Frisia Financieringen
9.0
1028 mensen geven ons een 9.0

Defam verlaagd rente naar 3,5% in oktober 2020

John Heijen - Directeur & Financieel expert lenen Bijgewerkt: 26 oktober 2020

26-10-2020

Defam heeft op vrijdag 23 oktober 2020 haar rente voor consumptieve kredieten verlaagd.

De laagste rente voor consumptieve kredieten bedraagt momenteel 3,5% en is beschikbaar voor persoonlijke leningen vanaf €50.000,-. Vanaf een lening van €25.000,- is een rente van 3,7% beschikbaar.

Interbank volgt 27 oktober 2020

In navolging van Defam heeft Interbank ook aangekondigd haar rente te verlagen. De renteverlaging van Interbank zal vanaf 27 oktober 2020 doorgevoerd worden.

Standaard de laagste rente

Persoonlijke leningen van Defam en Interbank die zijn afgesloten na 23 (Defam) of 27 oktober 2020 (Interbank) krijgen standaard de laagste rente. Klanten die voor de wijzigingsdatums een lening hebben aangevraagd kunnen overwegen om hun lening over te sluiten. Op die manier kunnen ook bestaande kanten gebruikmaken van de laagste rentes voor persoonlijke leningen.

 

John Heijen

John is een van de vennoten en financieel expert binnen Frisia Financieringen. Naast het begeleiden van complexe financieringsvraagstukken houdt hij zich bezig met de dagelijkse leiding van de onderneming. Samen met het team verwerkt John direct jouw lening aanvraag zodat wij binnen enkele uren de gewenste offerte(s) voor je klaar kunnen zetten in de beveiligde mijn-omgeving. Zodat jij deze op je gemak kunt bekijken.

“Zoekt je naar een financiering voor jouw 2e woning, verbouwing of een bedrijfskrediet? John denkt met je mee en zoekt naar de best passende financiering.

Werkt in de financiële dienstverlening sinds  2000
Functie  Directeur & Financieel expert lenen
Opleidingen  MBO & relevante vakdiploma’s waaronder consumptief   krediet en hypotheken.
Specialisatie  Geld lenen, hypotheken en zakelijk krediet
Hobby’s   Wielrennen en reizen