Frisia Financieringen
9.0
1028 mensen geven ons een 9.0

Voorwaarden WOZ krediet

Op deze pagina vindt u alle relevante informatie die van belang kan zijn bij het afsluiten van een WOZ krediet.

Kosten

Welke kosten betaalt u als u een lening afsluit via bemiddeling van Frisia Financieringen? Het antwoord is simpel; geen bijkomende kosten en geen verassingen achteraf! Althans niet bij Frisia, u betaalt natuurlijk wel rente over uw lening aan de geldverstrekker voor het lenen van geld.

Voor de bemiddeling van uw lening door Frisia Financieringen betaalt u geen afsluitkosten. Wettelijk is bepaalt dat Frisia uitsluitend beloond mag worden in de vorm van een doorlopende provisie welke door de geldverstrekker aan Frisia wordt betaald.

Frisia Financieringen is onderdeel van NR7Finance B.V. Geen enkele bank of financiële instelling heeft enige vorm van zeggenschap of aandelen in onze onderneming. Wij bemiddelen in financieringen en zijn daarin volledig onafhankelijk.

Betalingen

Met ondertekening van een offerte spreekt u op voorhand een te betalen maandtermijn af. Deze maandtermijn wordt door middel van een automatische incasso van uw betaalrekening afgeschreven. Bij een WOZ krediet bestaat de maandtermijn uit een deel rente en een deel aflossing. Dit geldt zowel voor het Doorlopende krediet als voor de Persoonlijke lening variant van het WOZ krediet.

Algemene Lening voorwaarden

Bekijk hier de algemene voorwaarden van ons WOZ Doorlopend krediet

Bekijk hier de algemene voorwaarden van onze WOZ Persoonlijke Leningen

Lening overeenkomst

Wilt u weten hoe een lening overeenkomst eruit ziet dan kunt u hier een voorbeeld lening overeenkomst van ons WOZ Doorlopend krediet en onze WOZ Persoonlijke leningen bekijken.

Bureau Krediet Registratie

Alle geldverstrekkers in Nederland zijn aangesloten bij het Bureau Krediet Registratie. Wanneer u een offerte voor een lening aanvraagt worden uw gegevens bij het BKR geraadpleegd.

Bij het Bureau Krediet Registratie (BKR) worden al in Nederland afgesloten leningen geregistreerd. Als op een lening een achterstand in betalen van meer dan 90 dagen is ontstaan dan melden de geldverstrekkers dit bij het BKR met een BKR A-codering. Met een negatieve BKR registratie is het niet mogelijk een lening aan te vragen.

Acceptatie voorwaarden

Frisia Financieringen werkt samen met de grootste consumptief kredietbanken in Nederland. Dit zijn Interbank, Defam, Qander en Nationale Nederlanden. Deze banken hanteren allen hun eigen acceptatienormen en voorwaarden. Om voor een lening in aanmerking te kunnen komen dient u aan een aantal voorwaarden voldoen.

 • U bent in loondienst (tijdelijk of vast loondienstverband)
 • U bent in het bezit van een eigen woning
 • U bent ouder dan 21 jaar
 • U heeft een inkomen uit een uitkering anders dan WW of Bijstand
 • U beschikt over een geldig legitimatiebewijs
 • U heeft geen negatieve registratie (codering) bij Bureau Krediet Registratie
 • U wilt minimaal € 10.000,- lenen

Ondernemers

 • U bent tenminste 3 jaar zelfstandig
 • U bent ouder dan 25 jaar
 • De onderneming beschikt over een positief eigen vermogen
 • De onderneming maakt winst
 • U bent in het bezit van een eigen woning
 • U heeft geen negatieve registratie bij Bureau Krediet Registratie

Deze voorwaarden zijn voor u als ondernemer van toepassing wanneer u een lening af wilt sluiten voor privé doeleinden. Bijvoorbeeld de verbouwing van uw keuken, een aanbouw of misschien wel de financiering van uw auto.

Wanneer u geïnteresseerd bent in een zakelijk krediet, is Frisia Financieringen u ook graag van dienst. Als het bijvoorbeeld gaat om geld lenen voor de aanschaf van een bedrijfsauto of u heeft een kortlopende voorraadfinanciering nodig, dan wijken de voorwaarden af. De voorwaarde dat u ten minste drie jaar zelfstandig moet zijn is bijvoorbeeld soepeler wanneer het om een zakelijk krediet gaat. Wanneer u als ondernemer op zoek bent naar mogelijkheden voor een financiering, kunt u meer informatie vinden op onze pagina voor Zelfstandig ondernemers.