• 10 jaar rentevast v.a. 3,5%
  • Vrijblijvende offerte
  • Online werkwijze
  • +5150 tevreden klanten
Mijn Frisia
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

De Leningen van Frisia Financieringen

Al ruim 35 jaar is Frisia Financieringen als bemiddelaar in consumptief krediet een begrip binnen de financiële dienstverlening. Als u geïnteresseerd bent in een lening op maat bent u bij ons aan het juiste adres! Op onze website kunt u zich volop oriënteren op al onze leningen, uw leenmogelijkheden en zelf bepalen welke lening het beste bij uw wensen en mogelijkheden past.

Doorlopend krediet, Persoonlijke lening of WOZ krediet

Voor alle bovenstaande productvormen kunt u bij Frisia Financieringen terecht. Voor elk van de producten hebben wij een aparte productpagina gemaakt. Per product kunt u alle relevante productkenmerken, rentepercentages en productvoorwaarden bekijken en doornemen. Hieronder treft u een link aan naar de productpagina’s.

Lenen zonder bijkomende kosten

Frisia Financieringen heeft een unieke dienstverlening, onze website is erop ingericht om u als klant zelfstandig en volledig online een lening aan te laten vragen en af te sluiten. U kunt bij Frisia Financieringen één of meerdere offertes aanvragen, wij berichten u dan per mail over de mogelijkheden. Vervolgens kunt u de keuze maken van welke kredietaanbieder u een offerte wilt ontvangen, u kunt ook kiezen voor meerdere offertes zodat u deze kunt vergelijken.

Dit alles is gratis en geheel vrijblijvend, een offerte verplicht u nog tot niets. En Frisia Financieringen rekent geen bijkomende kosten zoals afsluitkosten en kan lage rentetarieven aanbieden. Vraag een offerte aan en bekijk uw mogelijkheden.