Frisia Financieringen
9.0

841 mensen geven ons een 9.0

BNP en Defam opnieuw Moneyview winnaar

18-03-2021

BNP Paribas en Defam MoneyView ProductRating Consumptief Krediet 2021

Jaarlijks wordt door Moneyview onderzoek gedaan naar consumptief krediet, de uitkomsten van dit onderzoek worden gepubliceerd in een rapport. Op 15 maart 2021 is het nieuwste onderzoek gepubliceerd. Bij het onderzoek naar consumptief krediet richt Moneyview zich op trends in de consumptief krediet markt en daarnaast worden de verschillende consumptief krediet aanbieders met elkaar vergeleken.

Bij de vergelijking en beoordeling van de consumptief krediet aanbieders wordt er een productscore gegeven voor de kredietaanbieder met de beste prijs en de aanbieder met de beste voorwaarden. Er zijn voor een kredietaanbieder een maximale score van 5 sterren te behalen.

Persoonlijke lening met de beste prijs

Om de prijsanalyse tussen de verschillende aanbieders objectief te beoordelen worden de aanbieders vergeleken met een persoonlijke lening van 60 maanden die zij kunnen aanbieden.

Bij de kredietaanbieders die de maximale score van 5 sterren behalen komt Defam dit jaar voor de vierde keer op rij als winnaar uit de bus. Defam wordt door Moneyview geroemd om de prijstelling van de persoonlijke lening Defam Premium. Bij deze beoordeling op prijs kwam naar voren dat over de onderzochte periode, Defam zich structureel in de top 3 bevindt van de aanbieders met de laagste gemiddelde rente.

Het is niet mogelijk voor een consument om een lening direct bij Defam af te sluiten, hiervoor werkt Defam met een geselecteerd aantal bemiddelaars. Deze bemiddelaars voldoen aan de door Defam gestelde kwaliteitseisen.

Persoonlijke lening met de beste voorwaarden

Bij de kredietaanbieders met een persoonlijke lening met de beste voorwaarden, komt dit jaar BNP Paribas wederom sterk naar voren. Evenals vorig jaar benadrukt de jury van Moneyview dat de Persoonlijke Lening van BNP Paribas sterk is in flexibiliteit. Zo kun je bij het afsluiten van de Persoonlijke Lening zelf bepalen op welke dag in de maand je wilt betalen, ook kun je boetevrij extra aflossen en vervolgens je maandtermijn verlagen.

John Heijen

John is een van de vennoten en financieel expert binnen Frisia Financieringen. Naast het begeleiden van complexe financieringsvraagstukken houdt hij zich bezig met de financiële kant van de onderneming. "Zoekt u naar een financiering voor uw 2e woning, verbouwing of een bedrijfskrediet? John denkt met u mee en zoekt naar de best passende financiering.