Let op! Geld lenen kost geld.
 • 10 jaar rentevast v.a. 3,9%
 • Vrijblijvende offerte
 • Volledig online
 • +4700 tevreden klanten
Inloggen mijn Frisia

Geld lenen zonder bijkomende kosten! Dat kan bij Frisia

Geld lenen

Wilt u geld lenen en bent u op zoek naar de goedkoopste lening? Dan bent u bij ons aan het juiste adres, Frisia Financieringen is de specialist in geld lenen. Dankzij onze exclusieve samenwerking met gespecialiseerde kredietbanken kunnen wij de laagste rentetarieven van de markt bieden. U kunt bij ons verantwoord geld lenen, tegen goede voorwaarden en de laagste rente. Onze werkwijze is zo ingericht dat u volledig online zelf kunt bepalen wat u wilt lenen en tegen welke voorwaarden. Hoe dat in zijn werk gaat? Wij leggen het u stap voor stap uit.

Geld lenen; volledig online en transparant

Bij Frisia Financieringen kunt u volledig online een offerte voor een lening aanvragen. Het proces om geld te kunnen lenen is zo ingericht dat u alles volledig zelf kunt bepalen. Zo kunt u;

 1. Zelf berekenen wat u kunt lenen met de maximale leenberekening
 2. De verschillende leenvormen bekijken en vergelijken met behulp van deze module
 3. De rentepercentages en maandtermijn van de verschillende banken in één overzicht met elkaar vergelijken
 4. Wilt u meerdere offertes aanvragen zodat u deze op uw gemak thuis kunt bestuderen? Geen probleem, met behulp van onze offerte module kunt u meerdere offertes aanvragen door deze aan te klikken.
 5. De offerte(s) worden per mail of per post naar u verzonden.

Maar wat kost het? Geld lenen zonder afsluitkosten

Geld lenen kost geld, u betaalt namelijk rente over de geleende som. Maar let ook bij het kiezen van een goedkope lening goed op of u extra kosten moet betalen. Bij Frisia Financieringen kunt u geld lenen zonder afsluitkosten en advieskosten. Dit betekent dat wij geen bijkomende kosten in rekening brengen voor het bemiddeling in de lening. Bent u benieuwd onder welke voorwaarden en tegen welk rentepercentage u geld kunt lenen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan bij Frisia Financieringen. Wij zoeken graag voor u uit hoe voordelig u kunt lenen.

Lenen zonder advies of tussenkomst van callcenters

Wij bemiddelen voor u zonder voorafgaand advies, deze vorm van dienstverlening heet ‘execution only’. Het op deze wijze afsluiten van een lening is alleen geschikt voor consumenten die over voldoende kennis en ervaring beschikken met betrekking tot financiële producten en meer specifiek het lenen van geld en om zelfstandig een lening te kunnen kiezen. U kunt volledig online een offerte aanvragen, u ontvangt van ons het meest voordelige aanbod per mail.

Hoe werkt het?

 1. U kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Dit kost u slechts enkele minuten van uw tijd. Vult het aanvraagformulier in, bepaal hoeveel u wilt lenen en welke productvorm u wenst en klik op versturen.
 2. Zodra wij de aanvraag hebben ontvangen gaan wij het werk. Wij gaan ‘shoppen’ langs alle banken waar wij mee samenwerken, totdat wij het beste aanbod voor u hebben gevonden.
 3. De offerte wordt vervolgens per mail aan u gestuurd. U kunt de offerte vervolgens uitvoerig bekijken en bestuderen. Heeft u nog vragen? Geen probleem wij beantwoorden deze graag per mail of telefonisch.
 4. Bent u er uit en wilt u akkoord gaan? Onderteken de offerte en stuur deze tezamen met de benodigde stukken (waaronder salarisstrook e.d.) aan ons retour per mail of per post.
 5. Na ontvangst controleren wij de stukken en sturen deze door aan de bank. In de regel ontvangt u binnen 2 dagen het geld op uw rekening.

Door onze volledig online werkwijze en unieke samenwerking met gespecialiseerder kredietbanken zijn wij in staat om de allerlaagste rentetarieven te bieden aan onze klanten. Neem vrijblijvende de proef op de som en u zult zien dat wij een lagere rente bieden als bij de reguliere (groot)banken.

Een bestaande lening oversluiten, kan dat?

Dit kan zeker en bij de wat oudere bestaande leningen (bijvoorbeeld leningen die al 18 maanden of langer lopen) kan het voordeel echt aanzienlijk zijn. Het goedkoper maken van bestaande leningen is vaak eenvoudiger als u denkt. U geeft bij ons aan wat u aan lening(en) heeft uitstaan en wij gaan op zoek naar de laagste rente. Wij verlagen de rente op uw lening en u lost u lening sneller af. Dit kan zo maar duizenden euro’s schelen.

Let op! De verborgen of vergeten leningen. Wat vaak vergeten wordt en wel degelijk een lening betreft zijn de roodstanden op de betaalrekening, creditcard uitgaven die in maandelijkse termijn worden terugbetaald en koop op afbetaling bij bijvoorbeeld Wehkamp. Hier betaalt u vaak een nog hogere rente aan als bij de (groot)banken, het verschil met de rentes van Frisia is hier vaak het grootst. Of te wel het loont om deze “leningen” mee te nemen en over te sluiten. Bent u benieuwd naar het voordeel wat wij kunnen bieden? Neem de proef op de som en vraag een vrijblijvende offerte bij ons aan. Dit verplicht u tot niets maar geeft wel direct inzicht in de besparingsmogelijkheden. Wij zijn u graag van dienst!

Vanaf welke rente kun je lenen bij Frisia?

Let op! Geld lenen kost geld. Dit is niets voor niets de slogan, verantwoord lenen dat is waar het uiteindelijk om gaat. Verantwoord betekent in onze beleving dat u een bedrag leent wat u comfortabel terug kunt betalen. Elementen die hier naar onze mening essentieel zijn is de looptijd en de hoogte van de rente. De looptijd van de lening moet aansluiten het bestedingsdoel en hoe lager de rente hoe eerder u klaar bent met betalen.

Profiteer van onze unieke online werkwijze waardoor wij de kosten voor het lenen van geld zo laag mogelijk houden. Wij presenteren u altijd de laagst mogelijke rente die wij u kunnen aanbieden. Hoe laag deze is hangt af van uw persoonlijke en financiële situatie. Helemaal onder aan deze pagina treft u een overzicht met de laagste rentes die Frisia u op dit moment zou kunnen aanbieden.

Wij zouden u graag een persoonlijke en vrijblijvende offerte aanbieden – weten welke rente wij u kunnen bieden – vul dan ons aanvraagformulier in.

Waarom Frisia Financieringen

Door het ruime aanbod van verschillende aanbieders kan het lastig zijn om de goedkoopste lening te vinden. Frisia Financieringen kent drie verschillende vormen van geld lenen: een Doorlopend krediet, Persoonlijke lening en WOZ-krediet. Op onze website vindt u informatie over deze leningen en kunt u zelf online één of meerdere vrijblijvende offertes aanvragen. Wij werken volledig online en bieden u de mogelijkheid om vrijblijvend een offerte aan te vragen zodat u inzicht kunt krijgen in uw mogelijkheden. Dit verplicht u tot niets!

Onze voordelen:

 • Volledig online werkwijze
 • Vrijblijvend inzicht in uw mogelijkheden met een offerte op maat
 • Unieke samenwerking met kredietbanken die de laagste rentetarieven en gunstige voorwaarden bieden
 • U beslist zelf over uw nieuwe lening, wij geven u geen advies. U bepaalt wat u wilt lenen tegen welke voorwaarden. Wij bemiddelen voor de laagst mogelijke rente
 • Wij rekenen geen extra bijkomende kosten voor het bemiddelen in leningen. Onze beloning bestaat uit een doorlopende provisie die door de geldvertrekker betaalt wordt.
 • Heeft u vragen of wilt u iets overleggen? Dat kan altijd wij staan 7 dagen per week voor u klaar. Dus aarzel niet en mail of bel ons gerust!
 • Onze klanten beoordelen onze dienstverlening gemiddeld met een 8,9 – bekijk de “klant beoordelingen” hier.

Tarieven Persoonlijke lening

kredietbedragtermijnbedragdebetrente op jaarbasisjaarlijks kostenpercentageduur kredietovereenkomst in maandentotaal te betalen bedrag
€ 50.000 € 502 3,9% 3,9% 120 maanden € 60.269
€ 40.000 € 402 3,9% 3,9% 120 maanden € 48.215
€ 30.000 € 301 3,9% 3,9% 120 maanden € 36.161
€ 20.000 € 205 4,4% 4,4% 120 maanden € 24.168
€ 10.000 € 106 5,1% 5,1% 120 maanden € 12.719

Deze berekening is een richtlijn en u kunt hieraan geen rechten ontlenen. We gaan hierbij uit van de laagste rente die we u kunnen aanbieden. De exacte rente hangt af van uw persoonlijke omstandigheden en kan variëren. De minimale looptijd is 6 maanden en de maximale looptijd is 120 maanden. De minimale rente is 3,9% en de maximale wettelijke rente is 14% per jaar.