Frisia Financieringen
9.1
1019 mensen geven ons een 9.1
  • Kredietverstrekkers

Interbank

Interbank is een onderdeel van Credit Agricole, dit is één van de grotere banken in Europa. Interbank bestaat al meer dan 90 jaar en heeft zich gespecialiseerd in het verstrekken van consumptief krediet. Interbank is actief met verschillende labels, namelijk De Nederlandse Voorschotbank, Ribank, Findio, Eurofintus en Mahuko. Omdat Interbank gespecialiseerd is in consumptief krediet kunnen zij leningen aanbieden tegen de scherpste rentetarieven van Nederland.

Interbank verstrekt consumptief krediet via professionele kredietbemiddelaars zoals Frisia; de vormen van consumptief krediet die zij via Frisia aanbieden zijn persoonlijke leningen en doorlopend kredieten.

Geld lenen bij Interbank

Defam

Defam is een 100% dochter van ABN-AMRO en gevestigd in Bunnik. Defam heeft zich gespecialiseerd in het verstrekken van leningen aan consumenten, zoals een doorlopend krediet of persoonlijke lening. De labels die Defam gebruikt zijn Defam en Credivance. Defam verstrekt uitsluitend leningen via bemiddelaars zoals Frisia Financieringen.

Geld lenen bij Defam

Nationale Nederlanden

Nationale Nederlanden is één van de grootste financiële instellingen van Nederland, NN is zowel een bank als verzekeraar. Als bankverzekeraar biedt NN een breed assortiment aan van financiële producten, het gaat om schadeverzekeringen, levensverzekeringen, hypotheken, pensioenproducten, sparen, beleggen en consumptief krediet. NN heeft een samenwerking met Frisia, dit betekent dat Frisia voor consumenten een lening kan onderbrengen bij NN.

Qander

Qander Consumer Finance – gevestigd in ’s Hertogenbosch – is al meer dan 20 jaar een verstrekker van consumptief krediet. Qander biedt zowel persoonlijke leningen en doorlopend krediet aan via bemiddelaars.

BNP Paribas

BNP Paribas Personal Finance is onderdeel van BNP Paribas, een vooraanstaande bank in Europa. BNP Paribas Personal Finance is in Europa marktleider op het gebied van consumptief krediet en biedt, in eigen woorden, de persoonlijkste lening. Sinds kort wordt deze persoonlijke lening via een select aantal bemiddelaars, waaronder Frisia Financieringen, ook in Nederland aangeboden. BNP Paribas onderscheidt zich door de klant digitaal een handtekening te laten zetten.

Alle bovenstaande geldverstrekkers werken uitsluitend samen met professionele bemiddelaars die een vergunning hebben van de Autoriteit Financiële Markten, zoals Frisia Financieringen. Zelf staan de banken ook onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten.

Meer over Geld lenen

Leningen vergelijken online

Veelgestelde vragen over geld lenen

Hoe snel wordt een lening uitbetaald na afsluiten?

Wanneer u van ons het bericht heeft ontvangen dat de bank definitief akkoord is gegaan met uw leningaanvraag, staat het geld binnen 24 uur (op werkdagen) op uw rekening.

Kan iemand borg staan voor de lening?

Nee. De banken waar wij mee samenwerken werken niet met een borgstelling.

Borgstelling betekent dat de borgsteller (een ander natuurlijk persoon) verantwoordelijk is voor het terugbetalen van de lening als de lener niet in staat is om dit te doen. Een borgsteller kan een vriend of familielid zijn die bereid is om garant te staan voor de lening. De geldschieter kan de borgsteller vragen om financiële informatie te verstrekken om te bepalen of hij of zij in staat is om de lening terug te betalen als dat nodig is.

Kan ik als zelfstandig ondernemer ook geld lenen?

Ook als zelfstandig ondernemer kunt u online geld lenen bij Frisia Financieringen. Hiervoor hebben wij een samenwerking met verschillende banken. Het is wel belangrijk dat u minimaal 3 jaar zelfstandig ondernemer bent en een positief eigen- en ondernemingsvermogen heeft als u het geld leent voor consumptieve doeleinden bijvoorbeeld in de vorm van een persoonlijke lening.

Wil je geld lenen voor zakelijke doeleinden dan is het ook mogelijk om bij Frisia geld te lenen als ZZP’er of als ondernemer in het MKB. Tot 2.5 mln euro kunnen wij je binnen enkele dagen helpen aan een voordelige offerte. Wil je een zakelijke lening aanvragen? Vul dan ons aanvraagformulier in en wij bekijken direct naar de mogelijkheden.

 

Wat kost een lening per maand?

Wat een lening per maand kost is afhankelijk van uw leenbedrag, rente en looptijd.

Voorbeeld: een lening van €5.000,- met een rente van 6,7% en een looptijd van 5 jaar kost €98,- per maand.

Op Frisia.nl kunt u zelf bereken wat verschillende leenbedragen per maand kosten. De online tool geeft u ook inzicht in de exacte kosten door te berekenen hoeveel rente u gaat betaald.

Tips:

  • U kunt besparen op de rentekosten door te kiezen voor een kortere looptijd.
  • Door te kiezen voor de leenvorm Persoonlijke lening staan de maandelijkse- en totale kosten vast.
  • Wilt u de maandelijkse kosten van uw huidige lening verlagen? Bekijk dan de mogelijkheden om uw dure lening over te sluiten.

Wat is de rente van een Persoonlijke lening?

Kredietbedrag Termijnbedrag Debetsrente op jaarbasis Jaarlijks kostenpercentage Duur kredietovereenkomst in maanden Totaal door consument te betalen bedrag
€ 75.000 € 844 6,6 % 6,6 % 120 maanden € 101.3417
€ 50.000 € 563 6,6 % 6,6 % 120 maanden € 67.562
€ 30.000 € 345 7,0 % 7,0 % 120 maanden € 41.401
€ 20.000 € 231 7,2 % 7,2 % 120 maanden € 27.832
€ 10.000 € 119 7,9 % 7,9 % 120 maanden € 14.284

Deze tabel/berekening is een richtlijn en je kunt hieraan geen rechten ontlenen. We gaan hierbij uit van de laagste rente die we kunnen aanbieden. De exacte rente hangt af van je persoonlijke omstandigheden en kan variëren. De minimale looptijd is 6 maanden en de maximale looptijd is 180 maanden. De minimale rente is 6,6% en de maximale wettelijke rente is 14% per jaar.

Rente Doorlopend krediet

Kredietbedrag Termijnbedrag Debetsrente op jaarbasis Jaarlijks kostenpercentage Duur kredietovereenkomst in maanden Totaal door consument te betalen bedrag
€ 50.000 € 750 8,7 % 8,7 % 92 maanden € 68.560
€ 25.000 € 375 8,7 % 8,7 % 92 maanden € 34.280
€ 15.000 € 225 8,9 % 8,9 % 93 maanden € 20.769
€ 10.000 € 150 8,6 % 8,6 % 91 maanden € 13.646

Deze berekening is een richtlijn en je kunt hieraan geen rechten ontlenen. We gaan hierbij uit van de laagste rente die we jou kunnen aanbieden. De exacte rente hangt af van uw persoonlijke omstandigheden en kan variëren. Bij een doorlopend krediet is de minimale looptijd 1 maand. De maximale looptijd is afhankelijk van de rente, extra aflossingen en extra opnames. Bij een Persoonlijke lening is de minimale looptijd 6 maanden en de maximale looptijd 120 maanden. De minimale rente is 8,6% en de maximale wettelijke rente is 12% per jaar.

Offerte aanvragen