Let op! Geld lenen kost geld.
  • Geen afsluit- of advieskosten
  • Gratis offerte
  • Volledig online
  • +8020 tevreden klanten
088 777 23 33

Goedkoop lenen doe je bij Frisia Financieringen

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Goedkoop lenen

Wanneer u geld wilt lenen; dan het liefst zo goedkoop mogelijk uiteraard. Dat lijkt ons logisch en daar helpen wij u dan ook graag bij. Wanneer is geld lenen goedkoop? Bij Frisia geldt dat wij altijd op zoek gaan naar het voordeligste aanbod en de goedkoopste rente die wij u kunnen aanbieden. En wij rekenen voor onze dienstverlening geen kosten. Zo houden we de kosten voor geld lenen zo laag mogelijk en kunt u echt goedkoop lenen!

Verdienen wij dan niets? Nee, dat is gelukkig niet het geval, wij bemiddelen u naar de goedkoopste lening en ontvangen hiervoor een provisie van de bank waar uw lening wordt ondergebracht.

Sinds velen jaren bemiddelt Frisia bij het lenen van geld. Wij doen dit op basis van execution only, of te wel, zonder advisering. U als klant bepaalt bij ons alles zelf. Alles? Nou bijna alles. Of u goedkoop kunt lenen hangt af van uw persoonlijke en financiële situatie. En die wordt beoordeeld door de financieringsmaatschappij, zij hebben dus altijd het laatste woord.

Hoe kunt u zo goedkoop mogelijk lenen? Begin altijd met het bepalen van uw wensen en bepaal of u een persoonlijke lening, een doorlopend krediet of een WOZ Krediet wenst. Bij Frisia kunt u vervolgens in 2 minuten een vrijblijvende offerte bij meerdere banken aanvragen. Ons proces is zo gemaakt dat wij u daarna per email informeren over uw leenmogelijkheden.

Wilt u weten of u goedkoop geld kunt lenen? Vraag dan gratis en vrijblijvend één of meerdere offertes aan.