• 10 jaar rentevast v.a. 3,6%
 • Vrijblijvende offerte
 • Online werkwijze
 • +5150 tevreden klanten
Inloggen mijn Frisia

Geld lenen? Vergelijk zelf de beste lening en bespaar direct

Geld lenen tegen de beste voorwaarden! Maak gebruik van de vergelijkingsmogelijkheden die Frisia biedt. Dankzij onze exclusieve samenwerking met 5 gespecialiseerde kredietbanken kunnen wij u de laagste rentetarieven van de markt bieden. Maak uw vergelijking en ontdek het zelf !!

Geld lenen? Vergelijk de beste lening!

Wilt u geld lenen en bent u op zoek naar de goedkoopste lening? Dan bent u bij ons aan het juiste adres, Frisia Financieringen is de specialist in geld lenen. Dankzij onze exclusieve samenwerking met 5 gespecialiseerde kredietbanken kunnen wij de laagste rentetarieven van de markt bieden. U kunt bij ons verantwoord geld lenen, tegen goede voorwaarden en de laagste rente. Onze werkwijze is zo ingericht dat u volledig online zelf kunt bepalen wat u wilt lenen en tegen welke voorwaarden. Hoe dat in zijn werk gaat? Wij leggen het u stap voor stap uit.

Geld lenen; binnen 24 uur inzicht in uw mogelijkheden

Bij Frisia Financieringen kunt u volledig online een gratis offerte voor een lening aanvragen. Het proces om geld te kunnen lenen is zo ingericht dat u alles volledig zelf kunt bepalen. Zo kunt u;

 1. Zelf berekenen wat u kunt lenen met de maximale leenberekening “wat kan ik lenen?”
 2. De leningen, rentepercentages en maandtermijn van de verschillende banken in één overzicht met elkaar vergelijken
 3. Gratis en vrijblijvende een offerte aanvragen door het aanvraagformulier in te vullen, dit kost u 2 minuten
 4. U ontvangt van ons toegang tot uw persoonlijke “mijn-omgeving”. Hier staan u offertes voor u klaar
 5. Staat het juiste aanbod er voor u bij? Dan kunt u de gevraagde stukken (onder andere een loonstrook) uploaden. Na controle wordt het geld binnen 2 werkdagen aan u overgemaakt.

Wat kost het? Geld lenen zonder afsluitkosten

Geld lenen kost geld, u betaalt namelijk rente over de geleende som. Maar let ook bij het vergelijken van uw mogelijkheden goed op of u extra kosten moet betalen. Bij Frisia Financieringen kunt u geld lenen zonder bijkomende kosten zoals advieskosten. Dit betekent dat wij geen bijkomende kosten in rekening brengen voor het bemiddeling in de lening.

Lening vergelijken en dan lenen zonder advies of tussenkomst van callcenters

Wij bemiddelen voor u zonder voorafgaand advies, deze vorm van dienstverlening heet ‘execution only’. Het op deze wijze afsluiten van een lening is alleen geschikt voor consumenten die over voldoende kennis en ervaring beschikken met betrekking tot financiële producten en meer specifiek het lenen van geld en om zelfstandig een lening te kunnen kiezen. Meer weten over onze werkwijze? Bekijk dan deze pagina.

Een bestaande lening oversluiten, kan dat?

Dit kan zeker en bij de wat oudere bestaande leningen (bijvoorbeeld leningen die al 18 maanden of langer lopen) kan het voordeel echt aanzienlijk zijn. Het goedkoper maken van bestaande leningen is vaak eenvoudiger als u denkt. U geeft bij ons aan wat u aan lening(en) heeft uitstaan en wij gaan op zoek naar de laagste rente. Wij verlagen de rente op uw lening en u lost u lening sneller af. Dit kan zo maar duizenden euro’s schelen.

Let op! De verborgen of vergeten leningen noemen wij dat. Wat vaak vergeten wordt en wel degelijk lenen betreft zijn de roodstanden op de betaalrekening, creditcard uitgaven die in maandelijkse termijn worden terugbetaald en koop op afbetaling bij bijvoorbeeld Wehkamp. Hier betaalt u vaak een nog hogere rente aan als bij de (groot)banken, het verschil met de rentes van Frisia is hier vaak het grootst. Of te wel het loont om deze “leningen” mee te nemen en over te sluiten. Bent u benieuwd naar het voordeel wat wij kunnen bieden? Neem de proef op de som en vergelijk de mogelijkheden bij Frisia. Dit verplicht u tot niets maar geeft wel direct inzicht in de besparingsmogelijkheden. Wij zijn u graag van dienst!

Waarom Frisia Financieringen

 • Vrijblijvend inzicht in uw mogelijkheden met offertes op maat
 • Unieke samenwerking met kredietbanken die de laagste rentetarieven en gunstige voorwaarden bieden
 • U beslist zelf over uw nieuwe lening, wij geven u geen advies. U bepaalt wat u wilt lenen tegen welke voorwaarden.
 • Bekijk uw mogelijkheden in de persoonlijke “mijn omgeving” en bepaal zelf u vervolgstappen. Wij begeleiden u stap voor stap naar de beste lening.
 • Heeft u vragen of wilt u iets overleggen? Dat kan altijd wij staan 7 dagen per week voor u klaar. Dus aarzel niet en mail of bel ons gerust!
 • Onze klanten beoordelen onze dienstverlening gemiddeld met een 8,9 – bekijk de “klant beoordelingen” hier.

Tarieven Persoonlijke lening

kredietbedragtermijnbedragdebetrente op jaarbasisjaarlijks kostenpercentageduur kredietovereenkomst in maandentotaal te betalen bedrag
€ 50.000 € 498 3,6% 3,6% 120 maanden € 59.722
€ 40.000 € 400 3,8% 3,8% 120 maanden € 47.996
€ 30.000 € 301 3,9% 3,9% 120 maanden € 36.161
€ 20.000 € 205 4,4% 4,4% 120 maanden € 24.168
€ 10.000 € 106 5,1% 5,1% 120 maanden € 12.719

Deze berekening is een richtlijn en u kunt hieraan geen rechten ontlenen. We gaan hierbij uit van de laagste rente die we u kunnen aanbieden. De exacte rente hangt af van uw persoonlijke omstandigheden en kan variëren. Bereken hier hoeveel u kunt lenen. De minimale looptijd is 6 maanden en de maximale looptijd is 120 maanden. De minimale rente is 3,6% en de maximale wettelijke rente is 14% per jaar.