Frisia Financieringen
8.9

754 mensen geven ons een 8.9

Camper financiering

De camper wint aan populariteit als mobiele verblijfplaats voor een ideale vakantie. Al jaren is de camper populair maar sinds 2020, mede als gevolg van de coronacrisis, is de camper populairder dan oóit. Met de camper heeft u, naast een eigen sanitair, ook nog eens de ultieme vrijheid en kunt u last-minute beslissen waar de reis heen gaat. Een camper is kostbaar, een financiering middels een lening is dan ook een prima middel om uw eigen camper te kunnen aanschaffen.

Hoeveel kan ik lenen?

Vanaf 3,5% Rente
Bruto maand inkomen
Hypotheek per maand
Thuiswonende kinderen?
€ 20.333,-

Dit is een indicatieve berekening, voor een exacte berekening ontvangen wij graag een offerte aanvraag van u.

  • Geld lenen
  • Caravan
  • Online lenen

Geld lenen voor uw vakantie

Frisia bemiddelt al jaren in geld lenen, ook om de ideale vakantie mogelijk te maken. Of het nu gaat om een caravan-, recreatiewoning- of een camperfinanciering. Bij Frisia bent u aan het juiste adres! Frisia werkt volledig online en beschikt over de laagste rentetarieven in de Nederlandse markt. Via onze online lening-vergelijker kunt u verschillende leningen met elkaar vergelijken en berekenen wat een camper u aan maandlasten zou kosten.

Persoonlijke lening

Een passende lening voor het financieren van uw camper is de persoonlijke lening. Juist vanwege de kenmerken (vaste looptijd, vaste rente en vaste maandtermijn) weet u bij het afsluiten van de lening exact waar u aan toe bent. Geen onduidelijkheden en u ontvangt het geld in één keer op de rekening.

Een voordeel van deze leenvorm is dat u de gebruiksduur van de camper 1 op 1 kunt afstemmen op de looptijd van de lening. En mocht u toch onverwacht eerder afscheid nemen van de camper en deze verkopen? Geen probleem de persoonlijke lening van Frisia kan altijd volledig boetevrij worden afgelost op elk moment.

Doorlopend krediet

Mocht u om wat enige reden de persoonlijke lening niet passend vinden, dan kunt u ook kiezen voor het doorlopend krediet. Deze vorm kent een variabele rente en meer flexibiliteit doordat afgeloste bedragen weer kunnen worden opgenomen, gelijk aan een rekening courant. Bijvoorbeeld voor nieuwe banden of onderhoud aan de camper. Maar ook als u tussentijds een keer op vakantie wilt met het vliegtuig.

Nadeel van een doorlopend krediet is dat de schuld iedere keer weer wordt verhoogd tot maximaal de oorspronkelijke kredietlimiet. De maandlasten van deze leenvorm blijven over de looptijd gelijk waardoor de looptijd de grote variabele is. Bij een opname en dus een verhoging van het openstaande bedrag wordt de looptijd verlengd.

Boetevrij (extra) aflossen

Zoals vermeld kunt u bij een tussentijdse verkoop van de camper (of caravan) altijd de lening in zijn geheel boetevrij aflossen. Maar dit geldt ook voor extra tussentijdse aflossingen die u zou willen doen. Ook dit kan op elk moment en boetevrij.

En mocht u tussentijds tegen een nieuwe of andere (luxere) camper aanlopen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij kunnen voor u kijken of het mogelijk is om extra geld te lenen om ook deze droomcamper te financieren.

Vrijblijvende offerte

Caravan als alternatief

Als alternatief voor de camper wordt de caravan genoemd. Met als voornaamste voordeel dat deze een stuk voordeliger is in aanschaf. Een gemiddelde caravan kost 12.000 euro terwijl een gemiddelde camper begint bij 40.000 euro.

Caravan met auto financieren

Als u uitgaat van een verschil van 25.000 euro tussen een caravan en een camper, dan zou u ook kunnen overwegen om er een auto bij te financieren. U kunt dan zelfs goedkoper uit zijn dan wanneer u enkel een camper zou financieren.

Geld lenen

Online geld lenen

Wilt u zelfstandig en online een passende lening afsluiten? Dan kunt u gebruikmaken van de volledig online werkwijze van Frisia. Zo kunt u online berekenen wat u kunt lenen, leningen vergelijken en een vrijblijvende offerte aanvragen. Zodra u een offerte aanvraagt krijgt u toegang tot uw eigen beveiligde mijn-omgeving waarin wij binnen 2 uur de mogelijkheden voor u klaar zetten. Daarna kunt u op uw gemak de verschillende mogelijkheden bestuderen en besluiten of uw een lening wilt afsluiten.

Mocht u tussentijds vragen hebben, schroom niet. Wij zijn u graag van dienst en beantwoorden al uw lening-vragen.

Rente Persoonlijke lening

Kredietbedrag Termijnbedrag Debetsrente op jaarbasis Jaarlijks kostenpercentage Duur kredietovereenkomst in maanden Totaal door consument te betalen bedrag
€ 50.000 € 494 3,5 % 3,5 % 120 maanden € 59.331
€ 40.000 € 397 3,6 % 3,6 % 120 maanden € 47.690
€ 30.000 € 298 3,6 % 3,6 % 120 maanden € 35.767
€ 20.000 € 202 4,0 % 4,0 % 120 maanden € 24.298
€ 10.000 € 106 5,0 % 5,0 % 120 maanden € 12.727

Deze berekening is een richtlijn en je kunt hieraan geen rechten ontlenen. We gaan hierbij uit van de laagste rente die we jou kunnen aanbieden. De exacte rente hangt af van uw persoonlijke omstandigheden en kan variëren. De minimale looptijd is 6 maanden en de maximale looptijd is 120 maanden. De minimale rente is 3,5% en de maximale wettelijke rente is 14% per jaar.

Offerte aanvragen