Vrijblijvende offerte

Lening van 50000 euro aanvragen

Een groot bedrag als 50000 euro kunt bij Frisia eenvoudig en discreet via enkele stappen aanvragen. Na goedkeuring ontvangt u een overzicht met aanbiedingen, zodat u de rente en voorwaarden rustig kunt vergelijken. Neem vooral de tijd om weloverwogen keuze te maken. Eenmaal een keuze gemaakt? Dan kunt u direct uw lening van 50000 euro aanvragen in uw eigen mijn-Frisia omgeving.

Hoe werkt een lening van 50.000 euro aanvragen?

Een offerte voor een lening aanvragen begint met het invullen van het daarvoor ontwikkelde aanvraagformulier. Hier kunt u uw wensen ten aanzien van het te lenen bedrag, de looptijd en de maandtermijn aangeven. Wij vragen u ook om een aantal persoonlijke en financiële gegevens in te vullen, dit betreft uw adresgegevens maar ook bijvoorbeeld uw bruto inkomen. Uiteraard worden deze beveiligd verzonden en wordt uw privacy gewaarborgd.

Zodra wij de aanvraag binnen hebben gaan wij voor u aan de slag. Wij streven ernaar om u binnen enkele uren tot een dagdeel de verschillende offertes te kunnen tonen in uw persoonlijke gedeelte van de mijn-omgeving.

Waarvoor 50.000 euro lenen?

Een lening van 50.000 euro is geschikt voor grotere uitgaven zoals het verduurzamen van uw woning, maar ook leendoelen als een auto, camper of chalet. Voor de offerte is het leendoel van belang. Zo hebben de banken waar wij mee samenwerken verschillende voorwaarden omtrent looptijden en leendoelen. Gaat een leendoel lang mee, zoals bijvoorbeeld een verbouwing dan kun je kiezen voor een langere looptijd tot aan 10 jaar. Kies je voor een leendoel auto, dan wensen bepaalde banken een offerte uit te brengen met een maximale looptijd van 6 of 8 jaar. De gedachte hierachter is dat u waarschijnlijk geen 8 jaar in dezelfde auto blijft rijden. Een afgeloste lening is dan een prettig idee.

Een lening van 50.000 euro oversluiten?

Heeft u al een lening van 50.000 euro of heeft u meerdere leningen? Dan kan het financieel interessant voor u zijn om deze over te sluiten naar een goedkopere lening. Frisia bekijkt graag voor u wat de mogelijkheden zijn en hoeveel geld u kunt besparen. Wilt u de huidige lening oversluiten en extra geld lenen? Ook dit kunnen wij voor u bekijken en meenemen in de offerte. U kunt dit tijdens het aanvragen van de offerte aangeven.

Kan ik 50.000 Euro lenen?

Benieuwd of u 50000 euro kunt lenen of dat er misschien nog meer in zit? U kunt online berekenen hoeveel u kunt lenen, aan de hand van een paar duidelijke vragen.

Vertel ons over uw (bruto) inkomen en dat van uw eventuele partner, net als de financiële (woon)situatie. We laten u zien wat er mogelijk is, bijvoorbeeld om meer dan 50000 euro te lenen of het maximaal haalbare aan te vragen.

Online 50.000 euro lenen

Door onze online werkwijze kunt u zelfstandig leningen berekenen, vergelijken en afsluiten. Lenen via Frisia betekent dat u zelf bepaalt wat u wilt lenen en wanneer u dat doet. Dit kan op ieder gewenst moment en zonder gedoe.

De offerte ontvangt u in de mijn-omgeving en als deze aan uw wensen voldoet dan kunt u digitaal de bewijsstukken uploaden en de offerte ondertekenen.

Vrijblijvende offerte

Vragen over geld lenen

Betaal ik advies- of bemiddelingskosten voor mijn lening?

Voor de werkzaamheden stuurt Frisia Financieringen u geen factuur. Bij Frisia Financieringen betaalt je geen advies- of bemiddelingskosten. Frisia Financieringen wordt beloond door de kredietaanbieder in de vorm van een maandelijkse provisie. Deze provisie wordt berekend per lening en is met name afhankelijk van de hoogte van de lening.

Meer over de beloning van Frisia Financieringen leest u in de dienstenwijzer. Bemiddelingskosten kunnen in rekening worden gebracht als het intermediair je helpt bij het afsluiten van de lening. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn als je een lening aanvraagt via een vergelijkingssite of als je een lening afsluit via een tussenpersoon. De kosten worden meestal betaald direct aan de intermediair en kunnen per  intermediair verschillen. Deze kosten worden vooraf met je besproken.

Hoe lang is een offerte geldig?

De geldigheid van een offerte verschilt per bank. Je offerte is minimaal één en maximaal drie maanden geldig. Op verzoek kunnen wij de offerte voor je verlengen of een nieuwe offerte aanvragen.

Hoelang duurt een leningaanvraag?

Nadat je de aanvraag heeft verstuurd ontvang je in de regel binnen enkele uren een vrijblijvende offerte in je eigen beveiligde mijn-omgeving van mijnfrisia.nl. Is de offerte naar wens? Dan kun je de gevraagde documenten gewoon uploaden. De banken waar wij mee samenwerken beoordelen jouw documenten in de regel binnen 24 uur. Bent u zelfstandig ondernemer dan duurt de verwerking een leningaanvraag meestal een dag langer.

Hoeveel geld mag ik lenen?

Hoeveel geld je mag lenen hangt van meerdere factoren af. Je inkomen, het soort inkomen, jouw (woon)lasten, het soort woning en de gezinssamenstelling zijn de belangrijkste factoren. Lees een uitgebreide toelichting op ‘Hoeveel kan ik lenen‘ of bereken direct hoeveel je maximaal kunt lenen.

Is de rente op een persoonlijke lening aftrekbaar?

De rente op een persoonlijke lening is in bepaalde gevallen aftrekbaar. Wanneer u de persoonlijke lening gebruikt voor uw eigen woning, verbouwing of woningverbetering, dan is de rente aftrekbaar in box 1. Voor alle andere doelen, bijvoorbeeld een auto of caravan, is de rente over de lening niet aftrekbaar.

Om in aanmerking te komen voor belastingaftrek op uw verbouwingslening heeft de belastingdienst wel de voorwaarden gesteld dat u moet kunnen bewijzen dat de lening is gebruikt voor de woningverbetering. Bewaar daarom alle rekeningen en bonnen die te maken hebben met de verbouwing.

Overzicht van de leendoelen die aftrekbaar zijn bij een persoonlijke lening:

 • Keuken
 • Verbouwing
 • Tuin
 • Onderhoud, zoals schilderen, nieuwe kozijnen etc
 • Badkamer
 • Aanbouw, serre of overkapping
 • Zonnepanelen
 • Verduurzamen woning, isoleren of verwarming
 • Dakkapel

Wat is de rente van een Persoonlijke lening?

Kredietbedrag Termijnbedrag Debetsrente op jaarbasis Jaarlijks kostenpercentage Duur kredietovereenkomst in maanden Totaal door consument te betalen bedrag
€ 75.000 € 844 6,5 % 6,5 % 120 maanden € 101.3417
€ 50.000 € 563 6,5 % 6,5 % 120 maanden € 67.562
€ 30.000 € 340 6,5 % 6,5 % 120 maanden € 40.877
€ 20.000 € 231 6,9 % 6,9 % 120 maanden € 27.742
€ 10.000 € 114 7,6 % 7,6 % 120 maanden € 13.686

Deze tabel/berekening is een richtlijn en je kunt hieraan geen rechten ontlenen. We gaan hierbij uit van de laagste rente die we kunnen aanbieden. De exacte rente hangt af van je persoonlijke omstandigheden en kan variëren. De minimale looptijd is 6 maanden en de maximale looptijd is 180 maanden. De minimale rente is 6,5% en de maximale wettelijke rente is 14% per jaar.

Offerte aanvragen