Frisia Financieringen
9.0
1028 mensen geven ons een 9.0

10 jaar rentevast vanaf 6,6%;

 • Lening 75000 euro

Waarvoor 75.000 euro lenen?

Een lening van 75.000 euro kun je voor ieder gewenst leendoel aanvragen. De leendoelen die veel voorkomen zijn:

 • Camper lening 75.000 Euro

Een nieuwe camper kost al gauw tussen de 70.000 euro en 120.000 euro. Wil je 75000 euro lenen om een camper aan te schaffen? Via Frisia kun je online leningen vergelijken en afsluiten. Houd bij het afsluiten van een camperfinanciering altijd rekening met de gebruiksduur van de camper en de restwaarde. Het is verstandig deze af te stemmen op de looptijd van de lening. Een bijkomend voordeel is dat je de camperfinanciering altijd boetevrij mag aflossen.

 • Geld lenen voor een verbouwing

Een verbouwing kan al gauw in de papieren lopen. De kosten zijn aanzienlijk, een kleine renovatie kost snel tienduizenden euro’s. Bij een beetje verbouwing wordt meestal een aannemer gevraagd, fijn als je het zelf niet kan maar wel kostbaarder. De financiering van de verbouwing kan in de vorm van een verbouwingslening, ook voor een bedrag van 75.000 euro. De persoonlijke lening via Frisia kan worden afgesloten met een maximale looptijd van 180 maanden, waardoor de maandlasten relatief laag zullen uitvallen.

Persoonlijke lening 75000 euro

Kies je voor een persoonlijke lening van 75000 euro? Dan kies je voor zekerheid. Bij een persoonlijke lening staat de rente, de looptijd en de maandtermijn over de gehele looptijd vast. De looptijd die kies je in principe zelf, enige uitzondering is dat niet alle leendoelen op een langere looptijd tot 180 maanden kunnen worden afgesloten. Leendoelen die langere tijd meegaan, zoals een keuken, verbouwing of verduurzaming van je woning kun je een looptijd kiezen van maximaal 180 maanden. Voor een camper moet je denken aan maximaal 120 maanden.

Gebruik je de lening voor de verbouwing of verbetering van de eigen woning? Dan zijn de kosten van de lening – net zoals bij een (tweede) hypotheek – fiscaal aftrekbaar. Wat betekent dat je de rente die je betaalt in mindering kan brengen op je inkomstenbelasting, net als bij de hypotheekrente.

Een ander voordeel van de persoonlijke lening is dat je deze op ieder moment boetevrij geheel of gedeeltelijk mag aflossen.

Waarom 75000 euro lenen bij Frisia?

Geld lenen kost geld, je betaalt rente en aflossing over het bedrag dat je van de bank ontvangt na het afsluiten van een lening. Het is belangrijk om je te verdiepen in de mogelijkheden en de kosten van een lening van 75000 euro. Bij Frisia bieden we je de volgende voordelen:

 • Online vergelijken van leningen en looptijden: Hierdoor krijg je een duidelijk overzicht van je opties en de kosten van een lening van 75000 euro.
 • Laagste rentetarieven: We hanteren de laagste rente in de Nederlandse markt, zodat je kunt lenen vanaf 6,6%
 • Gratis een snelle offerte: Ontvang binnen 20-minuten een vrijblijvende offerte
 • Hoge klantwaardering: Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een 9,1

Wat klanten van ons vinden.

 • 10 "SIMGE DUMAN - Great service"
 • 7 "E - Snel en duidelijk "
 • 10 "Anita - Een wordt heel snel gereageerd op vraag."
Bekijk onze beoordelingen

Lening 75000 euro? Dit zijn de maandlasten

De kosten van een lening van 75000 euro worden bepaald door de rente en de looptijd. De rente is een vergoeding die je betaalt aan de bank voor het gebruik van het geld. De looptijd bepaalt de periode waarin je de lening moet terugbetalen. De uitdaging is het vinden van een lage rente en een looptijd die past bij je financiële situatie en leendoel.

Bij Frisia kun je precies berekenen wat een lening van 75000 euro kost met behulp van de wat kost een lening calculator. Een lening afsluiten kan al vanaf 6,6%.

In 3 stappen 75000 euro lenen

Heb je besloten om 75000 euro te lenen? Volg dan deze 3 eenvoudige stappen en ontvang snel een passend voorstel in je bev eigen beveiligde mijn-omgeving.

 1. Vergelijk je mogelijkheden: Vraag de juiste offerte aan
 2. Ontvang vrijblijvend de offerte: Deze ontvang je in je eigen beveiligde mijn-omgeving.
 3. Sluit je lening af: Ontvang binnen 2 dagen het geld op je rekening

Benieuwd naar je mogelijkheden voor een lening van 75000 euro? Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij gaan direct voor je aan de slag.

75000 euro lenen?

Veelgestelde vragen over lening 75000 euro

Welke documenten heb ik nodig om een lening van 75.000 euro aan te vragen?

Voor het afsluiten van een lening hebben we een aantal stukken van jou en je partner nodig. Het gaat om in ieder geval:

 • Legitimatie
 • Salarisstrook
 • Bankafschrift met storting van het salaris
 • Overige stukken zijn afhankelijke van de situatie, denk bijvoorbeeld aan een overzicht van een bestaande lening die moet worden ingelost

Welke rentetarieven zijn van toepassing op een lening van 75.000 euro?

De rentetarieven zijn afhankelijk van de leenvorm, leendoel en looptijd van de gewenste lening. De rente is ook afhankelijk van de kredietwaardigheid van de aanvrager en zal per lening verschillend kunnen zijn. Wanneer je een vrijblijvende offerte aanvraagt, tonen wij je binnen 20-minuten het rentetarief in de vorm van een vrijblijvende offerte.

Zijn er extra kosten verbonden aan het afsluiten van een lening van 75.000 euro?

Wanneer je via de bemiddeling van Frisia een persoonlijke lening afsluit van 75.000 euro, dan zijn er geen bijkomende kosten. Er komt bij een persoonlijke lening geen taxatie of notaris aan te pas. De maximale looptijd voor een persoonlijke lening is 180 maanden.

Kan ik de lening vervroegd aflossen zonder boete?

Bij alle leningen via Frisia Financieringen mag je boetevrij (extra) aflossen.

Boetevrij aflossen betekent dat je extra geld kunt aflossen op je lening zonder extra kosten of boetes te betalen. Dit kan aantrekkelijk zijn als je extra geld hebt en je jouw persoonlijke lening sneller wilt afbetalen dan gepland. Dit kan je geld besparen op de totale rentekosten van je lening en je helpen om eerder schuldenvrij te zijn.

Wat gebeurt er als ik een betaling mis of niet op tijd kan betalen?

Wanneer je verwacht in de problemen te komen bij de maandelijkse aflossing van je lening is het verstandig om meteen in contact te treden met ons of de bank. Het liefst voordat de problemen zich openbaren, zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden om betalingsproblemen te voorkomen. Wij kunnen je daarbij ondersteunen en zullen samen met de bank bekijken hoe we hierbij kunnen helpen. Om problemen te voorkomen is tijdig handelen essentieel.

John Heijen - Directeur & Financieel expert lenen

Vragen? Vraag het onze financieel expert!

De informatie op deze pagina is gecontroleerd door John Heijen. John is een van de vennoten en financieel expert bij Frisia Financieringen.

Heb je vragen?

088 – 777 2333

Of gebruik hier het contactformulier

Wij staan klaar om al je vragen te beantwoorden

Offerte aanvragen

Wat is de rente van een Persoonlijke lening?

Kredietbedrag Termijnbedrag Debetrente op jaarbasis Jaarlijks kostenpercentage Duur kredietovereenkomst in maanden Totaal door consument te betalen bedrag
€ 75.000 € 858 6,9 % 6,9 % 120 maanden € 103.317
€ 50.000 € 570 6,6 % 6,6 % 120 maanden € 68.431
€ 30.000 € 345 6,7 % 6,7 % 120 maanden € 41.241
€ 20.000 € 233 7,1 % 7,1 % 120 maanden € 27.988
€ 10.000 € 119 7,9 % 7,9 % 120 maanden € 14.284

Deze tabel/berekening is een richtlijn en je kunt hieraan geen rechten ontlenen. We gaan hierbij uit van de laagste rente die we kunnen aanbieden. De exacte rente hangt af van je persoonlijke omstandigheden en kan variëren. De minimale looptijd is 6 maanden en de maximale looptijd is 180 maanden. De minimale rente is 6,6% en de maximale wettelijke rente is 14% per jaar.