Frisia Financieringen
9.1
1010 mensen geven ons een 9.1
  • Online geld lenen
  • Klein bedrag

Online geld lenen

Online geld lenen betekent geld lenen zonder tussenkomst van een adviseur of tussenpersoon. Bij Frisia kunt u gebruik maken van online tools waarmee u uw maximale lening kunt berekenen en vergelijken. Na ontvangst van uw leningaanvraag sturen wij een persoonlijk voorstel. Als u akkoord gaat met dit voorstel maken wij een beveiligde online omgeving voor u aan zodat u de benodigde documenten kunt uploaden. Deze zijn nodig om de lening definitief te maken. Als alles in orde is keuren wij uw aanvraag goed en betalen wij de lening uit.

De stappen die nodig zijn om een online lening af te sluiten:

  1. Berekenen hoeveel u kunt lenen
  2. Lening aanvragen, uiteraard vrijblijvend
  3. Lening afsluiten

Uitbetaling van de lening binnen twee werkdagen

Consumptief krediet

Een persoonlijke lening en een doorlopend krediet zijn leenvormen die vallen onder de noemer consumptief krediet. Dit zijn leningen waarvoor geen onderpand nodig is, wat wel het geval is bij een hypotheek. En het gaat om de financiering van goederen met een beperkte houdbaarheid.

Betalen in termijnen/kopen op afbetaling of rood staan op je bankrekening vallen ook onder een consumptief krediet maar deze vormen biedt Frisia niet aan. De rentes voor deze vormen van financiering zijn doorgaans hoger (duurder) dan de rentes van een persoonlijke lening en een doorlopend krediet.

Lening van €8.000,- aanvragen

Voor het leenbedrag van €8.000,- bieden wij een persoonlijke lening als leenvorm. De rente en looptijd van deze leenvorm staan vast. Een offerteaanvraag voor €8.000,- is volledig vrijblijvend. Nadat wij uw aanvraag hebben ontvangen sturen wij u één of meerdere voorstellen. U kiest zelf het voorstel dat het beste past bij uw aanvraag en met de beste voorwaarden. Om de lening definitief aan te vragen hoeft u alleen de benodigde documenten te uploaden in uw persoonlijke beveiligde online omgeving. Na akkoord is de lening afgesloten en keren wij binnen twee werkdagen het bedrag van €8.000,- uit. Vervolgens betaalt u elke maand een vast bedrag zodat de lening binnen de afgesproken looptijd volledig is afgelost.

Vrijblijvende offerte

Klein bedrag lenen

Bij Frisia leent u zowel grote als kleine bedragen. Heeft u een lening nodig voor een klein bedrag van €8.000,-? Deze sluit u eenvoudig online af. Wij spreken van een klein leenbedrag voor leningen van €5.000,- tot €10.000,-. Uiteraard kunt u een lening afsluiten voor een hoger bedrag als u bijvoorbeeld een auto of verbouwing wilt financieren.

Bij elke leenaanvraag toetsen wij of u de lening kunt afsluiten. Dat is afhankelijk van uw persoonlijke situatie, het type woning en uw inkomen. Heeft u meerdere leningen lopen? Dan wordt uw aanvraag goedgekeurd als u aan alle totale financiële verplichtingen kunt voldoen. Heeft u meerdere kleine leningen? Dan kunt u besparen door deze leningen samen te voegen tot een grote lening zorgen voor lagere maandlasten.

Snel geld lenen

Wilt u snel geld lenen en zonder registratie bij het BKR, Bureau Krediet Registratie? Dit is bij wet verboden. Gaat u in zee met aanbieders die hiermee adverteren? Dan is de kans groot dat u niet op een verantwoorde wijze geld leent en in de problemen kunt komen.

Bij Frisia leent u verantwoord geld en wij reageren snel op uw aanvraag. Als u de gevraagde documenten vervolgens online upload kunnen wij de uitbetaling van uw lening voor u regelen. Dankzij onze werkwijze, die volledig online en geautomatiseerd verloopt, leent u verantwoord en kunt u snel over de afgesloten lening beschikken. Meestal binnen twee werkdagen.

U kunt zelf online leningen berekenen en vergelijken. U ziet in het rekenvoorbeeld wat uw maximale leenbedrag passend bij uw situatie. Hou wel in gedachten dat elke lening geld kost; u leent geld tegen een bepaald percentage. Met het afsluiten van een lening gaat u een financiële verplichting aan die u na moet komen. Ieder maand betaalt u een deel rente en aflossing, tot de lening volledig is afbetaald. Ook in het geval van het lage bedrag van €8.000,-

Geld lenen v.a. €5.000,-

Wat is de rente van een Persoonlijke lening?

Kredietbedrag Termijnbedrag Debetsrente op jaarbasis Jaarlijks kostenpercentage Duur kredietovereenkomst in maanden Totaal door consument te betalen bedrag
€ 75.000 € 844 6,6 % 6,6 % 120 maanden € 101.3417
€ 50.000 € 563 6,6 % 6,6 % 120 maanden € 67.562
€ 30.000 € 340 6,6 % 6,6 % 120 maanden € 40.877
€ 20.000 € 231 6,9 % 6,9 % 120 maanden € 27.742
€ 10.000 € 114 7,6 % 7,6 % 120 maanden € 13.686

Deze tabel/berekening is een richtlijn en je kunt hieraan geen rechten ontlenen. We gaan hierbij uit van de laagste rente die we kunnen aanbieden. De exacte rente hangt af van je persoonlijke omstandigheden en kan variëren. De minimale looptijd is 6 maanden en de maximale looptijd is 180 maanden. De minimale rente is 6,6% en de maximale wettelijke rente is 14% per jaar.

Offerte aanvragen