• 10 jaar rentevast v.a. 3,6%
  • Vrijblijvende offerte
  • Online werkwijze
  • +5150 tevreden klanten
Inloggen mijn Frisia

Goedkoop lenen doe je bij Frisia Financieringen

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Goedkoop lenen

Wanneer u geld wilt lenen; dan het liefst zo goedkoop mogelijk uiteraard. Dat lijkt ons logisch en daar helpen wij u dan ook graag bij. Maar wanneer kunt u goedkoop lenen? Bij Frisia geldt dat wij altijd op zoek gaan naar het voordeligste aanbod en de goedkoopste rente die wij u kunnen aanbieden. En wij rekenen voor onze dienstverlening geen kosten. Zo houden we de kosten voor geld lenen zo laag mogelijk en kunt u echt zo goedkoop mogelijk lenen!

Verdienen wij dan niets? Nee, dat is gelukkig niet het geval, wij bemiddelen u naar de goedkoopste lening en ontvangen hiervoor een provisie van de bank waar uw lening wordt ondergebracht.

Sinds velen jaren bemiddelt Frisia bij het lenen van geld. Wij doen dit op basis van execution only, of te wel, zonder advisering. U als klant bepaalt bij ons alles zelf. Alles? Nou bijna alles. Of u goedkoop kunt lenen hangt af van uw persoonlijke en financiële situatie. En die wordt beoordeeld door de financieringsmaatschappij, zij hebben dus altijd het laatste woord.

Maar waarom dan een lening aanvragen bij Frisia?

  1. Allereerst omdat een offerte aanvragen gratis en vrijblijvend is. Een offerte aanvragen is de eerste stap om te komen tot de juiste invulling van uw financieringsbehoefte.
  2. Zodra u een offerte aanvraag heeft ingediend gaan wij voor u na waar u het goedkoopste zou kunnen lenen. U ontvangt de offerte – of meerdere offertes als u dat wenst – per email.
  3. En omdat voor velen het afsluiten van een lening geen alledaagse bezigheid is, is het van belang dat u de tijd neemt om de offerte “het aanbod” te bestuderen. Mocht u over de offerte vragen hebben dan kunt u altijd contact met onze klantenservice opnemen.
  4.  Wanneer de offerte past en naar wens is kunt u overgaan tot ondertekening. Als u de offerte aan ons retourneert zorgen wij voor de verdere afhandeling. Deze fase neemt in de regel nog 2 werkdagen in beslag.

Hoe kunt u zo goedkoop mogelijk lenen?

Begin altijd met het bepalen van uw wensen en bepaal of u een persoonlijke lening, een doorlopend krediet of een WOZ Krediet wenst. Door onze samenwerking met gespecialiseerde consumptief krediet banken kunnen wij u de laagste rentetarieven in de markt bieden. De exacte rente die wij u kunnen bieden hangt zoals eerder vermeld nog wel af van u persoonlijke en financiële situatie.

Wilt u weten of u goedkoop geld kunt lenen? Vraag dan gratis en vrijblijvend één of meerdere offertes aan. Zoals gezegd verplicht u dat tot niets!