Frisia Financieringen
9.1
1019 mensen geven ons een 9.1

Over onze banken

Frisia bemiddelt leningen voor verschillende gespecialiseerde consumptief krediet banken. Dit betekent dat wanneer u een leningaanvraag doet bij Frisia, wij voor u gaan informeren bij de verschillende banken wie de beste en meest voordelige offerte kan uitbrengen. Uiteraard tegen het meest gunstige en laagste rentetarief. Deze offerte biedt Frisia u vervolgens geheel vrijblijvend aan.

Graag stellen wij de banken waarvoor wij bemiddelen aan u voor:

Interbank

Interbank is een onderdeel van Credit Agricole, dit is één van de grotere banken in Europa. Interbank bestaat al meer dan 90 jaar en heeft zich gespecialiseerd in het verstrekken van consumptief krediet. Interbank is actief met verschillende labels, namelijk De Nederlandse Voorschotbank, Ribank, Findio, Eurofintus en Mahuko. Omdat Interbank gespecialiseerd is in consumptief krediet kunnen zij leningen aanbieden tegen de scherpste rentetarieven van Nederland.

Interbank verstrekt consumptief krediet via professionele kredietbemiddelaars zoals Frisia; de vormen van consumptief krediet die zij via Frisia aanbieden zijn persoonlijke leningen en doorlopend kredieten.

Defam

Defam is een 100% dochter van ABN-AMRO en gevestigd in Bunnik. Defam heeft zich gespecialiseerd in het verstrekken van leningen aan consumenten, zoals een doorlopend krediet of persoonlijke lening. De labels die Defam gebruikt zijn Defam en Credivance. Defam verstrekt uitsluitend leningen via bemiddelaars zoals Frisia Financieringen.

Nationale Nederlanden

Nationale Nederlanden is één van de grootste financiële instellingen van Nederland, NN is zowel een bank als verzekeraar. Als bankverzekeraar biedt NN een breed assortiment aan van financiële producten, het gaat om schadeverzekeringen, levensverzekeringen, hypotheken, pensioenproducten, sparen, beleggen en consumptief krediet. NN heeft een samenwerking met Frisia, dit betekent dat Frisia voor consumenten een lening kan onderbrengen bij NN.

Qander

Qander Consumer Finance – gevestigd in ’s Hertogenbosch – is al meer dan 20 jaar een verstrekker van consumptief krediet. Qander biedt zowel persoonlijke leningen en doorlopend krediet aan via bemiddelaars.

BNP Paribas

BNP Paribas Personal Finance is onderdeel van BNP Paribas, een vooraanstaande bank in Europa. BNP Paribas Personal Finance is in Europa marktleider op het gebied van consumptief krediet en biedt, in eigen woorden, de persoonlijkste lening. Sinds kort wordt deze persoonlijke lening via een select aantal bemiddelaars, waaronder Frisia Financieringen, ook in Nederland aangeboden. BNP Paribas onderscheidt zich door de klant digitaal een handtekening te laten zetten.

Alle bovenstaande geldverstrekkers werken uitsluitend samen met professionele bemiddelaars die een vergunning hebben van de Autoriteit Financiële Markten, zoals Frisia Financieringen. Zelf staan de banken ook onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten.