• 10 jaar rentevast v.a. 3,4%
  • Vrijblijvende offerte
  • Online werkwijze
  • +5150 tevreden klanten
Mijn Frisia
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
8.9

675 mensen geven ons een 8.9

NVF Logo Kivid logo wft logo
  • 6000 euro
  • Klein bedrag

Geld lenen zonder gedoe

Bij Frisia Financieringen kunt u zelfstandig online geld lenen. Met handige bereken- en vergelijk tools leent u goedkoop, discreet en zonder gedoe.

Online €6.000,- lenen

Een lening van €6.000,- kunt u op Frisia.nl zelf online berekenen en aanvragen. Het aanvragen van leningen is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets. Pas als u akkoord gaat met de offerte en de voorwaarden én daarna de benodigde gegevens upload, sluit u definitief een lening af.

Onze online werkwijze is discreet en 24 uur per dag toegankelijk. Eventuele vragen over geld lenen kunt u, op ieder gewenst moment, stellen in uw persoonlijke veilige online omgeving.

Boetevrij aflossen

Het voordeel van geld lenen bij Frisia is dat u leningen boetevrij mag aflossen. U kunt hiermee kosten besparen op de rente en sneller uw lening aflossen. Het maakt daarbij niet uit of u een persoonlijke lening of doorlopend krediet heeft.

Lening aanvragen

Een lening van 6000 euro kunt u bij Frisia online aanvragen. Het aanvraagformulier is kort en simpel van opzet. Na het invullen en insturen van het formulier ontvangt u in de meeste gevallen binnen twee uur een reactie van ons. Een persoonlijke offerte wordt binnen 24 uur voor u klaargezet in uw eigen beveiligde omgeving. Pas als u de lening definitief wilt afsluiten kunt u de gevraagde documenten zoals loonstrook en bankafschriften uploaden. Dit doet u uiteraard in een hoog beveiligde omgeving die alleen voor u toegankelijk is.

Vrijblijvende offerte

Klein bedrag lenen

Bij Frisia Financieringen kunt u verschillende, relatief kleine, bedragen zoals 6000 euro lenen. Het laagste bedrag wat u bij Frisia kunt lenen is 5.000 euro en loopt op tot 10.000 euro. Leningen voor deze bedragen kunt u online berekenen, aanvragen en afsluiten.

Na een bedrag van 10.000 euro wordt doorgaans niet meer gesproken van ‘kleine bedragen’. Het gemiddelde bedrag wat mensen lenen (veelal voor een auto) is 15.000 euro.

Populaire kleine bedragen

Wilt u graag een kleiner bedrag van 5000 euro of juist een hoger bedrag van 8000 euro lenen? Dit is mogelijk als uw persoonlijke situatie het toelaat. Bekijk de onderstaande kleine bedragen voor meer informatie.

  • 5000 euro
  • 8000 euro
  • 9000 euro
  • 10000 euro

Snel geld lenen

Snel geld lenen zonder BKR en loonstrook is bij wet verboden. Bij Frisia kunnen we uw leningaanvraag wel sneller dan gemiddeld beantwoorden. U kunt daarna zelf besluiten hoe snel u de lening wilt afsluiten.

Sneller geld lenen wordt tegenwoordig mogelijk gemaakt door een geautomatiseerd online proces waarbij verantwoord geld lenen centraal staat. Frisia is pionier als het gaat om online geld lenen. U bepaalt altijd zelf hoeveel geld u wilt lenen. Ons systeem bekijkt vervolgens of dit wettelijk gezien verantwoord en mogelijk is. Het antwoord op uw aanvraag kunt u doorgaans binnen twee dagen verwachten waarna u direct de lening online kunt vergelijken of afsluiten.

Maar, let op; ‘Geld lenen kost geld!’ Wij raden aan u goed te verdiepen in de mogelijkheden en vooral de tijd te nemen om de offertes en financiële verplichtingen, de maandlasten die u gaat betalen aan de lening, goed te bestuderen.

5000 euro lenen
Twee mensen die geld lenen

Wat kost €6.000,- lenen per maand?

Wat een lening kost is afhankelijk van het leenbedrag, de looptijd en de rente. Onderstaand een voorbeeld van een persoonlijke lening en een doorlopend krediet van €6.000,-. Let hierbij op dat alleen bij een persoonlijke lening de kosten vaststaan. Dit is omdat de rente van een doorlopend krediet variabel is en dat heeft invloed op de looptijd en totale kosten van de lening.

Voorbeeld persoonlijke lening 6000 euro

Kredietbedrag Termijnbedrag Debetsrente op jaarbasis Jaarlijks kostenpercentage Duur kredietovereenkomst in maanden Totaal door consument te betalen bedrag
€6.000 €115,75 5,9% 5,9% 60 maanden €6.943,08

Voorbeeld doorlopend krediet 6000 euro

Kredietbedrag Termijnbedrag Debetsrente op jaarbasis Jaarlijks kostenpercentage Duur kredietovereenkomst in maanden Totaal door consument te betalen bedrag
€6.000 €120 7,8% 7,8% 61 €7.279,81

Let op: De kosten van een doorlopend krediet staan nooit vast omdat de rente van een doorlopend krediet variabel is. Bij een stijgende rente betaalt u meer en bij een dalende rente betaalt u minder.

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen over geld lenen

Hoe snel wordt een lening uitbetaald na afsluiten?

Wanneer u van ons het bericht heeft ontvangen dat de bank definitief akkoord is gegaan met uw leningaanvraag, staat het geld binnen 24 uur (op werkdagen) op uw rekening.

Kan iemand borg staan voor de lening?

Nee. De banken waar wij mee samenwerken werken niet met een borgstelling.

Kan ik een lening aanvragen met een H melding?

Een Herstel (H) codering bij het Bureau Krediet Registratie (BKR) is voor ons reden om de aanvraag af te wijzen. U hoeft geen aanvraag te doen.

Kan ik ook een lening afsluiten zonder partner?

Er zijn een aantal banken waarbij u een lening kunt afsluiten zonder partner wanneer u een partner heeft. U mag dan niet getrouwd of geregistreerd partner in gemeenschap van goederen zijn. Wel wil de bank uw partner toetsen bij het Bureau Krediet Registratie (BKR). Uw partner mag geen negatieve coderingen hebben.

Rente Persoonlijke lening

Kredietbedrag Termijnbedrag Debetsrente op jaarbasis Jaarlijks kostenpercentage Duur kredietovereenkomst in maanden Totaal door consument te betalen bedrag
€ 50.000 € 491 3,4 % 3,4 % 120 maanden € 58.906
€ 40.000 € 396 3,6 % 3,6 % 120 maanden € 47.560
€ 30.000 € 297 3,6 % 3,6 % 120 maanden € 35.670
€ 20.000 € 203 4,1 % 4,1 % 120 maanden € 24.327
€ 10.000 € 105 4,8 % 4,8 % 120 maanden € 12.551

Deze berekening is een richtlijn en je kunt hieraan geen rechten ontlenen. We gaan hierbij uit van de laagste rente die we jou kunnen aanbieden. De exacte rente hangt af van uw persoonlijke omstandigheden en kan variëren. De minimale looptijd is 6 maanden en de maximale looptijd is 120 maanden. De minimale rente is 3,4% en de maximale wettelijke rente is 14% per jaar.

Offerte aanvragen