• 10 jaar rentevast v.a. 3,5%
  • Vrijblijvende offerte
  • Online werkwijze
  • +5150 tevreden klanten
Mijn Frisia
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Extra geld lenen

Heeft u een lopende lening en wilt u extra geld lenen? Dat kan door gratis een nieuwe lening aan te vragen met een hogere limiet. U krijgt daarmee meer financiële ruimte. Bij veel van onze kredietaanbieders betaalt u een lagere rente zodra de kredietlimiet hoger is, ook als u niet tot de limiet heeft geleend profiteert u dan van een lagere rente.

Wat kunt u extra lenen?

Bent u benieuwd hoeveel u extra kunt lenen met uw inkomen? Met de maximale lening berekening van Frisia Financieringen krijgt u een indicatie wat u maximaal kunt lenen. De berekeningsmodule kunt u hier rechts op de pagina invullen. Wilt u exact weten wat u kunt lenen dan raden wij u aan een vrijblijvende offerte aan te vragen bij Frisia Financieringen u krijgt dan een offerte met uw exacte mogelijkheden.

Let op dat deze is gebaseerd op de door u ingevulde gegevens en nog geen definitief akkoord is voor uitbetaling door de financieringsmaatschappij. Hiervoor dient u eerst nog stukken aan te tonen welke door ons worden gecontroleerd en doorgezonden aan de financieringsmaatschappij voor een finaal akkoord.

Hoe werkt het het aanvragen van een offerte?

U wilt extra geld lenen. Met de offerte module kunt u bij Frisia Financieringen geheel vrijblijvend offertes aanvragen bij verschillende kredietaanbieders waarvoor Frisia Financieringen bemiddelt. Bij het te lenen bedrag vult u de hoogte van uw huidige lening in, plus het bedrag dat u extra wilt lenen. Daarna maakt u ook zelf de keuze welke leningvorm u wenst en welk maandbedrag u wilt betalen. Lees meer over onze werkwijze.