Frisia Financieringen
9.1
1010 mensen geven ons een 9.1

10 jaar rentevast vanaf 6,6%;

  • Chalet financieren

Hoe kan ik een chalet financieren?

Een chalet kunt u op vier verschillende manieren financieren:

  • Met spaargeld
  • Met een recreatiewoning hypotheek
  • Met een tweede hypotheek op basis van overwaarde
  • Met een consumptief krediet zoals een persoonlijke lening

Heeft u geen spaargeld of overwaarde en wilt u 100% financieren, dan is een consumptief krediet voor u een prima mogelijkheid. U kunt dan 100% plus een eventuele kosten of verbouwing financieren zonder dat uw chalet als onderpand dient.

Persoonlijke lening zonder gedoe

Een persoonlijke lening is een verantwoorde lening voor uw chalet. Alle kosten zijn vooraf duidelijk, u kunt boetevrij afsluiten en u heeft geen gedoe met complexe aanvragen en/of toestemmingen. U vraagt de lening zelf online aan en voor het verhuren hoeft u alleen de lokale regelgeving te volgen. Toestemming om te verhuren zoals bij een hypotheek is dus niet nodig(!).

Geen eigen geld nodig

Financiert u een chalet met een persoonlijke lening of doorlopend krediet, dan kunt u 100% van de aankoopprijs financieren. U hoeft dus geen eigen geld, bijvoorbeeld 35% van de aankoopsom, in te leggen. Als uw financiële situatie het toelaat, kunt u ook een eventuele verbouwing financieren.

Alle voordelen op een rij:

Geen eigen geld nodig

Met een consumptieve lening van Frisia kunt u 100% van de aankoopprijs financieren. U heeft dus geen eigen geld nodig.

Vaste rente en looptijd

Een persoonlijke lening heeft een vaste rente en looptijd. U weet vooraf exact de hoogte van uw maandlast en voor hoelang u dit gaat betalen. Ook de totale kosten van uw lening zijn vooraf duidelijk. En het gewenste bedrag wordt ineens aan u uitbetaald.

Boetevrij aflossen

Alle leningen die u bij Frisia afsluit voor uw chalet mogen boetevrij versneld worden afgelost.

Online geld lenen

Bij Frisia kunt u online geld lenen voor uw chalet. U kunt daardoor 24/7 een lening aanvragen en snel duidelijkheid krijgen of u een chalet kunt financieren.

Vrijblijvende offerte voor uw chalet financiering

Een financiering voor uw chalet aanvragen is geheel vrijblijvend. Het kan 24/7 via ons online aanvraagformulier waarna u snel een reactie krijgt over de mogelijkheden.

Zijn er mogelijkheden om uw chalet te financieren, dan kunt u ook online uw lening afsluiten. Dit kunt u doen via een beveiligde mijn-omgeving waarin u ook vragen kunt stellen aan onze kredietadviseurs.

Vrijblijvende offerte

Vragen over geld lenen

Is een doorlopend krediet een aflosvrije lening?


Nee, Het maandelijkse bedrag bestaat bij een doorlopend krediet uit rente en aflossing. Wel mag u bij een doorlopend krediet (extra) afgeloste bedragen weer opnemen.

Bij welke banken kan ik geld lenen?

Frisia Financieringen werkt samen met BNP Paribas, Defam, Interbank (Credit Agricole), Nationale-Nederlanden en Qander. Alle leningen kunt u online berekenen, aanvragen en afsluiten.

Hoe snel wordt een lening uitbetaald na afsluiten?

Wanneer u van ons het bericht heeft ontvangen dat de bank definitief akkoord is gegaan met uw leningaanvraag, staat het geld binnen 24 uur (op werkdagen) op uw rekening.

Wat is de rente van een Persoonlijke lening?

Kredietbedrag Termijnbedrag Debetsrente op jaarbasis Jaarlijks kostenpercentage Duur kredietovereenkomst in maanden Totaal door consument te betalen bedrag
€ 75.000 € 844 6,6 % 6,6 % 120 maanden € 101.3417
€ 50.000 € 563 6,6 % 6,6 % 120 maanden € 67.562
€ 30.000 € 340 6,6 % 6,6 % 120 maanden € 40.877
€ 20.000 € 231 6,9 % 6,9 % 120 maanden € 27.742
€ 10.000 € 114 7,6 % 7,6 % 120 maanden € 13.686

Deze tabel/berekening is een richtlijn en je kunt hieraan geen rechten ontlenen. We gaan hierbij uit van de laagste rente die we kunnen aanbieden. De exacte rente hangt af van je persoonlijke omstandigheden en kan variëren. De minimale looptijd is 6 maanden en de maximale looptijd is 180 maanden. De minimale rente is 6,6% en de maximale wettelijke rente is 14% per jaar.

Offerte aanvragen