Frisia Financieringen
9.1
1010 mensen geven ons een 9.1

Leentermen

Execution only

Execution only is een vorm van dienstverlening waarbij u zelfstandig en zonder hulp van een adviseur een financieel product zoals een consumptief krediet kunt afsluiten. Om dit te kunnen doen moet u over voldoende kennis en ervaring beschikken om zelfstandig een hypotheek of in dit geval lening te kunnen afsluiten.

Geen advies

Bij execution only krijg je geen advies, dit betekent dat je zelf verantwoordelijk bent voor de keuzes die je maakt bij het afsluiten van een lening. Het is daarbij belangrijk dat je weloverwogen keuze’s maakt en rekening houdt met de toekomst. Welke leenvorm kies je en daarbij ook de looptijd. Je leendoel afstemmen op je lening en dus looptijd bijvoorbeeld.

Online geld lenen

In de regel is execution only een goedkope vorm van dienstverlening. Dit omdat de kosten lager zijn als bij een adviseur. Je kunt volledig online geld lenen doordat jij zelf je eigen keuze maakt. Frisia werkt op basis van execution only en kent een volledig online werkwijze, van aanvraag tot het aantonen van stukken in de eigen beveiligde ‘mijn-omgeving’ die speciaal voor u wordt aangemaakt.

Laagste rente

Frisia Financieringen heeft een exclusieve samenwerking met 5 partner banken opgezet. Daarbij bieden wij de laagste rente in Nederland aan. Op dit moment kunnen wij al een rente aanbieden vanaf 6,6%

Dienstverleningsdocument.

Wilt u meer weten over onze werkwijze en wat wij voor u kunnen betekenen? Lees er alles over in ons dienstverleningsdocument.