• 10 jaar rentevast v.a. 3,5%
  • Vrijblijvende offerte
  • Online werkwijze
  • +5150 tevreden klanten
Mijn Frisia
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Vraag een vrijblijvende offerte aan

Extra geld lenen

Heeft u een lopende lening en wilt u extra geld lenen? Dat kan door gratis een nieuwe lening aan te vragen met een hogere limiet. U krijgt daarmee meer financiële ruimte. Bij veel van onze kredietaanbieders betaalt u een lagere rente zodra de kredietlimiet hoger is, ook als u niet tot de limiet heeft geleend profiteert u dan van een lagere rente.

Wat kunt u extra lenen?

Bent u benieuwd hoeveel u extra kunt lenen met uw inkomen? Met de maximale lening berekening van Frisia Financieringen krijgt u een indicatie wat u maximaal kunt lenen. De berekeningsmodule kunt u hier rechts op de pagina invullen. Wilt u exact weten wat u kunt lenen dan raden wij u aan een vrijblijvende offerte aan te vragen bij Frisia Financieringen u krijgt dan een offerte met uw exacte mogelijkheden.

Let op dat deze is gebaseerd op de door u ingevulde gegevens en nog geen definitief akkoord is voor uitbetaling door de financieringsmaatschappij. Hiervoor dient u eerst nog stukken aan te tonen welke door ons worden gecontroleerd en doorgezonden aan de financieringsmaatschappij voor een finaal akkoord.

Hoe werkt het het aanvragen van een offerte?

U wilt extra geld lenen. Met de offerte module kunt u bij Frisia Financieringen geheel vrijblijvend offertes aanvragen bij verschillende kredietaanbieders waarvoor Frisia Financieringen bemiddelt. Bij het te lenen bedrag vult u de hoogte van uw huidige lening in, plus het bedrag dat u extra wilt lenen. Daarna maakt u ook zelf de keuze welke leningvorm u wenst en welk maandbedrag u wilt betalen. Lees meer over onze werkwijze.