Frisia Financieringen
9.1
1019 mensen geven ons een 9.1

10 jaar rentevast vanaf 6,6%;

 • 90000 euro lenen

Waarvoor 90000 euro lenen?

Een lening van 90000 euro kun je voor ieder gewenst leendoel aanvragen. De leendoelen die veel voorkomen zijn:

 • Camper lening 90000 Euro

Wil je 90000 euro lenen om een camper aan te schaffen? Via Frisia kun je online leningen vergelijken en afsluiten. Houd bij het afsluiten van een camperfinanciering altijd rekening met de gebruiksduur van de camper en de restwaarde. Het is verstandig deze af te stemmen op de looptijd van de lening. En voor wat betreft de restwaarde, bij Frisia mag je altijd boetevrij inlossen op ieder gewenst moment. Dus ook wanneer je de camper zou verkopen.

 • Geld lenen voor een verbouwing

Wanneer je wilt gaan verbouwen krijg je vaak te maken met aanzienlijke kosten voor de aanschaf van materiaal en arbeidsloon. Bij een grote verbouwing wordt meestal een aannemer gevraagd. De financiering van de verbouwing kan in de vorm van een verbouwingslening, ook voor een bedrag van 90000 euro. Neem bijvoorbeeld een persoonlijke lening met een looptijd van 180 maanden, waardoor de maandlasten relatief laag zullen uitvallen.

Persoonlijke lening 90000 euro

Sluit je een persoonlijke lening van 90000 euro af? Dan kies je voor zekerheid. Bij een persoonlijke lening staat de rente, de looptijd en de te betalen maandtermijn over de gehele looptijd vast. De looptijd die kies je in principe zelf, enige uitzondering is dat niet alle leendoelen op een langere looptijd tot 180 maanden kunnen worden afgesloten. Dit geldt bijvoorbeeld voor een auto. Bij leendoelen die langere tijd meegaan, zoals een keuken, verbouwing of verduurzaming van je woning kun je een looptijd kiezen van maximaal 180 maanden.

Gebruik je de lening voor de verbouwing of verbetering van de eigen woning? Dan zijn de kosten van de lening – net zoals bij een (tweede) hypotheek – fiscaal aftrekbaar. Wat betekent dat je de rente die je betaalt in mindering kan brengen op je inkomstenbelasting, net als bij de hypotheekrente.

Een ander voordeel van de persoonlijke lening is dat je deze op ieder moment boetevrij geheel of gedeeltelijk mag aflossen.

Waarom 90000 euro lenen bij Frisia?

Geld lenen kost geld, je betaalt rente en aflossing over het geld wat je van de bank ontvangt na het afsluiten van een lening. Het is belangrijk om je te verdiepen in de mogelijkheden en de kosten van een lening. Bij Frisia kun je:

 • Zelf online leningen en looptijden vergelijken waardoor je een goed beeld krijgt van je mogelijkheden en de kosten van een lening van 90000 euro.
 • Hanteren we de laagste rentetarieven in de Nederlandse markt en kun je al lenen vanaf 6,6%
 • Een vrijblijvende offerte ontvang je gratis binnen 2-uur
 • Klanten waarderen ons met gemiddeld 9,1

Wat klanten van ons vinden.

 • 10 "Brandon - Amazing"
 • 9 "Erik - Goede begeleiding."
 • 10 "Leacky Muchene - Timely service, efficient communication"
Bekijk onze beoordelingen

Lening 90000 euro? Dit zijn de maandlasten

De kosten van de lening worden bepaald door de rente en de looptijd. De rente is een vergoeding die je betaalt aan de bank voor het gebruiken van het geld. De looptijd bepaalt de termijn waarin je de lening moet terugbetalen. De uitdaging is het vinden van een lage rente en een looptijd die past bij je leendoel die past binnen je financiële plaatje.

Bij Frisia kun je exact berekenen wat een lening kost met behulp van de wat kost een lening calculator. Een lening afsluiten kan al vanaf 6,6%.

In 3 stappen 90000 euro lenen

Heb je besloten om 90000 euro te lenen, dan kan dat in 3 eenvoudige stappen. Doorloop deze stappen en zorg ervoor dat je grondig te werk gaat. Zodat je snel een passend voorstel ontvangt in je eigen beveiligde mijn-omgeving.

 1. Vergelijk je mogelijkheden en vraag de juiste offerte aan
 2. Ontvang vrijblijvend de offerte in je eigen beveiligde deel van de mijn-omgeving.
 3. Sluit je lening af en ontvang binnen 2 dagen het geld op je rekening

Benieuwd naar je mogelijkheden voor een lening van 90000 euro? Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij gaan direct voor je aan de slag.

Vrijblijvende offerte

Veelgestelde vragen over lening 90000 euro

Wat zijn de maandelijkse afbetalingen voor een lening van 90.000 euro?

De maandelijkse betalingen zijn in grote mate afhankelijk van de gekozen looptijd. Kies je voor een korte looptijd van bijvoorbeeld 60 maanden dan is de maandtermijn hoger dan bij een looptijd van 96 maanden, bij een het leendoel verbouwen of verduurzamen kun je kiezen voor een looptijd tot 180 maanden. Met behulp van deze module “wat kost een lening” kun je exact berekenen hoeveel een lening kost bij een bepaalde looptijd.

Wat zijn de gebruikelijke voorwaarden voor een lening van 90.000 euro?

Aan elke lening zijn voorwaarden verbonden, dat geldt ook voor een lening van 90000 euro. Bij voorwaarden moet je denken aan; minimale en maximale leeftijd, inkomen en leenervaring (BKR). Wanneer je een offerte aanvraagt bekijken wij voor je wat je kunt lenen en bij wie. De beste en voordeligste offerte zetten we binnen 2 uur voor je klaar in je eigen persoonlijke mijn-omgeving.

Welke documentatie moet ik verstrekken om een lening van 90.000 euro aan te vragen?

Voor het afsluiten van een lening hebben we een aantal stukken van u en uw partner nodig. Het gaat om in ieder geval:

 • Legitimatie
 • Salarisstrook
 • Bankafschrift met storting van het salaris
 • Overige stukken zijn afhankelijke van de situatie, denk bijvoorbeeld aan een overzicht van een bestaande lening die moet worden ingelost

Liever een andere lening?

Liever een andere lening dan een keukenlening? Geen probleem ook voor andere doelen kun je een lening bij Frisia afsluiten. Bijvoorbeeld een een grote verbouwing of een auto? Ook dan voorzien wij je graag van een vrijblijvende offerte. Een lening aanvragen is gratis en de vrijblijvende offerte ontvang je binnen 2 uur van ons.

Hoe snel wordt een lening uitbetaald na afsluiten?

Wanneer u van ons het bericht heeft ontvangen dat de bank definitief akkoord is gegaan met uw leningaanvraag, staat het geld binnen 24 uur (op werkdagen) op uw rekening.

John Heijen - Directeur & Financieel expert lenen

Vragen? Vraag het onze financieel expert!

De informatie op deze pagina is gecontroleerd door John Heijen. John is een van de vennoten en financieel expert bij Frisia Financieringen.

Heb je vragen?

088 – 777 2333

Of gebruik hier het contactformulier

Wij staan klaar om al je vragen te beantwoorden

Offerte aanvragen

Wat is de rente van een Persoonlijke lening?

Kredietbedrag Termijnbedrag Debetrente op jaarbasis Jaarlijks kostenpercentage Duur kredietovereenkomst in maanden Totaal door consument te betalen bedrag
€ 75.000 € 844 6,6 % 6,6 % 120 maanden € 101.3417
€ 50.000 € 563 6,6 % 6,6 % 120 maanden € 67.562
€ 30.000 € 345 7,0 % 7,0 % 120 maanden € 41.401
€ 20.000 € 231 7,2 % 7,2 % 120 maanden € 27.832
€ 10.000 € 119 7,9 % 7,9 % 120 maanden € 14.284

Deze tabel/berekening is een richtlijn en je kunt hieraan geen rechten ontlenen. We gaan hierbij uit van de laagste rente die we kunnen aanbieden. De exacte rente hangt af van je persoonlijke omstandigheden en kan variëren. De minimale looptijd is 6 maanden en de maximale looptijd is 180 maanden. De minimale rente is 6,6% en de maximale wettelijke rente is 14% per jaar.