Frisia Financieringen
9.0
1028 mensen geven ons een 9.0

10 jaar rentevast vanaf 6,6%;

 • 125.000 euro lenen

Bij Becam maken we lenen eenvoudig en transparant. Onze online processen zorgen ervoor dat je snel en zonder gedoe een lening kunt afsluiten. We begrijpen dat elke situatie uniek is, en daarom bieden we maatwerkoplossingen die passen bij jouw behoeften.

Waarvoor 65.000 euro lenen?

Een lening van 65.000 euro kan voor diverse doeleinden worden gebruikt. Hieronder enkele veelvoorkomende redenen:

Chalet of recreatiewoning

Een chalet is een grote investering. Het is mogelijk om deze te financieren met een lening van 65000 euro. In de praktijk zien we dat onze klanten de aankoop van een chalet of recreatiewoning financieren met een deel eigen middelen en een deel lening. Dit kan een persoonlijke lening of een doorlopend krediet zijn. Bij Becam bekijken we graag de verschillende mogelijkheden, waarbij een combinatie met eigen middelen of meerdere leenvormen ook kan worden bekeken.

Camper financieren met een lening van 65000 euro

Wil je 65000 euro lenen om een camper aan te schaffen? Bij Becam kun je eenvoudig online leningen vergelijken en afsluiten. Houd rekening met de gebruiksduur en restwaarde van de camper bij het kiezen van de looptijd van je lening. Bij Becam kun je altijd boetevrij aflossen, zodat je flexibel blijft, ook als je de camper verkoopt.

Geld lenen voor een verbouwing

Een grote verbouwing brengt aanzienlijke kosten met zich mee voor materialen en arbeidsloon. Bij Becam kun je een lening van 65000 euro aanvragen om je verbouwingsplannen te realiseren. Kies bijvoorbeeld voor een persoonlijke lening met een looptijd van 180 maanden voor lagere maandlasten.

Persoonlijke lening van 65000 euro

Met een persoonlijke lening van 65.000 euro kies je voor zekerheid: een vaste rente, vaste looptijd en vaste maandtermijnen gedurende de hele looptijd. Dit is ideaal voor leendoelen die langere tijd meegaan, zoals een keuken, verbouwing of verduurzaming van je woning. Bovendien zijn de rente en kosten van een lening voor woningverbetering fiscaal aftrekbaar. Een ander voordeel is dat je bij Becam altijd boetevrij kunt aflossen.

Waarom 65.000 euro lenen bij Becam?

Geld lenen kost geld, dus het is belangrijk om je goed te informeren over de mogelijkheden en kosten. Bij Becam profiteer je van:

 • Online leningen en looptijden vergelijken: Hierdoor krijg je een helder beeld van je mogelijkheden en de kosten van een lening van 65.000 euro.
 • Laagste rentetarieven: Wij hanteren de laagste rente in de Nederlandse markt, waardoor je voordelig kunt lenen.
 • Gratis en snelle offertes: Ontvang binnen 20 minuten een vrijblijvende offerte.
 • Hoge klantwaardering: Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een 9,1.

Wat klanten van ons vinden.

 • 10 "SIMGE DUMAN - Great service"
 • 7 "E - Snel en duidelijk "
 • 10 "Anita - Een wordt heel snel gereageerd op vraag."
Bekijk onze beoordelingen

Lening van 65.000 euro? Dit zijn de maandlasten

De kosten van een lening van 65.000 euro worden bepaald door de rente en de looptijd. De rente is de vergoeding die je betaalt voor het lenen van het geld, en de looptijd bepaalt de periode waarin je de lening terugbetaalt. Het vinden van een lage rente en een passende looptijd is cruciaal. Bij Becam kun je met onze “Wat kost een lening”-calculator exact berekenen wat een lening van 65.000 euro kost. Een lening afsluiten kan al vanaf 6,6%.

In 3 stappen 65.000 euro lenen

Heb je besloten om 65.000 euro te lenen? Volg dan deze drie eenvoudige stappen:

 1. Vergelijk je mogelijkheden en vraag de juiste offerte aan.
 2. Ontvang vrijblijvend de offerte in je beveiligde mijn-omgeving.
 3. Sluit je lening af en ontvang binnen 2 dagen het geld op je rekening.

Benieuwd naar je mogelijkheden voor een lening van 65.000 euro? Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij gaan direct voor je aan de slag.

Vrijblijvende offerte

Veelgestelde vragen over lening 65.000 euro

Hoe kan ik de beste lening van € 65.000 euro lenen?

Door verschillende leningen met elkaar te vergelijken op rentetarieven en voorwaarden. Via Frisia is het mogelijk om leningen te vergelijken en verschillende offertes aan te vragen. De offerte(s) kun je op je gemak bestuderen en je keuze maken.

Wat gebeurt er als ik mijn lening niet kan terugbetalen?

Wanneer je verwacht in de problemen te komen bij de maandelijkse aflossing van je lening, is het verstandig om meteen in contact te treden met ons of de bank. Het liefst voordat de problemen zich openbaren, zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden om betalingsproblemen te voorkomen. Wij kunnen je daarbij ondersteunen en zullen samen met de bank bekijken hoe we hierbij kunnen helpen. Om problemen te voorkomen is tijdig handelen essentieel.

Kan ik € 65.000 euro lenen zonder onderpand?

Ja dat kan, bij Frisia werken we niet met een onderpand en beoordelen wij of je op basis van jouw persoonlijke en financiële gegevens een lening kunt afsluiten. Dit begint met het aanvragen van een vrijblijvende offerte.

Welke documenten zijn nodig om € 65.000 te lenen?

Voor het aanvragen van een lening hebben we een aantal stukken van jou en je eventuele partner nodig. Het gaat om in ieder geval:

 • Legitimatie
 • Salarisstrook
 • Bankafschrift met storting van het salaris
 • Overige stukken zijn afhankelijke van de situatie, denk bijvoorbeeld aan een overzicht van een bestaande lening die moet worden ingelost

Kan ik de lening vervroegd aflossen zonder boete?

Bij alle leningen via Frisia Financieringen mag je boetevrij (extra) aflossen.

Boetevrij aflossen betekent dat je extra geld kunt aflossen op je lening zonder extra kosten of boetes te betalen. Dit kan aantrekkelijk zijn als je extra geld hebt en je jouw persoonlijke lening sneller wilt afbetalen dan gepland. Dit kan je geld besparen op de totale rentekosten van je lening en je helpen om eerder schuldenvrij te zijn.

John Heijen - Directeur & Financieel expert lenen

Vragen? Vraag het onze financieel expert!

De informatie op deze pagina is gecontroleerd door John Heijen. John is een van de vennoten en financieel expert bij Frisia Financieringen.

Heb je vragen?

088 – 777 2333

Of gebruik hier het contactformulier

Wij staan klaar om al je vragen te beantwoorden

Offerte aanvragen

Wat is de rente van een Persoonlijke lening?

Kredietbedrag Termijnbedrag Debetrente op jaarbasis Jaarlijks kostenpercentage Duur kredietovereenkomst in maanden Totaal door consument te betalen bedrag
€ 75.000 € 858 6,9 % 6,9 % 120 maanden € 103.317
€ 50.000 € 570 6,6 % 6,6 % 120 maanden € 68.431
€ 30.000 € 345 6,7 % 6,7 % 120 maanden € 41.241
€ 20.000 € 233 7,1 % 7,1 % 120 maanden € 27.988
€ 10.000 € 119 7,9 % 7,9 % 120 maanden € 14.284

Deze tabel/berekening is een richtlijn en je kunt hieraan geen rechten ontlenen. We gaan hierbij uit van de laagste rente die we kunnen aanbieden. De exacte rente hangt af van je persoonlijke omstandigheden en kan variëren. De minimale looptijd is 6 maanden en de maximale looptijd is 180 maanden. De minimale rente is 6,6% en de maximale wettelijke rente is 14% per jaar.