Frisia Financieringen
9.0

871 mensen geven ons een 9.0

9000 euro lenen

Goedkoop €9.000,- lenen voor een auto, motor of ander leendoel. Het kan bij Frisia online en zonder gedoe. Discreet online geld lenen, Frisia helpt.

Vrijblijvende offerte
  • €9.000,- lenen
  • Klein bedrag
  • Snel geld lenen

Discreet €9.000,- lenen

Geld lenen is een persoonlijke zaak. Daarom is het fijn dat u bij Frisia zelfstandig een lening kunt aanvragen zonder daarvoor een bank te bezoeken . Onze werkwijze is discreet en u heeft 24 uur per dag toegang tot uw eigen beveiligde online omgeving. Bent u van plan een auto of motor aan te schaffen? Sluit bij Frisia de lening af en betaal de verkoper. Het gaat tenslotte niemand iets aan hoe u uw aankoop financiert.

Geld lenen vanaf €5.000,-

U kunt al online via Frisia lenen vanaf €5.000.- Bij dit lagere leenbedrag bieden wij de leenvorm persoonlijke lening aan. . Bij leenbedragen vanaf €10.000,- heeft u ook de mogelijkheid om te kiezen voor een doorlopend krediet. Beide leningen kunt u versneld boetevrij aflossen. Hiermee is uw lening sneller volledig afgelost.

Lening aanvragen

Hoe vraagt u de lening van €9.000,- aan? U vult het aanvraagformulier in, dit is een kort en simpel formulier. Na het invullen van de gegevens verstuurt u online het formulier. In bijna alle gevallen ontvangt u direct een reactie van ons. Wij zetten daarna binnen 24 uur een persoonlijke offerte voor u klaar in uw eigen beveiligde online omgeving. Makkelijk en discreet. Gaat u akkoord met ons voorstel? Dan kunt u de benodigde documenten, zoals loonstrook en bankafschriften, uploaden..

Doorlopend krediet vanaf €10.000,-

Wilt u niet eenmalig, maar vaker geld lenen? Dan is een doorlopend krediet een passende leenvorm. U sluit dit krediet af vanaf het leenbedrag van €10.000,- en beschikt daarna flexibel over uw geld. U neemt alleen dat bedrag op wat u nodig heeft en daar betaalt u rente over. Het resterende leenbedrag blijft staan. U kunt de lening eerst aflossen maar u kunt ook opnieuw geld opnemen. Dit kan tot het maximum afgesloten leenbedrag. Heeft u geld afgelost maar heeft u het opnieuw nodig? Geen probleem, u kunt het opnieuw opnemen. Dit is niet mogelijk bij een persoonlijke lening.

Wilt u weten wat u maximaal kunt lenen? Wij hebben een online rekentool ontwikkeld. U kunt op een eenvoudige manier berekenen hoeveel geld u kunt lenen. Het maximale leenbedrag is afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Denk bijvoorbeeld aan de gezinssamenstelling, of u in een koophuis of huurwoning woont en wat de inkomsten zijn.

Vrijblijvende offerte

Heeft u een lening nodig voor de financiering van een bepaalde aankoop van €9.000,-? Voor elk leenbedrag vanaf €5.000,- kunt u bij Frisia online een lening afsluiten. Uiteraard is dit volledig vrijblijvend. U zit nergens aan vast en sluit geen lening af totdat u definitief akkoord geeft op ons voorstel in combinatie met het sturen van de benodigde documenten.

Benieuwd wat u maximaal kunt lenen? Vul uw gegevens in op het offerteformulier en wij gaan aan de slag voor een voorstel op maat.

Vrijblijvende offerte

Klein geldbedrag lenen

Heeft u een klein leenbedrag nodig? Ook het lage bedrag van €9.000,- sluit u bij Frisia af. Leningen tussen €5.000,- en €10.000,- vallen onder de noemer ‘klein bedrag lenen’. Heeft u geld nodig voor de financiering van een nieuwe keuken of aanbouw? Ook voor grote leenbedragen biedt Frisia scherpe rentes en voorwaarden. Het leenbedrag dat u kunt lenen is afhankelijk van uw persoonlijke situatie.

Populaire leenbedragen:

Klein bedrag lenen

Lening afsluiten: snel geld lenen

Snel geld lenen zonder toetsing bij het BKR. Dat wordt nog steeds aangeboden maar is bij wet verboden. Tegenwoordig duurt het niet lang tussen het moment van een lening aanvragen en de uitbetaling ervan. Dit is dankzij de volledige online werkwijze bij Frisia. Na uw offerteaanvraag reageren wij doorgaans direct. Na uploaden van de juiste documenten en definitieve goedkeuring betalen wij de lening uit. Elke lening die wij verstrekken is een verantwoorde lening zodat u uw financiële verplichtingen na kunt komen zonder in de problemen te komen. Wij toetsen bij het BKR.

Lees altijd goed de voorwaarden van elke lening die u aanvraagt en afsluit; geld lenen kost geld. Leen nooit meer dan nodig zodat u maandelijks niet meer betaalt dan nodig is.

Vraag vrijblijvende offerte aan voor €9.000,-

Snel geld lenen

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen over geld lenen

Hoe snel wordt een lening uitbetaald na afsluiten?

Wanneer u van ons het bericht heeft ontvangen dat de bank definitief akkoord is gegaan met uw leningaanvraag, staat het geld binnen 24 uur (op werkdagen) op uw rekening.

Hoeveel geld kan ik minimaal lenen?

Het minimum leenbedrag wat u kunt lenen bij Frisia is €5.000,-.

Voor persoonlijke leningen is het minimum bedrag bij Frisia € 5.000,–, het maximum bedrag kan zelfs € 250.000,- bedragen, afhankelijk van het leendoel.

Voor zakelijke leningen kan je vanaf € 10.000,– een lening aanvragen tot een bedrag van 2.5 mln euro in het reguliere traject.

Hoeveel geld mag ik lenen?

Hoeveel geld u mag lenen hangt van meerdere facturen af. Uw inkomen, het soort inkomen, uw (woon)lasten, het soort woning en uw gezinssamenstelling zijn de belangrijkste factoren. Lees een uitgebreide toelichting op ‘Hoeveel kan ik lenen‘ of bereken direct hoeveel u maximaal kunt lenen.

Is een doorlopend krediet een aflosvrije lening?


Nee, Het maandelijkse bedrag bestaat bij een doorlopend krediet uit rente en aflossing. Wel mag u bij een doorlopend krediet (extra) afgeloste bedragen weer opnemen.

Kan ik een klein bedrag lenen?

Ja; Bij Frisia Financieringen kunt u een klein bedrag lenen. Er is sprake van een klein lening als u een bedrag tussen de €5.000,- en €10.000,- leent.

Leent u een klein bedrag tot €10.000,- dan heeft deze automatisch een vaste lage rente. Vanaf €10.000,- kunt u ook kiezen voor een variabele rente.

Rente Persoonlijke lening

Kredietbedrag Termijnbedrag Debetsrente op jaarbasis Jaarlijks kostenpercentage Duur kredietovereenkomst in maanden Totaal door consument te betalen bedrag
€ 50.000 € 584 7,4 % 7,4 % 120 maanden € 70.161
€ 40.000 € 442 6,1 % 6,1 % 120 maanden € 53.135
€ 30.000 € 347 7,2 % 7,2 % 120 maanden € 41.748
€ 20.000 € 234 7,2 % 7,2 % 120 maanden € 28.114
€ 10.000 € 119 8,0 % 8,0 % 120 maanden € 14.383

Voor de laagste rente geldt dat dit alleen geboden kan worden bij het leendoel verduurzaming woning. Deze berekening is een richtlijn en je kunt hieraan geen rechten ontlenen. We gaan hierbij uit van de laagste rente die we jou kunnen aanbieden. De exacte rente hangt af van uw persoonlijke omstandigheden en kan variëren. De minimale looptijd is 6 maanden en de maximale looptijd is 120 maanden. De minimale rente is 6,1% en de maximale wettelijke rente is 12% per jaar.

Offerte aanvragen