Frisia Financieringen
9.0
1028 mensen geven ons een 9.0
 • Volvo financiering

Waarom een lening voor Volvo financiering?

Wanneer je jouw Volvo voornamelijk privé gebruikt dan is een persoonlijke lening een geschikte leenvorm om je Volvo mee te financieren. Bij een persoonlijke lening weet je namelijk vooraf exact waar je aan toe bent. De looptijd, rente en maandtermijn staan gedurende de gehele looptijd vast, zo weet jij precies waar je aan begint.

Volvo financiering met autolening of autokrediet?

Bent je op zoek naar een betrouwbare manier om je nieuwe Volvo te financieren? Bij Frisia bieden we flexibele en voordelige opties voor Volvo financiering, zodat je zorgeloos kunt genieten van jouw nieuwe auto. Een autolening valt onder de categorie persoonlijke lening en een auto krediet onder doorlopend krediet, beiden kunnen voldoen aan specifieke behoeften. Of je nu een nieuwe of gebruikte Volvo wilt kopen, wij zorgen ervoor dat je financiering snel en gemakkelijk geregeld wordt. Ontdek vandaag nog hoe Frisia je kan helpen om jouw droom van een Volvo werkelijkheid te maken.

Persoonlijke lening voor Volvo financiering

Een verantwoorde autolening voor jouw Volvo is een persoonlijke lening. Deze leenvorm heeft een vaste rente en looptijd waardoor je deze kunt afstemmen op de gebruiksduur van je Volvo. Geen verrassingen als het gaat om de kosten. Los je extra af, dan kan dit boetevrij en bespaar je op de kosten van je lening.

Overweeg je om vaker geld te lenen? Bekijk dan ook het doorlopend krediet. De rente en looptijd van deze lening staan niet vast, maar je hebt wel de mogelijkheid om vaker geld te lenen, doordat je afgeloste bedragen gewoon weer kunt opnemen tot aan je kredietlimiet. Dit geldt voor de eerste 24 maanden van de looptijd, daarna los je de lening af.

Volvo financiering vanaf € 10.000,-

Bij Frisia kun je een Volvo financiering aanvragen voor bedragen vanaf €10.000 tot maximaal €150.000. Van een opstap model tot de allerduurste Volvo je kunt deze financieren met een persoonlijke lening van Frisia.

Hoeveel je precies kunt lenen, is afhankelijk van jouw persoonlijke en financiële situatie. Je kunt dit eenvoudig bij ons nagaan. Lees meer over hoeveel je kunt lenen met onze Volvo financiering op deze pagina.

Volvo financiering looptijden tot 10 jaar

Bij Frisia kun je Volvo financieringen afsluiten met looptijden tot aan 10 jaar en voor leendoelen als verbouwing of verduurzaming zelfs tot 15 jaar. Voor Volvo lening adviseren wij echter om de looptijd zo kort mogelijk te houden of deze zorgvuldig af te stemmen op de verwachte gebruiksduur van de auto. Je kunt rekening houden met de restwaarde van de auto, een persoonlijke lening kun je boetevrij aflossen. Dit zou je dus kunnen doen met de restwaarde van de auto mocht je die verkopen en het geld op je rekening ontvangen.

De maandelijkse kosten van een autolening voor een Volvo financiering

Bij Frisia kunnen wij ervoor zorgen dat de maandelijkse kosten van een autolening voor jouw Volvo financiering helder en voorspelbaar zijn. Het aflossen van de lening gaat eenvoudig: je betaalt elke maand een vast bedrag dat bestaat uit een deel rente en een deel aflossing.

De rente wordt berekend over het openstaande leenbedrag en neemt dus af naarmate je meer aflost. Hierdoor blijft de lening overzichtelijk en weet je precies waar je aan toe bent. Bij ons profiteer je van een gunstige rente, zodat je niet onnodig veel betaalt voor je Volvo lening. Maak gebruik van onze flexibele voorwaarden en ontdek hoe je op een verantwoorde manier je droomauto kunt financieren en boetevrij kunt aflossen.

Geld lenen voor Volvo financiering? Bekijk onze reviews

Wat klanten van ons vinden.

 • 10 "SIMGE DUMAN - Great service"
 • 7 "E - Snel en duidelijk "
 • 10 "Anita - Een wordt heel snel gereageerd op vraag."
Bekijk onze beoordelingen

De voordelen van een Volvo lening?

Geld lenen kost geld, dus het is belangrijk om je goed te informeren over de mogelijkheden en kosten. Bij Frisia profiteer je van:

 • Online leningen en looptijden vergelijken: Hierdoor krijg je een helder beeld van je mogelijkheden en de kosten van een Volvo lening.
 • Laagste rentetarieven: Wij hanteren de laagste rente in de Nederlandse markt, waardoor je voordelig kunt lenen.
 • Gratis en snelle offertes: Ontvang binnen 20 minuten een vrijblijvende offerte.
 • Hoge klantwaardering: Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een 9,1.

Geld lenen voor een nieuwe Volvo? Zo werkt het

Heb je besloten om je nieuwe Volvo te financieren of wil je graag weten wat Frisia voor jouw kan betekenen? Volg dan deze drie eenvoudige stappen:

 1. Vergelijk je mogelijkheden en vraag de juiste offerte aan. – Een lening aanvragen kan met het invullen van het aanvraagformulier en kost je slechts enkele minuten van je tijd.
 2. Ontvang vrijblijvend de offerte in je beveiligde mijn-omgeving. – Eenmaal de aanvraag ontvangen gaan wij op zoek naar de voordeligste offertes en zetten deze voor je klaar in je eigen beveiligde mijn-omgeving.
 3. Sluit je lening af en ontvang binnen 2 dagen het geld op je rekening. – Is de offerte naar wens? Dan kun je in je de mijn-omgeving stukken uploaden en de offerte digitaal ondertekenen, uitbetaling volgt daarna spoedig.

Benieuwd naar je mogelijkheden voor een Volvo lening? Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij gaan direct voor je aan de slag.

De maandelijkse kosten van een autolening voor een Volvo financiering

Zie hieronder de tabel persoonlijke lening met de kosten per leenbedrag. Mocht je bedrag er niet tussen staan vraag dan gerust geen probleem. Op deze pagina kun je exact bereken van een Volvo financiering kost door het gewenste kredietbedrag in te vullen en de gewenste looptijd. De online “wat kost een lening” module berekent de exacte kosten voor je.

Vrijblijvende offerte

Wat is de rente van een Persoonlijke lening?

Kredietbedrag Termijnbedrag Debetsrente op jaarbasis Jaarlijks kostenpercentage Duur kredietovereenkomst in maanden Totaal door consument te betalen bedrag
€ 75.000 € 858 6,9 % 6,9 % 120 maanden € 103.317
€ 50.000 € 570 6,6 % 6,6 % 120 maanden € 68.431
€ 30.000 € 345 6,7 % 6,7 % 120 maanden € 41.241
€ 20.000 € 233 7,1 % 7,1 % 120 maanden € 27.988
€ 10.000 € 119 7,9 % 7,9 % 120 maanden € 14.284

Deze tabel/berekening is een richtlijn en je kunt hieraan geen rechten ontlenen. We gaan hierbij uit van de laagste rente die we kunnen aanbieden. De exacte rente hangt af van je persoonlijke omstandigheden en kan variëren. De minimale looptijd is 6 maanden en de maximale looptijd is 180 maanden. De minimale rente is 6,6% en de maximale wettelijke rente is 14% per jaar.

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen Volvo financiering

Hoe werkt de rente op een financiering voor een Volvo?

De rente en de looptijd zijn de bepalende factoren voor de kosten van de financiering. De basis is, hoe lager de rente en hoe korter de looptijd, des te goedkoper leen je geld voor een Volvo. Bij een Volvo financiering betaal je rente over het uitstaand saldo, doordat je de lening maandelijks aflost wordt het uitstaand saldo iedere maand iets lager. De rente die je betaalt wordt dus ook iedere maand iets lager, de maandtermijn blijft hetzelfde waardoor je aflossing in de maandtermijn iets toeneemt.

 

Wat zijn de voorwaarden voor het verkrijgen van een financiering voor een Volvo?

Aan elke lening zijn voorwaarden verbonden, dat geldt ook voor een lening voor een Volvo. Bij voorwaarden moet je denken aan; minimale en maximale leeftijd, inkomen en leenervaring (BKR). Wanneer je een offerte aanvraagt bekijken wij voor je wat je kunt lenen en bij wie. De beste en voordeligste offerte zetten we binnen 20 minuten voor je klaar in je eigen persoonlijke mijn-omgeving.

Hoe wordt de maandelijkse leaseprijs voor een Volvo bepaald?

Bij het leasen van een Volvo zijn er verschillende factoren die de maandelijkse leaseprijs bepalen. Allereerst is de aanschafwaarde van de auto van invloed; een duurder model leidt doorgaans tot een hogere leaseprijs. Daarnaast speelt de looptijd van het leasecontract een rol: langere looptijden resulteren vaak in lagere maandelijkse kosten. Het verwachte aantal kilometers dat je per jaar rijdt is eveneens een belangrijke factor, aangezien hogere kilometerstanden leiden tot meer onderhoud en afschrijving.

Verder wordt de maandelijkse leaseprijs beïnvloed door de restwaarde van de Volvo aan het einde van de leaseperiode. Een hogere restwaarde betekent lagere maandelijkse kosten. Tot slot zijn er bijkomende kosten zoals onderhoud, reparaties, verzekering en wegenbelasting, die al dan niet inbegrepen zijn in het leasecontract. Bij Frisia zorgen we voor transparante voorwaarden en helpen we je de beste keuze te maken voor jouw Volvo lease.

Hoe snel wordt een lening uitbetaald na afsluiten?

Wanneer u van ons het bericht heeft ontvangen dat de bank definitief akkoord is gegaan met uw leningaanvraag, staat het geld binnen 24 uur (op werkdagen) op uw rekening.

Op zoek naar een andere lening?

Liever een andere lening? Geen probleem ook voor andere doelen kun je een lening bij Frisia afsluiten. Bijvoorbeeld een een grote verbouwing of een andere auto? Ook dan voorzien wij je graag van een vrijblijvende offerte. Een lening aanvragen is gratis en de vrijblijvende offerte ontvang je binnen 20 minuten van ons.

John Heijen - Directeur & Financieel expert lenen

Vragen over geld lenen? Neem contact op met onze experts

De informatie op deze pagina is gecontroleerd door John Heijen. John is een van de vennoten en financieel expert bij Frisia Financieringen.

Heb je vragen?

088 – 777 2333

Of gebruik hier het contactformulier

Wij staan klaar om al je vragen te beantwoorden

Offerte aanvragen