Frisia Financieringen
9.0
1028 mensen geven ons een 9.0
 • Renault financiering

Waarom een lening voor Renault financiering?

Wanneer je jouw Renault voornamelijk privé gebruikt, dan is een persoonlijke lening een geschikte leenvorm om je Renault mee te financieren. Bij een persoonlijke lening weet je namelijk vooraf exact waar je aan toe bent. De looptijd, rente en maandtermijn staan gedurende de gehele looptijd vast, zo weet jij precies waar je aan begint.

Renault financiering met autolening of autokrediet?

Ben je op zoek naar een betrouwbare manier om je nieuwe Renault te financieren? Bij Frisia bieden we flexibele en voordelige opties voor Renault financiering, zodat je zorgeloos kunt genieten van jouw nieuwe auto. Een autolening valt onder de categorie persoonlijke lening en een autokrediet onder doorlopend krediet, beiden kunnen voldoen aan specifieke behoeften. Of je nu een nieuwe of gebruikte Renault wilt kopen, wij zorgen ervoor dat je financiering snel en gemakkelijk geregeld wordt. Ontdek vandaag nog hoe Frisia je kan helpen om jouw droom van een Renault werkelijkheid te maken.

Persoonlijke lening voor Renault financiering

Een verantwoorde autolening voor jouw Renault is een persoonlijke lening. Deze leenvorm heeft een vaste rente en looptijd waardoor je deze kunt afstemmen op de gebruiksduur van je Renault. Geen verrassingen als het gaat om de kosten. Los je extra af, dan kan dit boetevrij en bespaar je op de kosten van je lening.

Overweeg je om vaker geld te lenen? Bekijk dan ook het doorlopend krediet. De rente en looptijd van deze lening staan niet vast, maar je hebt wel de mogelijkheid om vaker geld te lenen, doordat je afgeloste bedragen gewoon weer kunt opnemen tot aan je kredietlimiet. Dit geldt voor de eerste 24 maanden van de looptijd, daarna los je de lening af.

Renault financiering vanaf € 10.000,-

Bij Frisia kun je een Renault financiering aanvragen voor bedragen vanaf €10.000 tot maximaal €150.000. Van een instapmodel tot de meest luxe Renault, je kunt deze financieren met een persoonlijke lening van Frisia.

Hoeveel kan ik lenen om mijn Renault te financieren?

Hoeveel je precies kunt lenen, is afhankelijk van jouw persoonlijke en financiële situatie. Je kunt dit eenvoudig bij ons nagaan. Lees meer over hoeveel je kunt lenen met onze Renault financiering op deze pagina.

Renault financiering looptijden tot 10 jaar

Bij Frisia kun je Renault financieringen afsluiten met looptijden tot aan 10 jaar en voor leendoelen als verbouwing of verduurzaming zelfs tot 15 jaar. Voor een Renault lening adviseren wij echter om de looptijd zo kort mogelijk te houden of deze zorgvuldig af te stemmen op de verwachte gebruiksduur van de auto. Je kunt rekening houden met de restwaarde van de auto; een persoonlijke lening kun je boetevrij aflossen. Dit zou je dus kunnen doen met de restwaarde van de auto mocht je die verkopen en het geld op je rekening ontvangen.

De maandelijkse kosten van een autolening voor een Renault financiering

Bij Frisia kunnen wij ervoor zorgen dat de maandelijkse kosten van een autolening voor jouw Renault financiering helder en voorspelbaar zijn. Het aflossen van de lening gaat eenvoudig: je betaalt elke maand een vast bedrag dat bestaat uit een deel rente en een deel aflossing.

De rente wordt berekend over het openstaande leenbedrag en neemt dus af naarmate je meer aflost. Hierdoor blijft de lening overzichtelijk en weet je precies waar je aan toe bent. Bij ons profiteer je van een gunstige rente, zodat je niet onnodig veel betaalt voor je Renault lening. Maak gebruik van onze flexibele voorwaarden en ontdek hoe je op een verantwoorde manier je droomauto kunt financieren en boetevrij kunt aflossen.

Geld lenen voor Renault financiering? Bekijk onze reviews

Wat klanten van ons vinden.

 • 10 "SIMGE DUMAN - Great service"
 • 7 "E - Snel en duidelijk "
 • 10 "Anita - Een wordt heel snel gereageerd op vraag."
Bekijk onze beoordelingen

De voordelen van een Renault autolening?

Geld lenen kost geld, dus het is belangrijk om je goed te informeren over de mogelijkheden en kosten. Bij Frisia profiteer je van:

 • Online leningen en looptijden vergelijken: Hierdoor krijg je een helder beeld van je mogelijkheden en de kosten van een Renault lening.
 • Laagste rentetarieven: Wij hanteren de laagste rente in de Nederlandse markt, waardoor je voordelig kunt lenen.
 • Gratis en snelle offertes: Ontvang binnen 20 minuten een vrijblijvende offerte.
 • Hoge klantwaardering: Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een 9,1.

Geld lenen voor een Renault? Zo werkt het

Heb je besloten om je nieuwe Renault te financieren of wil je graag weten wat Frisia voor jou kan betekenen? Volg dan deze drie eenvoudige stappen:

 1. Vergelijk je mogelijkheden en vraag de juiste offerte aan: Een lening aanvragen kan met het invullen van het aanvraagformulier en kost je slechts enkele minuten van je tijd.
 2. Ontvang vrijblijvend de offerte in je beveiligde mijn-omgeving: Eenmaal de aanvraag ontvangen, gaan wij op zoek naar de voordeligste offertes en zetten deze voor je klaar in je eigen beveiligde mijn-omgeving.
 3. Sluit je lening af en ontvang binnen 2 dagen het geld op je rekening: Is de offerte naar wens? Dan kun je in je mijn-omgeving stukken uploaden en de offerte digitaal ondertekenen; uitbetaling volgt daarna spoedig.

Benieuwd naar je mogelijkheden voor een Renault lening? Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij gaan direct voor je aan de slag.

De maandelijkse kosten van een Renault financiering

Zie hieronder de tabel persoonlijke lening met de kosten per leenbedrag. Mocht je bedrag er niet tussen staan, vraag dan gerust naar de andere bedragen. Op deze pagina kun je exact berekenen wat een Renault financiering kost door het gewenste kredietbedrag in te vullen en de gewenste looptijd. De online “wat kost een lening” module berekent de exacte kosten voor je.

Vrijblijvende offerte

Wat is de rente van een Persoonlijke lening?

Kredietbedrag Termijnbedrag Debetsrente op jaarbasis Jaarlijks kostenpercentage Duur kredietovereenkomst in maanden Totaal door consument te betalen bedrag
€ 75.000 € 858 6,9 % 6,9 % 120 maanden € 103.317
€ 50.000 € 570 6,6 % 6,6 % 120 maanden € 68.431
€ 30.000 € 345 6,7 % 6,7 % 120 maanden € 41.241
€ 20.000 € 233 7,1 % 7,1 % 120 maanden € 27.988
€ 10.000 € 119 7,9 % 7,9 % 120 maanden € 14.284

Deze tabel/berekening is een richtlijn en je kunt hieraan geen rechten ontlenen. We gaan hierbij uit van de laagste rente die we kunnen aanbieden. De exacte rente hangt af van je persoonlijke omstandigheden en kan variëren. De minimale looptijd is 6 maanden en de maximale looptijd is 180 maanden. De minimale rente is 6,6% en de maximale wettelijke rente is 14% per jaar.

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen Renault financieren

Wat zijn de voorwaarden voor het verkrijgen van financiering voor een Renault?

Aan elke lening zijn voorwaarden verbonden, dat geldt ook voor een lening voor een Renault. Bij voorwaarden moet je denken aan; minimale en maximale leeftijd, inkomen en leenervaring (BKR). Wanneer je een offerte aanvraagt bekijken wij voor je wat je kunt lenen en bij wie. De beste en voordeligste offerte zetten we binnen 20 minuten voor je klaar in je eigen persoonlijke mijn-omgeving.

Zijn er financieringsopties beschikbaar voor tweedehands Renaults?

Er zijn meerdere financieringsopties om een tweedehands Renault te financieren, dit varieert van kopen op afbetaling, je Renault leasen of een persoonlijke lening. Via Frisia kun je een Renault leasen of  financieren in de vorm van een persoonlijke lening.

Hoe snel wordt een lening uitbetaald na afsluiten?

Wanneer u van ons het bericht heeft ontvangen dat de bank definitief akkoord is gegaan met uw leningaanvraag, staat het geld binnen 24 uur (op werkdagen) op uw rekening.

Op zoek naar een andere lening?

Liever een andere lening? Geen probleem ook voor andere doelen kun je een lening bij Frisia afsluiten. Bijvoorbeeld een een grote verbouwing of een andere auto? Ook dan voorzien wij je graag van een vrijblijvende offerte. Een lening aanvragen is gratis en de vrijblijvende offerte ontvang je binnen 20 minuten van ons.

John Heijen - Directeur & Financieel expert lenen

Vragen over geld lenen? Neem contact op met onze experts

De informatie op deze pagina is gecontroleerd door John Heijen. John is een van de vennoten en financieel expert bij Frisia Financieringen.

Heb je vragen?

088 – 777 2333

Of gebruik hier het contactformulier

Wij staan klaar om al je vragen te beantwoorden

Offerte aanvragen