Frisia Financieringen
9.1
1019 mensen geven ons een 9.1

interbank logo

 • Interbank
 • Oversluiten

Geld lenen bij Interbank

Wilt u een lening aanvragen? Bij Interbank kunt u voordelig geld lenen. U sluit bij deze bank een persoonlijke lening af als financiering. Een persoonlijke lening betekent op een verantwoorde manier geld lenen. Deze leenvorm heeft een vaste rente en een vaste looptijd; dat heeft een doorlopend krediet niet vanwege de variabele rente doordat deze kan stijgen of dalen heeft dit, weliswaar beperkte, invloed op de looptijd.

Persoonlijke lening Interbank

Een persoonlijke lening afsluiten bij Interbank betekent geld lenen met zekerheid. U betaalt elke maand dezelfde kosten. Aan het eind van de looptijd is uw lening volledig afgelost. Bent u tussen de 21 en 73 jaar oud en heeft u een vast leendoel? Dan kunt u kiezen voor de persoonlijke lening van Interbank.

U mag tijdens de looptijd van de lening extra geld aflossen. Dat kan kosteloos. Reeds afbetaalde delen kunt u niet opnieuw lenen/opnemen.

Doorlopend krediet Interbank

Flexibel geld lenen? Dat kan met een doorlopend krediet. Interbank biedt deze vorm van consumptief krediet met ingang van 1 mei 2020 niet meer aan. Alle doorlopende kredieten zijn stopgezet en worden afbetaald met vaste lagere rentekosten. Als financiële instelling willen zij ervoor zorgen dat klanten geld kunnen lenen met een toekomst zonder schulden. Dit is mogelijk met een persoonlijke lening. Heeft u zelf de voorkeur voor een doorlopend krediet? Frisia heeft nog voldoende andere mogelijkheden om aan uw wensen te voldoen. Neem hiervoor gerust vrijblijvend contact met ons op.

Interbank lening aanvragen

Interbank leningen vraagt u aan via Frisia. U vult uw gegevens in op onze website en stuurt de leenaanvraag online in. Wij sturen uw aanvraag door naar een aantal partnerbanken van Frisia, waaronder Interbank. In uw offerte ziet u alle opties overzichtelijk op een rijtje met de daarbij horende rentetarieven, looptijd, maximaal leenbedrag, maandlasten en voorwaarden. U kiest zelf bij welke bank de lening wordt afgesloten. Vraag een vrijblijvende offerte aan zodat u weet hoeveel u maximaal kunt lenen bij bijvoorbeeld Interbank voor uw leendoel.

Vrijblijvende offerte

Interbank lening oversluiten

Heeft u bij een andere kredietverstrekker of bank een lopende lening of krediet en wilt u deze oversluiten naar Interbank? Dat kan. U profiteert direct na oversluiting van de gunstige rente. Heeft u al een lening bij Interbank en wilt u deze omzetten naar een andere leenvorm? Bijvoorbeeld meerdere kleine persoonlijke leningen omzetten naar één persoonlijke lening? Dat geeft overzicht en in de meeste gevallen ook een lagere rente.

Interbank krediet oversluiten en omzetten

U kunt uw doorlopend krediet bij Interbank omzetten naar een persoonlijke lening. Een persoonlijke lening omzetten naar een doorlopend krediet is niet meer mogelijk sinds mei 2020. De lopende lening of krediet omzetten naar een andere leenvorm en tegelijkertijd het leenbedrag verhogen is ook een optie.

Extra geld lenen bij Interbank

Wilt u niet alleen uw lopende lening oversluiten maar wilt u ook extra geld lenen? Wij kunnen uw lening oversluiten naar Interbank voor een hoger leenbedrag mits uw persoonlijke financiële situatie dit toelaat. U kunt zelf eenvoudig online berekenen op onze website of dit mogelijk is voor u.

Lening oversluiten

Vragen over geld lenen

Betaal ik advies- of bemiddelingskosten voor mijn lening?

Voor de werkzaamheden stuurt Frisia Financieringen u geen factuur. Bij Frisia Financieringen betaalt je geen advies- of bemiddelingskosten. Frisia Financieringen wordt beloond door de kredietaanbieder in de vorm van een maandelijkse provisie. Deze provisie wordt berekend per lening en is met name afhankelijk van de hoogte van de lening.

Meer over de beloning van Frisia Financieringen leest u in de dienstenwijzer. Bemiddelingskosten kunnen in rekening worden gebracht als het intermediair je helpt bij het afsluiten van de lening. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn als je een lening aanvraagt via een vergelijkingssite of als je een lening afsluit via een tussenpersoon. De kosten worden meestal betaald direct aan de intermediair en kunnen per  intermediair verschillen. Deze kosten worden vooraf met je besproken.

Is de rente op een persoonlijke lening aftrekbaar?

De rente op een persoonlijke lening is in bepaalde gevallen aftrekbaar. Wanneer u de persoonlijke lening gebruikt voor uw eigen woning, verbouwing of woningverbetering, dan is de rente aftrekbaar in box 1. Voor alle andere doelen, bijvoorbeeld een auto of caravan, is de rente over de lening niet aftrekbaar.

Om in aanmerking te komen voor belastingaftrek op uw verbouwingslening heeft de belastingdienst wel de voorwaarden gesteld dat u moet kunnen bewijzen dat de lening is gebruikt voor de woningverbetering. Bewaar daarom alle rekeningen en bonnen die te maken hebben met de verbouwing.

Overzicht van de leendoelen die aftrekbaar zijn bij een persoonlijke lening:

 • Keuken
 • Verbouwing
 • Tuin
 • Onderhoud, zoals schilderen, nieuwe kozijnen etc
 • Badkamer
 • Aanbouw, serre of overkapping
 • Zonnepanelen
 • Verduurzamen woning, isoleren of verwarming
 • Dakkapel

Kan ik een klein bedrag lenen?

Ja; Bij Frisia Financieringen kunt u een klein bedrag lenen. Er is sprake van een klein lening als u een bedrag tussen de €5.000,- en €10.000,- leent.

Leent u een klein bedrag tot €10.000,- dan heeft deze automatisch een vaste lage rente. Vanaf €10.000,- kunt u ook kiezen voor een variabele rente.

Voordelen geld lenen bij Interbank

Interbank is een ervaren kredietverstrekker en betrouwbare bank, gespecialiseerd in consumentenkrediet. Sluit u een persoonlijke lening af? Dan leent u tegen de laagste rente en tegen gunstige voorwaarden. U mag altijd kosteloos extra geld aflossen op de lening. De partners van Interbank zijn professionele en deskundige partijen zoals Frisia. Uw geldzaken zijn in betrouwbare handen; u leent verantwoord geld.

Leningen vergelijken

Wat is de laagste rente en wat zijn de beste voorwaarden? Op Frisia kunt u online leningen vergelijken op rente en voorwaarden.

Offerte aanvragen