Frisia Financieringen
9.0
967 mensen geven ons een 9.0

10 jaar rentevast vanaf 6,5%;

  • Goedkoop krediet

Wat maakt een krediet goedkoop?

Er zijn twee elementen die een doorlopend krediet goedkoop kunnen maken, dit zijn  de maandtermijn en het rentepercentage. En hier geldt: hoe lager de rente en hoe korter de looptijd, hoe goedkoper het doorlopend krediet is. Wanneer u een lage maandtermijn kiest, kiest u automatisch voor een langere looptijd en kiest u ervoor om over deze gehele looptijd rente te betalen. Voor de exacte termijnen en rentepercentages heeft Frisia een prachtige tool ontwikkeld.

Geld lenen kost geld!

Zoals vermeld; de slogan ‘Geld lenen kost geld’ is juist, daarom vindt Frisia het belangrijk te zoeken naar het goedkoopste doorlopend krediet. De verschillen ten opzichte van andere partijen zitten voornamelijk in het rentepercentage en de mogelijk in rekening te brengen kosten voor  het afsluiten van het doorlopend krediet. Bij Frisia kunt u met één handeling meerdere offertes bij verschillende banken voor een doorlopend krediet aanvragen. U ontvangt vervolgens een overzicht met uw leenmogelijkheden per email. In dit overzicht staan de banken die vooraf een akkoord hebben gegeven en een offerte kunnen uitbrengen met bedrag en rentepercentage.

U kunt vervolgens aangeven van welke bank(en) u een offerte wenst. De goedkoopste offerte voor doorlopend krediet zetten wij voor u klaar in uw eigen beveiligde mijn-omgeving. U krijgt per email alle inloggegevens gestuurd zodat u op uw gemak de offertes kunt bestuderen. Wanneer u uw keuze heeft gemaakt kunt u de offerte digitaal ondertekenen en de gevraagde stukken uploaden.  Wij verzorgen de verdere afhandeling voor u.

Bij Frisia betaalt u geen afsluitkosten voor de werkzaamheden. Zo kunt u bij Frisia een zo’n goedkoop mogelijk doorlopend krediet afsluiten. Een offerte aanvragen? Dan kan geheel vrijblijvend en gratis, klik hier.

Vrijblijvende offerte

Rente Doorlopend krediet

Kredietbedrag Termijnbedrag Debetsrente op jaarbasis Jaarlijks kostenpercentage Duur kredietovereenkomst in maanden Totaal door consument te betalen bedrag
€ 50.000 € 750 8,7 % 8,7 % 92 maanden € 68.560
€ 25.000 € 375 8,7 % 8,7 % 92 maanden € 34.280
€ 15.000 € 225 8,9 % 8,9 % 93 maanden € 20.769
€ 10.000 € 150 8,6 % 8,6 % 91 maanden € 13.646

Deze berekening is een richtlijn en je kunt hieraan geen rechten ontlenen. We gaan hierbij uit van de laagste rente die we jou kunnen aanbieden. De exacte rente hangt af van uw persoonlijke omstandigheden en kan variëren. Bij een doorlopend krediet is de minimale looptijd 1 maand. De maximale looptijd is afhankelijk van de rente, extra aflossingen en extra opnames. Bij een Persoonlijke lening is de minimale looptijd 6 maanden en de maximale looptijd 120 maanden. De minimale rente is 8,6% en de maximale wettelijke rente is 12% per jaar.

Offerte aanvragen