Frisia Financieringen
8.9

754 mensen geven ons een 8.9

Doorlopend krediet oversluiten

Frisia is gespecialiseerd in het samenvoegen en oversluiten van leningen. Door onze jarenlange ervaring en uitstekende samenwerking met verschillende banken hebben wij u ook wat te bieden, zoals een historisch lage rente op dit moment.

Uw doorlopend krediet oversluiten of verschillende kredieten samenvoegen in een nieuwe lening kan u veel voordeel opleveren. Hoeveel voordeel? Dat kunnen we u niet op voorhand aangeven. Wat kunnen we dan wel ?

Inzicht in uw besparing

Wij laten u per email weten wat uw leenmogelijkheden zijn. Het wordt u dan meteen duidelijk hoeveel voordeel het oversluiten van uw doorlopend krediet oplevert. Dit kan zowel in de maandtermijn als ook in het rentepercentage veel schelen. Een lagere rente scheelt u al gauw een aantal maanden minder lang terugbetalen.

Wat moet u hiervoor doen?

  • In 2 korte stappen vult u het aanvraagformulier van Frisia in en geeft u aan van welke banken u een offerte wenst te ontvangen.
  • U ontvangt vervolgens per email het beloofde overzicht.
  • Mocht het voordeel zodanig interessant zijn dat u uw doorlopend krediet wenst over te sluiten dan kunt u direct aangeven welke offerte u thuis wenst te ontvangen.
  • De vrijblijvende offerte ontvangt u vervolgens thuis en kunt u op uw gemak bestuderen.
  • Wanneer u akkoord gaat met de offerte ondertekent u deze en stuurt u deze, tezamen met de gevraagde bescheiden, aan ons retour.
  • Frisia verzorgt vervolgens de administratieve afhandeling met de bank, de bank zorgt er vervolgens voor dat uw oude lening wordt ingelost.

Onze dienstverlening

De dienstverlening van Frisia is zo ingericht dat wij voor u bemiddelen tussen de gespecialiseerde consumptief kredietbanken waar wij mee samenwerken en u de klant. Wij geven u hierbij geen advies. Deze vorm van dienstverlening heet execution only, hierover kunt u meer lezen in onze dienstenwijzer.

Voor deze dienstverlening rekent Frisia geen bijkomende kosten zoals afsluitkosten. Dit maakt het oversluiten van uw doorlopend krediet naar Frisia nog voordeliger! Vraag uw vrijblijvende offerte aan en sluit u doorlopend krediet goedkoper over!