Frisia Financieringen
9.0
1028 mensen geven ons een 9.0
  • Goedkoop lenen
  • Lening of krediet
  • Vragen

Goedkoper lenen bij Frisia

Hoe werkt het als u een lening wilt afsluiten voor de aankoop van uw camera? Bedenk vooraf goed hoeveel rente u maandelijks moet betalen en voor welke looptijd u de lening aangaat. Hoe langer u een hoge(re) rente moet betalen, hoe duurder de lening wordt en daarmee ook de camera.

De rente bij een koop op afbetaling kan oplopen tot wel 10%. Als u bij Frisia een lening afsluit is de rente die u betaalt in de meeste gevallen een stuk lager waardoor u geld bespaart.

Voorbeeld lening €5.000,-

Rente: 10%
Looptijd: 72 maanden
Totaal: € 6.591

Rentekosten: € 1.591,-

Rente: 6%
Looptijd: 72 maanden
Totaal: € 5.939

Rentekosten: € 939,-

Ook de voorwaarden van een persoonlijke lening of doorlopend krediet zijn vaak gunstiger dan de voorwaarden van een koop op afbetaling.. Bij Frisia kunt u bijvoorbeeld altijd versneld boetevrij aflossen en de camera is geen onderpand maar uw eigendom. Dat zijn de voordelen van een lening via een consumptief krediet.

Bij Frisia kunt u goedkoop geld lenen vanaf €5.000,-. Leent u een bedrag tussen de €5.000,- en €10.000,- dan sluit u automatisch een persoonlijke lening af. Wilt u liever flexibel geld lenen dan kan dat vanaf €10.000,- in de leenvorm doorlopend krediet.

Lening aanvragen voor uw camera

Op Frisia.nl kunt u 24/7 online een lening aanvragen en afsluiten. Het aanvragen van een lening is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets. Op werkdagen ontvangt u doorgaans binnen enkele uren uw voorstel op maat. In het weekend ontvangt u dezelfde dag nog uw offerte. Heeft u de goedkoopste lening gevonden dan kunt u deze direct online, in een beveiligde omgeving, afsluiten.

Vrijblijvende offerte

Persoonlijke lening of doorlopend krediet?

Een persoonlijke lening is een populaire lening ongeacht het leendoel. De reden hiervoor is dat de rente en looptijd vast staan. U kunt daardoor precies uitrekenen hoeveel uw camera gaat kosten en wanneer u deze volledig heeft afbetaald.

Heeft u een persoonlijke lening en wilt u extra geld lenen, dan moet u uw huidige lening verhogen of een extra lening aanvragen. Voor beide opties moet u opnieuw uw salarisstroken en overige gegevens aanleveren bij een kredietverstrekker.

Doorlopend krediet

Bij een doorlopend krediet kunt u wel extra geld lenen zonder daarvoor een nieuwe lening aan te vragen. U spreekt een maximum kredietbedrag af en u kunt dan tot dat maximum bedrag geld lenen. Heeft u afgelost op het krediet maar heeft u opnieuw geld nodig? U mag reeds afgeloste bedragen weer opnemen en gebruiken. Een ander voordeel is, is dat u pas rente gaat betalen als u geld opneemt uit het krediet.

Een doorlopend krediet heeft geen vaste rente en looptijd. Hierdoor zijn de kosten en de looptijd (de periode waarvoor u de lening aangaat) van de lening vooraf niet duidelijk Uw rente is onderhevig aan de renteschommelingen.

Doorlopend krediet

Veelgestelde vragen over geld lenen voor een camera

Wordt de camera mijn eigendom?

Als u een consumptief krediet afsluit wordt de camera direct uw eigendom. U financiert uw camera met een persoonlijke lening of doorlopend krediet en hierbij is geen sprake van een onderpand. U kunt daardoor altijd uw camera verkopen zonder toestemming van Frisia.

Kan ik een doorlopend krediet afsluiten voor mijn camera?

Ja; u kunt bij Frisia een doorlopend krediet afsluiten voor uw camera en eventuele extra accessoires.Een doorlopend krediet is pas beschikbaar vanaf €10.000,-.

Kan ik ook studio-apparatuur meefinancieren?

Ja; u kunt ook uw studio-apparatuur, zoals softboxen en statieven, meefinancieren.

Veelgestelde vragen

Rente Doorlopend krediet

Kredietbedrag Termijnbedrag Debetsrente op jaarbasis Jaarlijks kostenpercentage Duur kredietovereenkomst in maanden Totaal door consument te betalen bedrag
€ 50.000 € 750 8,7 % 8,7 % 92 maanden € 68.560
€ 25.000 € 375 8,7 % 8,7 % 92 maanden € 34.280
€ 15.000 € 225 8,9 % 8,9 % 93 maanden € 20.769
€ 10.000 € 150 8,6 % 8,6 % 91 maanden € 13.646

Deze berekening is een richtlijn en je kunt hieraan geen rechten ontlenen. We gaan hierbij uit van de laagste rente die we jou kunnen aanbieden. De exacte rente hangt af van uw persoonlijke omstandigheden en kan variëren. Bij een doorlopend krediet is de minimale looptijd 1 maand. De maximale looptijd is afhankelijk van de rente, extra aflossingen en extra opnames. Bij een Persoonlijke lening is de minimale looptijd 6 maanden en de maximale looptijd 120 maanden. De minimale rente is 8,6% en de maximale wettelijke rente is 12% per jaar.

Offerte aanvragen