Frisia Financieringen
9.0

830 mensen geven ons een 9.0

20000 Euro lenen

20.000 Euro lenen voor een nieuwe keuken, badkamer of auto; het kan via Frisia Financieringen. Ook voor het oversluiten van uw bestaande lening van €20.000,- bent u bij ons aan het goede adres.

Frisia is al ruim 35 jaar de #1 in leningen, als bemiddelaar tussen u en verschillende kredietaanbieders. U betaalt bij ons geen advieskosten en dankzij onze online werkwijze kunt u goedkoop lenen met een lage rente.

Vrijblijvende offerte

Wat kost een lening?

10 jaar rentevast vanaf 5,5%;

Nationale Nederlanden
  • Persoonlijke lening
  • Verbouwing financieren
  • Autolening

Persoonlijke lening

Met een persoonlijke lening kunt u op een overzichtelijke en verantwoorde manier 20000 Euro lenen. We zetten de belangrijkste eigenschappen voor u op een rij:

  • Het bedrag in één keer op uw rekening

Keurt de kredietaanbieder uw aanvraag goed? Dan ontvangt u het geld in één keer op uw rekening. En belangrijker, u heeft de vrijheid om dit zelf uit te geven op de manier die u wilt. In één keer of aan de verschillende kosten die u moet maken.

  • Vast bedrag per maand aan rente en aflossing

Geen onduidelijkheid, dankzij een vast bedrag per maand aan rente en aflossing. Iedere maand hetzelfde, zodat u vooraf eenvoudig kunt uitrekenen wat de kosten zijn. Per maand en voor de totale looptijd, zonder vervelende verrassingen.

  • Vaste looptijd: u weet waar u aan toe bent

De looptijd van een lening staat voor de tijd waarin u de lening wilt aflossen. Bij een persoonlijke lening staat deze vast zodat u precies weet wat de lening u per maand en in totaal kost.

  • Boetevrij versneld aflossen

Een meevaller ontvangen en de kosten per maand verlagen? Bij Frisia Financieringen mag u boetevrij versneld aflossen. U kunt extra aflossingen doen, zonder boetes of andere bijkomende kosten.

  • Ideaal voor verbouwingen of een nieuwe auto

Wilt u 20000 euro lenen voor een verbouwing of een mooie nieuwe auto? Net als voor een aantal andere leendoelen is de persoonlijke lening dan een uitstekende keuze.

Tip: heeft u ondanks de bovenstaande informatie toch nog vragen over de persoonlijke lening, bijvoorbeeld om 20000 euro te lenen? Stuur ons een e-mail via het online contactformulier. We horen graag van u.

Lening van 20.000 Euro aanvragen

Heeft u besloten om 20000 euro te lenen, dan kunt u deze direct online aanvragen. Doorloop de 7 duidelijke stappen en zorg ervoor dat u grondig te werk gaat. Of bereken online wat u kunt lenen en vraag het bedrag dat u nodig heeft meteen aan. Wij gaan er mee aan de slag. Zodat u snel een passend voorstel ontvangt van onze aangesloten kredietaanbieders.

Vrijblijvende offerte

Geld lenen voor een verbouwing

Sluit u een persoonlijke lening van 20000 euro af voor een verbouwing? Dan zijn de kosten van de lening – net zoals bij een (tweede) hypotheek – fiscaal aftrekbaar. Dat betekent dat u de rente die u betaalt in aftrek mag brengen op de belasting die u betaalt. U geeft dit aan tijdens de Aangifte Inkomstenbelasting bij de Belastingdienst. Een belastingadviseur kan u daar meer over vertellen.

Bij Frisia Financieringen kunt u zelf bepalen hoe u uw verbouwingslening inzet. U heeft dus geen extra kosten aan een taxatie. Wilt u weten hoeveel u kunt lenen of vermoedt u meer te gaan verbouwen, dan 20.000 euro? In onze bereken-tool kunt u bereken hoeveel u kunt lenen.

Autolening 20000 Euro

Wilt u 15.000 of 20.000 Euro lenen om een auto te financieren? Via Frisia kunt u online autoleningen afsluiten en u bepaalt zelf of deze lening een vaste of variabele rente heeft. Houd bij het afsluiten van een autolening altijd rekening met de gebruiksduur van de auto.

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen over geld lenen

Bij welke banken kan ik geld lenen?

Frisia Financieringen werkt samen met BNP Paribas, Defam, Interbank (Credit Agricole), Nationale-Nederlanden en Qander. Alle leningen kunt u online berekenen, aanvragen en afsluiten.

Hoe snel wordt een lening uitbetaald na afsluiten?

Wanneer u van ons het bericht heeft ontvangen dat de bank definitief akkoord is gegaan met uw leningaanvraag, staat het geld binnen 24 uur (op werkdagen) op uw rekening.

Hoelang duurt een leningaanvraag?

Nadat u de aanvraag heeft verstuurd ontvangt u in de regel binnen enkele uren een vrijblijvende offerte in uw eigen beveiligde mijn-omgeving van mijnfrisia.nl. Is de offerte naar wens? Dan kunt u de gevraagde documenten gewoon uploaden. De banken waar wij mee samenwerken beoordelen uw documenten in de regel binnen 24 uur. Mocht er onverhoopt een achterstand in de verwerking zijn bij de bank dan informeren wij u daarover. Bent u zelfstandig ondernemer dan duurt de verwerking een leningaanvraag meestal een dag langer.

Kan ik ook een lening afsluiten zonder partner?

Er zijn een aantal banken waarbij u een lening kunt afsluiten zonder partner wanneer u een partner heeft. U mag dan niet getrouwd of geregistreerd partner in gemeenschap van goederen zijn. Wel wil de bank uw partner toetsen bij het Bureau Krediet Registratie (BKR). Uw partner mag geen negatieve coderingen hebben.

Offerte aanvragen

Rente Persoonlijke lening

Kredietbedrag Termijnbedrag Debetrente op jaarbasis Jaarlijks kostenpercentage Duur kredietovereenkomst in maanden Totaal door consument te betalen bedrag
€ 50.000 € 545 5,6 % 5,6 % 120 maanden € 65.413
€ 40.000 € 434 5,5 % 5,5 % 120 maanden € 52.092
€ 30.000 € 325 5,5 % 5,5 % 120 maanden € 39.069
€ 20.000 € 221 5,9 % 5,9 % 120 maanden € 26.524
€ 10.000 € 113 6,4 % 6,4 % 120 maanden € 13.564

Deze berekening is een richtlijn en je kunt hieraan geen rechten ontlenen. We gaan hierbij uit van de laagste rente die we jou kunnen aanbieden. De exacte rente hangt af van uw persoonlijke omstandigheden en kan variëren. De minimale looptijd is 6 maanden en de maximale looptijd is 120 maanden. De minimale rente is 5,5% en de maximale wettelijke rente is 12% per jaar.