Frisia Financieringen
9.0

785 mensen geven ons een 9.0

Snel geld lenen

Bij ’Snel geld lenen’ word u vaak geconfronteerd met snelle risicovolle leningen. Leningen die al vanaf €500,- beginnen en die u zonder gedoe kunt afsluiten. Sommige aanbieders maken het zelfs zo bont dat u geld kunt lenen zonder BKR check.

Over snelle leningen – ook wel flitskredieten genoemd – kunnen we heel duidelijk zijn; doe het niet! Wees verstandig en leen verantwoord bij een betrouwbare Nederlandse kredietbemiddelaar met AFM vergunning.

Offerte aanvragen

Hoeveel kan ik lenen?

Vanaf 3,9% Rente
Bruto maand inkomen
Hypotheek per maand
Thuiswonende kinderen?
€ 20.333,-

Dit is een indicatieve berekening, voor een exacte berekening ontvangen wij graag een offerte aanvraag van u.

  • Snel geld lenen
  • Zonder BKR
  • Klein bedrag lenen
  • AFM

Direct Geld Lenen zonder vragen

Als u snel geld wilt lenen zonder gedoe, dan bent u waarschijnlijk op zoek naar een lening die u online kunt aanvragen en die binnen enkele dagen word uitbetaald. Wij kunnen u geruststellen; u hoeft daar geen riskant flitskrediet of andere snelle lening voor af te sluiten. Het alternatief is online geld lenen; Zelf online uw lening aanvragen en – na goedkeuring – binnen twee werkdagen over uw lening beschikken.

Risico’s van snel geld lenen

Snelle leningen zoals flitskredieten brengen risico’s met zich mee. Onderstaand leest u de veelvoorkomende valkuilen wanneer u zich teveel focust op de snelheid.

  • U sluit een lening af met een (te) hoge rente. Het gevolg is dat u meer betaalt voor uw lening dan nodig is.
  • Doordat u snel geld kunt lenen, geeft u het geld ook sneller uit. Het gevaar is dat u extra geld gaat lenen.
  • U sluit een lening af in het buitenland omdat deze snel geld uitleent zonder BKR check. Het gevolg is een onverantwoorde lening waardoor u niet meer aan uw financiële verplichtingen kan voldoen.

Online lenen zonder gedoe

Online geld lenen is het antwoord op geld lenen zonder gedoe. U berekent zelf hoeveel u kunt lenen en vraagt de lening aan wanneer u dat uitkomt. Om er zeker van te zijn dat u de goedkoopste lening afsluit kunt u ook leningen vergelijken. Allemaal discreet in een beveiligde online omgeving en in uw eigen tempo.

Geld lenen

Geld lenen zonder BKR

Als u in Nederland een lening aanvraagt, dan volgt automatisch een BKR check. Sluit u vervolgens de lening af, dan word uw lening geregistreerd bij het BKR. Dit is bij de wet vastgelegd en heeft geen negatieve consequenties zolang u uw leningen netjes aflost.

Positieve registratie

Heeft u altijd netjes uw hypotheek of lening terugbetaald, dan staat dat ook genoteerd bij het BKR. Een registratie waarbij alle leningen netjes zijn terugbetaald kan ook wel een positieve BKR registratie worden genoemd. Heeft u een positieve BKR registratie dan kan dit helpen bij een nieuwe lening- / hypotheekaanvraag. U toont immers aan dat u goed van betalen bent.

Website van het BKR

Klein bedrag lenen zonder gedoe

Een kleiner bedrag lenen bij Frisia kan vanaf €5.000,-. De €5.000,- kunt u lenen via een persoonlijke lening en kan binnen twee werkdagen op uw bankrekening staan. Wilt u liever een doorlopend krediet afsluiten, dan kan dit vanaf €10.000,-.

Voorwaarden klein bedrag lenen

Frisia Financieringen hanteert geen andere voorwaarden voor kleine bedragen. U kunt een kleiner bedrag lenen zonder onderpand en er worden ook geen bemiddelingskosten in rekening gebracht. Ook de snelheid van het aanvraag-proces is hetzelfde voor kleine bedragen.

Weloverwogen een lening afsluiten

Ongeacht het te lenen bedrag of de snelheid die u als klant wilt betrachten bij het afsluiten van de lening, Frisia hanteert voor alle lening aanvragen eenzelfde proces. Dit betekent dat iedere lening aanvraag wordt getoetst bij het BKR en dat er op basis van inkomsten/lasten voldoende leencapaciteit moet zijn om een lening aan te kunnen gaan. Dit zodat u op een verantwoorde wijze kan overwegen om een lening af te sluiten.

5000 euro lenen

AFM (Autoriteit Financiële Markten)

De AFM (Autoriteit Financiële Markten) is een onafhankelijke toezichthouder met verschillende taken in de financiële dienstverlening. Één van die taken is het beschermen van consumenten voor onverantwoord lenen zoals het snel afsluiten van dure leningen.

Richtlijnen verantwoord geld lenen

De AFM hanteert een aantal richtlijnen zodat u verantwoord geld kunt lenen. Het kan ook voor u als consument belangrijk zijn om hiervan op de hoogte te zijn. Op die manier kunt u snel gevaarlijke aanbieders herkennen. Het kan u veel ellende besparen.

Geld lenen kost geld

Bij het aanbieden van geld lenen moet er altijd gewaarschuwd worden dat er kosten zijn verbonden aan geld lenen. Het is om die reden dat u altijd de slogan “geld lenen kost geld” ziet staan of hoort bij advertenties.

Product- en bedrijfsinformatie aanbieden

Een kredietbemiddelaar moet tijdens het aanvragen van de lening en net vóór het afsluiten van de lening duidelijke informatie verstrekken. Deze informatie moet onder andere product- en bedrijfsinformatie bevatten. Er moet dus vooraf goed duidelijk zijn wat voor lening u afsluit, onder welke voorwaarden, bij welke kredietbank en wie u daarbij helpt.

Rentetabel

Een rentetabel waarin de kosten duidelijk worden vermeld is niet altijd verplicht, maar geeft wel een positief signaal af. Een aanbieder is dan transparant over de kosten van geld lenen waardoor de kans kleiner is dat er verborgen kosten zijn.

AFM tips voor geld lenen

Veelgestelde vragen over (snel) geld lenen

Kan iemand borg staan voor de lening?

Nee. De banken waar wij mee samenwerken werken niet met een borgstelling.

Kan ik een lening aanvragen met een H melding?

Een Herstel (H) codering bij het Bureau Krediet Registratie (BKR) is voor ons reden om de aanvraag af te wijzen. U hoeft geen aanvraag te doen.

Kan ik ook met een Fase A contract geld lenen?

U kunt geld lenen met een Fase A contract wanneer u minimaal 3 jaar / 157 weken aaneengesloten werkervaring heeft.

Benieuwd wat u nu of straks kunt lenen? Bereken uw lening online.

Telt PGB mee als inkomen bij een leningaanvraag?

Nee, het inkomen uit PGB wordt niet meegerekend bij uw leningaanvraag.

Waarom wordt inkomen uit PGB niet meegerekend? Het inkomen vanuit Persoons Gebonden Budget (PGB) hangt samen met de zorg voor een of meerdere personen. Wanneer de zorg voor deze persoon wegvalt is er geen inkomen. Dat risico vinden banken te groot. Daarom nemen zij dit inkomen niet mee tijdens het berekenen van uw lening.

Kan ik een lening afsluiten met BKR?

Als u de afgelopen vijf jaar geld heeft geleend of een leasecontract heeft afgesloten, dan sluit u een lening af mét BKR. In de meeste gevallen is geld lenen mét BKR mogelijk. Met “BKR afsluiten” betekent dat uw lening is geregistreerd bij het BKR.

Wanneer u een lening wilt afsluiten met een negatieve BKR registratie, dan is dit helaas niet mogelijk. Een negatieve BKR registratie krijgt u als u uw betaalverplichtingen voor een periode van minstens drie maanden niet nakomt.

Rente Persoonlijke lening

Kredietbedrag Termijnbedrag Debetsrente op jaarbasis Jaarlijks kostenpercentage Duur kredietovereenkomst in maanden Totaal door consument te betalen bedrag
€ 50.000 € 513 4,4 % 4,4 % 120 maanden € 61.645
€ 40.000 € 410 4,4 % 4,4 % 120 maanden € 49.316
€ 30.000 € 301 3,9 % 3,9 % 120 maanden € 36.161
€ 20.000 € 206 4,5 % 4,5 % 120 maanden € 24.768
€ 10.000 € 109 5,8 % 5,8 % 120 maanden € 13.113

Deze berekening is een richtlijn en je kunt hieraan geen rechten ontlenen. We gaan hierbij uit van de laagste rente die we jou kunnen aanbieden. De exacte rente hangt af van uw persoonlijke omstandigheden en kan variëren. De minimale looptijd is 6 maanden en de maximale looptijd is 120 maanden. De minimale rente is 3,9% en de maximale wettelijke rente is 14% per jaar.

Offerte aanvragen