Frisia Financieringen
9.0
1029 mensen geven ons een 9.0

Wet op het financieel toezicht (Wft) Certificering

Wft Certificering

Wft certificering, een externe onafhankelijke partij om financiële dienstverleners te beoordelen voor het wel of niet toekennen van een Wft certificaat. Alle financiële organisaties moeten zich houden aan Wet op het financieel toezicht, afgekort Wft. Dus ook kredietverstrekkers en -bemiddelaars. Frisia Financieringen is in bezit van het Wft certificaat en onze medewerkers beschikken over alle benodigde diploma’s.

Als een organisatie Wft gecertificeerd is betekent dat dat de financiële dienstverlener aan alle gestelde eisen van de Wft voldoet. De aanbieder is vakbekwaam, geeft helder en passend financieel advies of bemiddelt en biedt financiële zekerheid. U leent bij deze partijen dus veilig geld; de Wet op het financieel toezicht is opgemaakt om consumenten te beschermen tegen malafide kredietverstrekkers. Elke consument moet veilig en verantwoord geld kunnen lenen.

Wat doet Wft certificering?

Als consument heeft u niet dagelijks te maken met het afsluiten van een hypotheek, pensioen, verzekering of lening. Daarnaast is het voor sommigen lastige materie en zien ze door de bomen het bos niet meer. Vaak wordt een financieel adviseur ingeschakeld omdat hij kennis heeft van zaken en regelgeving, wat bijvoorbeeld belastingvoordeel op kan leveren (geld lenen met een persoonlijke lening voor verbetering van de eigen woning). Als de adviseur in bezit is van het Wft certificaat weet u zeker dat uw financiële zaken in goede, betrouwbare handen zijn.

Wilt u zelf online geld lenen bij een kredietverstrekker of -bemiddelaar dan leent u veilig geld als de organisatie in bezit is van de Wft certificering. Zij voldoen aan alle gestelde eisen voor het verstrekken van of bemiddelen in consumptief krediet. U leent geld zonder verborgen kosten, u krijgt duidelijke en passend advies en nog belangrijker: u leent wat past bij uw persoonlijke omstandigheden.

Contactgegevens Wft Certificering

Voor meer informatie over WFT verwijzen wij u graag naar de website www.wftcertificering.nl.

SVC Compliance B.V.
Prinses Marielaan 1
3818 HL  Amersfoort

033 – 4331 557
compliance@svcgroep.nl