• 10 jaar rentevast v.a. 3,5%
  • Vrijblijvende offerte
  • Online werkwijze
  • +5150 tevreden klanten
Mijn Frisia
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Vraag een vrijblijvende offerte aan

Goedkoop lenen

Wanneer u geld wilt lenen; dan het liefst zo goedkoop mogelijk uiteraard. Dat lijkt ons logisch en daar helpen wij u dan ook graag bij. Maar wanneer kunt u goedkoop lenen? Bij Frisia geldt dat wij altijd op zoek gaan naar het voordeligste aanbod en de goedkoopste rente die wij u kunnen aanbieden. En wij rekenen voor onze dienstverlening geen kosten. Zo houden we de kosten voor geld lenen zo laag mogelijk en kunt u echt zo goedkoop mogelijk lenen!

Verdienen wij dan niets? Nee, dat is gelukkig niet het geval, wij bemiddelen u naar de goedkoopste lening en ontvangen hiervoor een provisie van de bank waar uw lening wordt ondergebracht.

Sinds velen jaren bemiddelt Frisia bij het lenen van geld. Wij doen dit op basis van execution only, of te wel, online geld lenen zonder advisering. U als klant bepaalt bij ons alles zelf. Alles? Nou bijna alles. Of u goedkoop kunt lenen hangt af van uw persoonlijke en financiële situatie. En die wordt beoordeeld door de financieringsmaatschappij, zij hebben dus altijd het laatste woord.

Maar waarom dan een lening aanvragen bij Frisia?

  1. Allereerst omdat een offerte aanvragen gratis en vrijblijvend is. Een offerte aanvragen is de eerste stap om te komen tot de juiste invulling van uw financieringsbehoefte.
  2. Zodra u een offerte aanvraag heeft ingediend gaan wij voor u na waar u het goedkoopste zou kunnen lenen. U ontvangt de offerte – of meerdere offertes als u dat wenst – per email.
  3. En omdat voor velen het afsluiten van een lening geen alledaagse bezigheid is, is het van belang dat u de tijd neemt om de offerte “het aanbod” te bestuderen. Mocht u over de offerte vragen hebben dan kunt u altijd contact met onze klantenservice opnemen.
  4.  Wanneer de offerte past en naar wens is kunt u overgaan tot ondertekening. Als u de offerte aan ons retourneert zorgen wij voor de verdere afhandeling. Deze fase neemt in de regel nog 2 werkdagen in beslag.

Hoe kunt u zo goedkoop mogelijk lenen?

Begin altijd met het bepalen van uw wensen en bepaal of u een persoonlijke lening, een doorlopend krediet of een WOZ Krediet wenst. Door onze samenwerking met gespecialiseerde consumptief krediet banken kunnen wij u de laagste rentetarieven in de markt bieden. De exacte rente die wij u kunnen bieden hangt zoals eerder vermeld nog wel af van u persoonlijke en financiële situatie.

In 4 stappen naar een goedkope lening

Het goedkoop geld lenen is over het algemeen verdeeld in een 4-tal stappen. Heeft u al ervaring met het lenen van geld of wilt u een bestaande lening oversluiten dan is het altijd mogelijk om 1 of meerdere stappen over te slaan. De stappen zijn grofweg als volgt ingedeeld:

1. Lening berekenen

Deze stap geeft antwoord op de vraag; hoeveel kunt u lenen? Met behulp van een online tool kunt u op de site van Frisia berekenen wat u maximaal kunt lenen. Valt het gewenste kredietbedrag hier binnen dan kunt u naar stap 2. Zit u op of net over de grens dan kunt u altijd een beroep op ons doen voor een stukje maatwerk, daar zijn we goed in!

2. Lening vergelijken

Online kunt u verschillende bedragen, leenvormen en looptijden met elkaar vergelijken. De vergelijking geeft per bedrag, vorm en looptijd aan wat de mogelijkheden zijn qua rente en maandtermijn. Hier vindt u de lening die bij u past!

3. Lening aanvragen

De volgende stap is een vrijblijvende offerte opvragen die past bij u persoonlijke situatie. Door het invullen van het aanvraagformulier geeft u ons opdracht om de beste offerte voor u op te vragen. De offerte zetten wij, binnen 2 uur, voor u klaar in uw eigen beveiligde mijn-omgeving.

4. Lening afsluiten

Tijd om een keuze te maken! Wanneer onze offerte u bevalt, kunt u deze ondertekenen en uw lening afsluiten in de beveiligde mijn-omgeving. Binnen 2 werkdagen, na het aantonen van enkele bewijsstukken, volgt de uitbetaling van de lening.

Wilt u weten of u goedkoop geld kunt lenen? Vraag dan gratis en vrijblijvend één of meerdere offertes aan. Zoals gezegd verplicht u dat tot niets!